Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kad tad će ovo akcijanje i čakijanje tragično završiti. Ko god ovo podržava, nebitno s koje je strane, taj treba dobro da se zapita i da zamisli da se to desi njegovom djetetu.
Četnici sa grbavice. **** majke ovim pickama i svima koji podrzavaju
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
momak da sto prije ozdravi i da sto prije zaboravi ove traume zajedno sa mamom
tako ce raditi ovi klosari dok ne naidju na nekog hadziju koji ce odrobijati svakog pojedinacno
tako ce raditi ovi klosari dok ne naidju na nekog hadziju koji ce odrobijati svakog pojedinacno
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Samo si dokazao da imate **** portparola i da ste poceli preko foruma kolektivno kukati?! Kakve ovo veze ima sa ovim forumom, sta je cilj? Ovo ce svako osuditi i naravno da nema veze sa grupom.OsmaDolazi je napisao/la: ↑28 feb 2024, 00:19https://%2A%2A%2A%2A/vijesti/crna-hronika/888434/majka-maloljetnika-16-za-avaz-grupa-manijaka-zlostavljala-je-mog-sina-skinuli-su-ga-do-pasa-htjeli-ga-isjeci-nozem-jedan-ga-spasioKONTRASVIH je napisao/la: ↑23 feb 2024, 11:20Otkud potreba da ovakve stvari ovdje pisete, sta je s mozgomOsmaDolazi je napisao/la: ↑23 feb 2024, 08:36Ovo sto se desava u Sarajevu se ne moze okarakterisati vise kao navijacki sukob. Ovo su pokusaji ubistva, upadi u kuce, stanove i krađe obilježja(majice, dukserice, kape...) ispred ociju roditelja sa jedne strane. Odjavljujem se sa foruma do boljih vremena.
Pozdrav.
PS. Nadam se da će roditelji od jednog momka izaći u javnost (medije) i ispricati sta se desilo. Dezurni tuzioci su svakako kvalifikovali kao pokusaj ubistva.
Do boljih vremena.![]()
Sad ti je jasno da ja nikada gluposti ne pisem. Samo sam se to vratio da kazem. A nece ni na ovome ostati, jer realno ti narkomani nisu znali ko su roditelji djeteta.
Budi pametan @kontra, znas ti vrlo dobro dokle ste dosli i da granica vise nikakvih nema nazalost.
Sretno

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
Pustite to Sarajevo nikada nije bilo grad sa navijackim mentalitetom tako da me vise nista ne iznenadi kada se desi. Meni je sada najveca anegdota kako sin od
87 navija za Zelju 

Popularne Horde zla su zamolile svoje clanove da gradom hodaju bez obiljezja kluba kako ne bi imali neugodnosti. Situacija je takva da je TM87 preuzeo kontrolu nad citavim gradom!
-
- Kontakt:
Najgore je u životu na poštenog čovjeka udariti. Sa kriminalcima i ološem je lako. 

Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- bagniadiluca
- Kontakt:
Sunce ti poljubim čuj preuzeli kontrolu nad gradom, kao da je Gaza u pitanju ili zapadni Jerusalim...svašta
LETS GO FIGHTER
-
- Kontakt:
ne treba ni hodati gradom, zulini četnici s nozevima upadaju po stanovima
Čopor momci već poslove mijenjaju 
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Kontra, haj se vi prvo između sebe dogovorite, jesu li TM 87 ili nisu. Mislim, znamo ko su, nego eto zanimljivo čitati kako se gubite u vlastitim lazima i spinovima. Druze, znam da tebi ovo nije za kukanje jer nemaš pojma kako izgleda kada ti u navijacki svijet neko unese roditelje, zenu, djecu. Nismo takvi i nikada necemo biti.KONTRASVIH je napisao/la: ↑28 feb 2024, 09:40
Samo si dokazao da imate **** portparola i da ste poceli preko foruma kolektivno kukati?! Kakve ovo veze ima sa ovim forumom, sta je cilj? Ovo ce svako osuditi i naravno da nema veze sa grupom.![]()

- BetonskiMozgovi
- Kontakt:
Ništa ovo nije novo u Sarajevu, frajeri, mangupi u air max najkicama, torbica oko pasa i naravno da su u većini. Dešava se svaki dan, samo što se sad potrefilo nakon učestalih navijačkih belaja, da je i ovaj slučaj samo nastavak toga. Uvijek ću naravno biti za pobjedu Želje protiv Sarajeva, pobjedu Manijaka protiv Hordi, ali ovo prelazi sve mjere i gadi se svakom normalnom čovjeku, neću reći namjerno navijaču nego čovjeku. Ovom djetetu bih rado lično otišao u pitarsko udruženje kupiti majice, ako mu to bilo šta znači. Trebala je ih je mati sve i jednoj upucati ispred vrata.
Nije ti ovo za furanja "imamo kontrolu", niti za neke zajebancije. Ovakvi se čak ne mogu nazvati ni huliganima, ovo je ljudski otpad.
Ma ovaj Semper je težak degenerik, po godini registracije vidiš da nije neko dijete, a gledaj mu konstantno postova, neki wannabe troller, preuzmem ti kontrolu nad majkom.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
OsmaDolazi je napisao/la: ↑28 feb 2024, 10:33Kontra, haj se vi prvo između sebe dogovorite, jesu li TM 87 ili nisu. Mislim, znamo ko su, nego eto zanimljivo čitati kako se gubite u vlastitim lazima i spinovima. Druze, znam da tebi ovo nije za kukanje jer nemaš pojma kako izgleda kada ti u navijacki svijet neko unese roditelje, zenu, djecu. Nismo takvi i nikada necemo biti.KONTRASVIH je napisao/la: ↑28 feb 2024, 09:40
Samo si dokazao da imate **** portparola i da ste poceli preko foruma kolektivno kukati?! Kakve ovo veze ima sa ovim forumom, sta je cilj? Ovo ce svako osuditi i naravno da nema veze sa grupom.![]()
![]()
Vidis da si se nakacio na post trolla to citav forum zna samo ces ti i takvi kao ti, takve uzeti kao relevantne. Neka ostane zabiljezeno da ste prva grupa koja imate portparola na forumu

Prvo na forumu kukate i pravite zrtvu od sebe pa se medijama javljate sa fokusom na generalizovanje grupe, koja nemoc.

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Najiskrenije ne želim da se desi tebi ili nekom tvom ono što se malom desilo. Ako i dalje misliš furat ovu svoju priču, pročitaj opet tekst kroz šta je mali prošao i zamisli sebe, svog brata ili sina u toj situaciji.KONTRASVIH je napisao/la: ↑28 feb 2024, 10:51OsmaDolazi je napisao/la: ↑28 feb 2024, 10:33Kontra, haj se vi prvo između sebe dogovorite, jesu li TM 87 ili nisu. Mislim, znamo ko su, nego eto zanimljivo čitati kako se gubite u vlastitim lazima i spinovima. Druze, znam da tebi ovo nije za kukanje jer nemaš pojma kako izgleda kada ti u navijacki svijet neko unese roditelje, zenu, djecu. Nismo takvi i nikada necemo biti.KONTRASVIH je napisao/la: ↑28 feb 2024, 09:40
![]()
Vidis da si se nakacio na post trolla to citav forum zna samo ces ti i takvi kao ti, takve uzeti kao relevantne. Neka ostane zabiljezeno da ste prva grupa koja imate portparola na forumu![]()
Prvo na forumu kukate i pravite zrtvu od sebe pa se medijama javljate sa fokusom na generalizovanje grupe, koja nemoc.![]()
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- napoleon72
- Kontakt:
Lijepa Amerika i Drugi amandman. Dovedes ih u kucu, izvuces gun i pomlatis stakore.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne