Premijer liga BiH - aktuelno

Surreal
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Surreal » 28 feb 2024, 00:21

ovo je baš potresno, nadam se da će Horde obići momka i dati mu podršku, mada su ga narkomančine psihički syebale i trebat će mu dugo vremena da se oporavi.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 28 feb 2024, 00:27

let3 je napisao/la:
28 feb 2024, 00:00
Zutti je napisao/la:
27 feb 2024, 23:51

Ma ja nisu Manijaci nego dječurlija nekakva neiživljena. Ne bi Manijaci nikad nož potegli, izboli, vrebali kad je neko sam da ga napadnu i slično nego mi za sve Manijake etiketiramo jer su nam trn u oku... Mojne šuplje gatibo
Nisam napisao da su djecurlija neizivljena, nego nadrogiran kreteni bez grama mozga. Citaj malo.
Ali eto, lakse je pripisati Manijacima. Oni su glavni dezurni krivac za svaki belaj koji se desi u gradu :thumbdown: to je propaganda u zadnje vrijeme.
Nije korektno prema manijacima i svim normalnim navijacima Zelje.

Bog me ubio ako je ovaj poremeceni sljam s Ilidze koji se iziviljava nad malodobnikom ikad vidio Grbavice u zivotu. Gade mi se taj olos.
Pa druze ako si ikada bio na jugu znas te face. Sto se pravis budala, jesil procitao tekst. Pa ja jutro nakon toga kazem sts se desilo, vi me pravite budalom. Nije to prvi slican slucaj, nego se sada naletilo na ljude koji imaju ledja. Jok eto narkomani pitali za kog dijete navija i narkomani mu usli u kucu i trazilo obiljezja Hz.

Slazem se narkomani i Manijaci.

Ps Ne relativizirajte sve u isti kos. Nisu svi navijaci isti. Zivim u Sarajevu, znam 90% stvari koje se desavaju, neke namjerno ne spominjem, ali ovo sto rade manijaci... brzo ce neko zaplatiti i to pretpostavljam neko ko je najmanje zla uradio.

I da i taj mali, on je clan Hz, omladina, znali su ko je, zato su ga i kidmapovali.

Radobolja
Kontakt:

Post Postao/la Radobolja » 28 feb 2024, 00:28

Horde trebaju obici momka i dati mu podrsku,manijaci ili vodstvo manijaka ovakve olose udaljiti sa tribine iki dobro izdegeneciti,nije normalno sta se gore kod vas desaje pucate bodete se,otimate,ubijate…radite nesto po tom pitanju pricajte,evo kod nas u mostaru svi znate kakva je situacija i da smo jedni protiv drugih ratovali ali nikad nismo pomisljali da pucamo jedni na druge ili slicne stvari,ovo da se u mostaru desilo sad bi sve novine pisale o tome

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 28 feb 2024, 00:34

Kad skontam koliko su ovdje ljudi željni nasilja, koliko je zapravo nasilje u krvi većini ljudi, pa onda pod krinkom kluba ili grupe sebi nalaze opravdanja da nekog fizički, ali i psihički maltretiraju i ponižavaju, jasno narkomani nisu ni pomislili na posljedice koje će taj momak nositi na leđima nakon njihove "akcije", nego je bitno da se po nekim telegram i viber grupama pohvale raji, kako su oni pravi Manijaci.

Evo uzimam sebe za primjer, nisam na sjeveru, ali uvijek kupim člansku Hordi, čisto da podržim grupu jer znam koliko se momci trude. I znači tako ja hodam, napadne me grupa narkomančića i vide mi člansku - šta ubit će me, jer nisam na njihovoj strani? Nažalost, nije bez razloga nastao stereotip o glupim Bosancima.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 28 feb 2024, 00:40

OsmaDolazi je napisao/la:
28 feb 2024, 00:27
let3 je napisao/la:
28 feb 2024, 00:00
Zutti je napisao/la:

Ma ja nisu Manijaci nego dječurlija nekakva neiživljena. Ne bi Manijaci nikad nož potegli, izboli, vrebali kad je neko sam da ga napadnu i slično nego mi za sve Manijake etiketiramo jer su nam trn u oku... Mojne šuplje gatibo
Nisam napisao da su djecurlija neizivljena, nego nadrogiran kreteni bez grama mozga. Citaj malo.
Ali eto, lakse je pripisati Manijacima. Oni su glavni dezurni krivac za svaki belaj koji se desi u gradu :thumbdown: to je propaganda u zadnje vrijeme.
Nije korektno prema manijacima i svim normalnim navijacima Zelje.

Bog me ubio ako je ovaj poremeceni sljam s Ilidze koji se iziviljava nad malodobnikom ikad vidio Grbavice u zivotu. Gade mi se taj olos.
Pa druze ako si ikada bio na jugu znas te face. Sto se pravis budala, jesil procitao tekst. Pa ja jutro nakon toga kazem sts se desilo, vi me pravite budalom. Nije to prvi slican slucaj, nego se sada naletilo na ljude koji imaju ledja. Jok eto narkomani pitali za kog dijete navija i narkomani mu usli u kucu i trazilo obiljezja Hz.

Slazem se narkomani i Manijaci.

Ps Ne relativizirajte sve u isti kos. Nisu svi navijaci isti. Zivim u Sarajevu, znam 90% stvari koje se desavaju, neke namjerno ne spominjem, ali ovo sto rade manijaci... brzo ce neko zaplatiti i to pretpostavljam neko ko je najmanje zla uradio.

I da i taj mali, on je clan Hz, omladina, znali su ko je, zato su ga i kidmapovali.
Vec sam napisao sta mislim o njima.
Gadi mi se taj olos i ne smatram ih manijacima uopste. Mogu oni crtati kakve hoce grafite, al to je zadnji olos. Zapravo, ne smatram ih ljudima kad procitam onaj tekst.
To je ljudski otpad, najnizi sloj.
I bezveze mi se nesto raspravljati i svađati po forumu zbog tih kretena.

LaHaineLaHaine
Kontakt:

Post Postao/la LaHaineLaHaine » 28 feb 2024, 00:44

Jedno je kad se dvije grupe sretnu u putu, pa se potuku, poskidaju obiljezja i svako svojim putem. To je takav svijet, takva subkultura htjeli to ili ne.
Ali skroz druga stvar je ovo sto manijaci rade, sa ovim deckom je presedan.
Razumijem rivalitet, sarajevo veliki grad, dvije velike grupe, ali brate dragi da upadas covjeku u stan, nozem rezes vrata od sobe, prebiras stvari po ormaru.. pa Boze ima li te. Ne znam, sto vecina kaze.. neko ce nazalost glavom platiti, ali bice kasno.

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 28 feb 2024, 00:48

Zutti je napisao/la:
let3 je napisao/la:
27 feb 2024, 23:42
Zeko87 je napisao/la:
27 feb 2024, 23:26
Hoće li pravi Manijaci, gradska raja, konačno stati na crtu ovim krimosima koji se kriju iza njihovog imena ?

Dosta nam je Zvezda Granda, još nam treba i beogradsko podzemlje po šeheru.
Ono su neki kreteni sa Ilidze, mozda narkomani. Normalni ljudi ne maltretiraju djecu, to radi izopaceni ljudski šljam i gamad.
Kakvi Manijaci. Zasto stalno manijacima pripisujete razna sranja kojekakvih kretena ? to se ciljano radi u zadnje vrijeme. Desi se neko sranje u gradu, odmah se lijepi etiketa manijacima :thumbdown:
90% željovaca su normalni ljudi, kao i pitari, robijasi, fukare itd. Al o njima se nikad ne pise, samo o ovakvim budalama.
Kad vec potezes na te nozeve da samo manijaci koriste, za sta lezi momak Hz zbog napada krajem godine? Upravo zbog uboda, pripisivanjem na jednu stranu,a druga je kao zlatna pusti to. Sve je to u pet deka.
Fk Željezničar.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 28 feb 2024, 00:52

LaHaineLaHaine je napisao/la:
28 feb 2024, 00:44
Jedno je kad se dvije grupe sretnu u putu, pa se potuku, poskidaju obiljezja i svako svojim putem. To je takav svijet, takva subkultura htjeli to ili ne.
Ali skroz druga stvar je ovo sto manijaci rade, sa ovim deckom je presedan.
Razumijem rivalitet, sarajevo veliki grad, dvije velike grupe, ali brate dragi da upadas covjeku u stan, nozem rezes vrata od sobe, prebiras stvari po ormaru.. pa Boze ima li te. Ne znam, sto vecina kaze.. neko ce nazalost glavom platiti, ali bice kasno.
Ma smrtna kazna za ovo i gotovo, pa ne prođe sedmica da se nešto slično ne desi. Od ubistava, nasilja i sl. onda dođu pojedinci i peru pričom kako treba vojni rok da ss dovede omladina u red, treba nama svima psihijatrijska pomoć počevši od mene pa nadalje. Meni što gore kida živce jeste ova mirnoća oko svega, desi se neki slučaj 2-3 sedmice priča oko toga neke šetnje i ništa. Tek da se slučaj ponovi idemo ispočetka. Zašta ovaj narod koristi mozak? Šta treba da se desi da se pokrenemo? Zar su toliko upetljani u neke šeme pa ako se pobune dobit će otkaz? Zar je jedino pisanje preko interneta preostalo? Ako jeste bojim se da je put kočenje premal te da ćemo završiti u provaliji.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 28 feb 2024, 00:59

Ali cuj usli mu u kucu, ovo je nivo narko kartela u Juznoj Americi.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Zutti
Kontakt:

Post Postao/la Zutti » 28 feb 2024, 01:12

Pablo11 je napisao/la:
28 feb 2024, 00:48
Zutti je napisao/la:
let3 je napisao/la:
27 feb 2024, 23:42

Ono su neki kreteni sa Ilidze, mozda narkomani. Normalni ljudi ne maltretiraju djecu, to radi izopaceni ljudski šljam i gamad.
Kakvi Manijaci. Zasto stalno manijacima pripisujete razna sranja kojekakvih kretena ? to se ciljano radi u zadnje vrijeme. Desi se neko sranje u gradu, odmah se lijepi etiketa manijacima :thumbdown:
90% željovaca su normalni ljudi, kao i pitari, robijasi, fukare itd. Al o njima se nikad ne pise, samo o ovakvim budalama.
Kad vec potezes na te nozeve da samo manijaci koriste, za sta lezi momak Hz zbog napada krajem godine? Upravo zbog uboda, pripisivanjem na jednu stranu,a druga je kao zlatna pusti to. Sve je to u pet deka.
Nisam rekao da SAMO Manijaci koriste nego da prednjače u tome. Čini mi se da indirektno pokušavaš opravdat noževe sa "pa i HZ koriste". Nije druže u 5 deka, nikad nije bilo. S jedne strane imaš kidnapovanje, maltretiranje, upadanje u stan djetetu, sa druge mora biti slično tome da je u 5 deka, a nije ni blizu sličnog.

Što se tiče tog momka HZ, samo nek leži čišće je društvo.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 28 feb 2024, 01:18

Hahahahahahahahahaha poceli djecu kidnapovat
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 28 feb 2024, 01:28

Zutti je napisao/la:
28 feb 2024, 01:12
Pablo11 je napisao/la:
Zutti je napisao/la:

Nisam rekao da SAMO Manijaci koriste nego da prednjače u tome. Čini mi se da indirektno pokušavaš opravdat noževe sa "pa i HZ koriste". Nije druže u 5 deka, nikad nije bilo. S jedne strane imaš kidnapovanje, maltretiranje, upadanje u stan djetetu, sa druge mora biti slično tome da je u 5 deka, a nije ni blizu sličnog.

Mozda je ispalo tako,ali daleko od toga da opravdavam, nazalost izgleda da mora mrtva glava pasti da bi se nesto rijesilo.
Fk Željezničar.

zeljovac21
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac21 » 28 feb 2024, 01:35

Pravi navijaci sigurno ne nose nozeve,bezveze je generalizovati grupu na osnovu pojedinaca koji ne znaju sta znaci rijec navijac.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 28 feb 2024, 02:01

Radobolja je napisao/la:
28 feb 2024, 00:28
Horde trebaju obici momka i dati mu podrsku,manijaci ili vodstvo manijaka ovakve olose udaljiti sa tribine iki dobro izdegeneciti,nije normalno sta se gore kod vas desaje pucate bodete se,otimate,ubijate…radite nesto po tom pitanju pricajte,evo kod nas u mostaru svi znate kakva je situacija i da smo jedni protiv drugih ratovali ali nikad nismo pomisljali da pucamo jedni na druge ili slicne stvari,ovo da se u mostaru desilo sad bi sve novine pisale o tome
Pa ti si pricao da se mi bojimo njih? Nisi uopste upucen u bilo sta,proziva se neko sto je potegao nesto da se odbrani od ovih krimosa koji akcijaju sa oruzijem,otimaju,bodu kad dodje do bilo kakve tuce i slicno pa da bi se odbranio moras se odbraniti na njihov nacin. Jos se nisu opametili od tragedija koje su im se desile.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 28 feb 2024, 02:04

Pablo11 je napisao/la:
28 feb 2024, 01:28
Zutti je napisao/la:
28 feb 2024, 01:12
Pablo11 je napisao/la:

Mozda je ispalo tako,ali daleko od toga da opravdavam, nazalost izgleda da mora mrtva glava pasti da bi se nesto rijesilo.
Inace jel mislis da mozete akcijat nozevima,utokama,bosti ljude i ocekivat svaki pit kad lago akcijate da ce biti fer? Uzvratice vam se istom mjerom pa cete ovdje pisat kako HZ bodu,kako eto smo isti kao vi,neces se pitati zasto je tako?

Sarajevo_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo_BiH » 28 feb 2024, 02:08

zeljovac21 je napisao/la:
28 feb 2024, 01:35
Pravi navijaci sigurno ne nose nozeve,bezveze je generalizovati grupu na osnovu pojedinaca koji ne znaju sta znaci rijec navijac.
pravi navijaci nose palice i gopro kamere

vise volim cetnike nego zuline manijake

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 28 feb 2024, 02:12

Surreal je napisao/la:
28 feb 2024, 00:21
ovo je baš potresno, nadam se da će Horde obići momka i dati mu podršku, mada su ga narkomančine psihički syebale i trebat će mu dugo vremena da se oporavi.
Radili su to i prije dok sam bio u tom svijetu,otimali,snimali,mucili,tjerali da se pjesme pjevaju

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 28 feb 2024, 06:23

let3 je napisao/la:
28 feb 2024, 00:14
bambus je napisao/la:
28 feb 2024, 00:07
Likovi otmu momka, odu mu u kucu.Traze obiljezja HZ a pritom crtali grafit tm.Kazu nisu manijaci.Kako druze nisu, ko su ? Vanzemaljci ?
Kretenski olos, ljudski otpad, socijalni paraziti, sociopate - eto ko su.

Manijaci su navijaci jednog fudbalskog kluba. 90% normalni ljudi. Skroz druga prica.
To sto ovi kreteni napisu TM, ne znaci nuzno da su neki navijaci.
Druze, ako se Manijaci danas odmah javno ne oglase i ograde od ovog incidenta, odgovorni su. Kraj price. Kad su klosari isli Rustemovicu na vrata i lupali na prozore, Horde su se ogradile momentalno. Nijedna grupa ne moze kontrolisat svakog pojedinca, to je tacno, al znas ono - ako laje, ako hoda na 4 noge, mase repom i lici na psa, vjerovatno je pas, tesko da je zirafa. Nismo u ovom clanku procitali nista sto tvoja grupa vec nije radila, tako da...
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 28 feb 2024, 07:51

Zeko87 je napisao/la:
27 feb 2024, 23:59
Virtu4l je napisao/la:
27 feb 2024, 23:49
Zeko87 je napisao/la:
27 feb 2024, 23:26
Hoće li pravi Manijaci, gradska raja, konačno stati na crtu ovim krimosima koji se kriju iza njihovog imena ?
Ne može ovome niko stati u kraj i na crtu, ta djeca su jednostavno van svake kontrole. Ovo rješava država i sistem, niko drugi.

Samo hronološki prođi kroz maltretiranje ovog momka i da niko ni na sekund nije pomislio "šta ovo radimo". Znači nema tu gram svijesti, osim možda ovog vozača koji je dečku najvjerovatnije spasio život.

U nekom drugom sistemu bi bili pronađeni u roku od par sati i svaka kost bi im se polomila, u ovom sistemu će se reagovati tek kad nekoga isijeku na komade, a i ta reakcija će biti interesantna dva dana kao i sve ostale.
Najbolja kritika je samokritika, moraju se svi ograditi od onih koji nešto rade u njihovo ime. Ja lično sam se odrekao Istoka nakon Širokog brijega i na tu tribinu više moja noga neće kročiti dok sam živ.

Ove neke stvari koje se dešavaju lede krv u žilama normalnog čovjeka. Moje dijete navija za Želju a ulazi u pubertet, ne želim da bude dio niti u zračnom prostoru sa ovakvim krimosima.
Dijete ti navija za zeljA ??
Reci cu samo dvije rijeci :
Tobejarabi !

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 28 feb 2024, 07:59

Antikloc je napisao/la:
28 feb 2024, 07:51
Zeko87 je napisao/la:
27 feb 2024, 23:59
Virtu4l je napisao/la:
27 feb 2024, 23:49

Ne može ovome niko stati u kraj i na crtu, ta djeca su jednostavno van svake kontrole. Ovo rješava država i sistem, niko drugi.

Samo hronološki prođi kroz maltretiranje ovog momka i da niko ni na sekund nije pomislio "šta ovo radimo". Znači nema tu gram svijesti, osim možda ovog vozača koji je dečku najvjerovatnije spasio život.

U nekom drugom sistemu bi bili pronađeni u roku od par sati i svaka kost bi im se polomila, u ovom sistemu će se reagovati tek kad nekoga isijeku na komade, a i ta reakcija će biti interesantna dva dana kao i sve ostale.
Najbolja kritika je samokritika, moraju se svi ograditi od onih koji nešto rade u njihovo ime. Ja lično sam se odrekao Istoka nakon Širokog brijega i na tu tribinu više moja noga neće kročiti dok sam živ.

Ove neke stvari koje se dešavaju lede krv u žilama normalnog čovjeka. Moje dijete navija za Želju a ulazi u pubertet, ne želim da bude dio niti u zračnom prostoru sa ovakvim krimosima.
[/quote]

Dijete ti navija za zeljA ??
Reci cu samo dvije rijeci :
Tobejarabi !
[/quote]

A žena za Velež. Multikulturna familija. :D
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Balorda, Giuseppe1, legendarnadruga i 29 gostiju.