Dijete ti navija za zeljA ??Zeko87 je napisao/la: ↑27 feb 2024, 23:59Najbolja kritika je samokritika, moraju se svi ograditi od onih koji nešto rade u njihovo ime. Ja lično sam se odrekao Istoka nakon Širokog brijega i na tu tribinu više moja noga neće kročiti dok sam živ.Virtu4l je napisao/la: ↑27 feb 2024, 23:49Ne može ovome niko stati u kraj i na crtu, ta djeca su jednostavno van svake kontrole. Ovo rješava država i sistem, niko drugi.
Samo hronološki prođi kroz maltretiranje ovog momka i da niko ni na sekund nije pomislio "šta ovo radimo". Znači nema tu gram svijesti, osim možda ovog vozača koji je dečku najvjerovatnije spasio život.
U nekom drugom sistemu bi bili pronađeni u roku od par sati i svaka kost bi im se polomila, u ovom sistemu će se reagovati tek kad nekoga isijeku na komade, a i ta reakcija će biti interesantna dva dana kao i sve ostale.
Ove neke stvari koje se dešavaju lede krv u žilama normalnog čovjeka. Moje dijete navija za Želju a ulazi u pubertet, ne želim da bude dio niti u zračnom prostoru sa ovakvim krimosima.
Reci cu samo dvije rijeci :
Tobejarabi !