I kako uvijek iskacu sa “Cetnici, doci ce vam Oda, Izo roka”, to vam je vrhunac nemoci.

fine i postene horde zla sa kodeksom nikad ne nose palice i suzavce, kako da ne.Sarajevo_BiH je napisao/la: ↑28 feb 2024, 02:08pravi navijaci nose palice i gopro kamerezeljovac21 je napisao/la: ↑28 feb 2024, 01:35Pravi navijaci sigurno ne nose nozeve,bezveze je generalizovati grupu na osnovu pojedinaca koji ne znaju sta znaci rijec navijac.
vise volim cetnike nego zuline manijake
Istinasamo123 je napisao/la: ↑28 feb 2024, 15:38Preuzeli grad a izadje vam brat izo i 7 dana u rupama budete, trazi vas dodje na grbavicu slika se provocira a nigdje ovih sto drze grad....
Jer znate da izo skracuje populaciju na grbavici
Znate da izo nije ovo dijete od 15 godina samo i nenaoruzano ali i tu vam trebaju petorica, sramote glavog grada.
nekad je pametnije nista ne napisati. Jedan maloljetnik i pet djuturuma, opasnih, ultra momaka. Dokle cete se srozati?zeljovac21 je napisao/la: ↑28 feb 2024, 15:54fine i postene horde zla sa kodeksom nikad ne nose palice i suzavce, kako da ne.Sarajevo_BiH je napisao/la: ↑28 feb 2024, 02:08pravi navijaci nose palice i gopro kamerezeljovac21 je napisao/la: ↑28 feb 2024, 01:35Pravi navijaci sigurno ne nose nozeve,bezveze je generalizovati grupu na osnovu pojedinaca koji ne znaju sta znaci rijec navijac.
vise volim cetnike nego zuline manijake
Preko 13 mil ce sve kostati a oni ce dati 4 mil,opet malo sa obzirom da je to gradski,olimpijski stadion i davno je trebao biti prioritet grada i drzave,nece dati nama vec sebi.
On zna jedino kako sa cakijasima bacacima bombi otimacima i ubicama u pokusaju.let3 je napisao/la: ↑28 feb 2024, 15:57Istinasamo123 je napisao/la: ↑28 feb 2024, 15:38Preuzeli grad a izadje vam brat izo i 7 dana u rupama budete, trazi vas dodje na grbavicu slika se provocira a nigdje ovih sto drze grad....
Znate da izo nije ovo dijete od 15 godina samo i nenaoruzano ali i tu vam trebaju petorica, sramote glavog grada.odron od posta.
Zasto ikako pominjete tog ubicu i kriminalca![]()
Meni je granica kroz dnevnu prošla, a spavača je Brčko distrikt...napoleon72 je napisao/la: ↑28 feb 2024, 12:43Nemoguce odredit, pa evo covjeku pitaru sin navija za Zelju.Mostarac12345 je napisao/la: ↑28 feb 2024, 12:19Ima li neko sliku od ovih pitara ili strumfova da vidimo koje naselje pripada u Sarajevu kaze ovaj jedan manijaci na Ilidzi to ti je isto ko u nas u Mostaru sve osim Ilića,Bune i prema Čitluku sve ostalo je RA![]()
Samo pitari šabani upadaju na forum sa exclusive informacijama. Ofiraju svoju grupu a ujedno da su u priči. Bukvalno ni jedne druge grupe nema na forumu. Pišu o tuči u kojoj su učestvovali oni sami, imena spominju...Istinasamo123 je napisao/la: ↑28 feb 2024, 16:03On zna jedino kako sa cakijasima bacacima bombi otimacima i ubicama u pokusaju.let3 je napisao/la: ↑28 feb 2024, 15:57Istinasamo123 je napisao/la: ↑28 feb 2024, 15:38
Preuzeli grad a izadje vam brat izo i 7 dana u rupama budete, trazi vas dodje na grbavicu slika se provocira a nigdje ovih sto drze grad....
Znate da izo nije ovo dijete od 15 godina samo i nenaoruzano ali i tu vam trebaju petorica, sramote glavog grada.odron od posta.
Zasto ikako pominjete tog ubicu i kriminalca![]()
Posto drzite grad sto pobjegnete u rupe kad vam brat izadje i krene u potraznju starih drugova.
I vodja vam je pucao covjeku u glavu u skorpijonu prije dosta godina, tada nije navijao za zelju niti znao da ce vodja biti, to je sve stvar filozofije
Sto jest jest prava indijanstina.TitogradTito je napisao/la: ↑28 feb 2024, 16:17Samo pitari šabani upadaju na forum sa exclusive informacijama. Ofiraju svoju grupu a ujedno da su u priči. Bukvalno ni jedne druge grupe nema na forumu. Pišu o tuči u kojoj su učestvovali oni sami, imena spominju...Istinasamo123 je napisao/la: ↑28 feb 2024, 16:03On zna jedino kako sa cakijasima bacacima bombi otimacima i ubicama u pokusaju.
Posto drzite grad sto pobjegnete u rupe kad vam brat izadje i krene u potraznju starih drugova.
I vodja vam je pucao covjeku u glavu u skorpijonu prije dosta godina, tada nije navijao za zelju niti znao da ce vodja biti, to je sve stvar filozofijeNe smije ništa ne zapaženo da prođe grupi kojoj je internet glavna briga. Ovaj vam je sigurno horda zla sa sjevera
TitogradTito je napisao/la: ↑28 feb 2024, 16:17Samo pitari šabani upadaju na forum sa exclusive informacijama. Ofiraju svoju grupu a ujedno da su u priči. Bukvalno ni jedne druge grupe nema na forumu. Pišu o tuči u kojoj su učestvovali oni sami, imena spominju...Istinasamo123 je napisao/la: ↑28 feb 2024, 16:03On zna jedino kako sa cakijasima bacacima bombi otimacima i ubicama u pokusaju.
I vodja vam je pucao covjeku u glavu u skorpijonu prije dosta godina, tada nije navijao za zelju niti znao da ce vodja biti, to je sve stvar filozofijeNe smije ništa ne zapaženo da prođe grupi kojoj je internet glavna briga. Ovaj vam je sigurno horda zla sa sjevera
Jesi to napravio profil da mi odgovoris i opravdas otimicu maloljetnika od pet drogiranih zulicevih kerova, hebem ti kompletan zenski rod u kuci a moze i do 3 koljena sve.TitogradTito je napisao/la: ↑28 feb 2024, 16:17Samo pitari šabani upadaju na forum sa exclusive informacijama. Ofiraju svoju grupu a ujedno da su u priči. Bukvalno ni jedne druge grupe nema na forumu. Pišu o tuči u kojoj su učestvovali oni sami, imena spominju...Istinasamo123 je napisao/la: ↑28 feb 2024, 16:03On zna jedino kako sa cakijasima bacacima bombi otimacima i ubicama u pokusaju.
Mislio sam na broj tj. procenat navijaca.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑28 feb 2024, 16:01Preko 13 mil ce sve kostati a oni ce dati 4 mil,opet malo sa obzirom da je to gradski,olimpijski stadion i davno je trebao biti prioritet grada i drzave,nece dati nama vec sebi.
Okej, shvatili smo. Sa juga si.
Mozes li mi pojasniti gresku. Gledam i ne razumijem. Jedva sam sklepo osnovnu i jeste sa juga sam. KRIV
Jel te mama na supak rodila?TitogradTito je napisao/la: ↑28 feb 2024, 16:40Mozes li mi pojasniti gresku. Gledam i ne razumijem. Jedva sam sklepo osnovnu i jeste sa juga sam. KRIV
Ništa ti neće biti jasno.TitogradTito je napisao/la: ↑28 feb 2024, 16:40Mozes li mi pojasniti gresku. Gledam i ne razumijem. Jedva sam sklepo osnovnu i jeste sa juga sam. KRIV
Ovo je onaj orden43, sad pod nazivom orden45 dan te necu ne biTitogradTito je napisao/la: ↑28 feb 2024, 17:02Mislim da hz i tm mogu raditi skupa. Vi nas naučite gramatikom a mi zauzvrat vama časove navijanja.
Isplati se svima
Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, VolimoSarajevo i 52 gosta.