X tj. nekadašnji Twitter
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.

Razgovor Mirvic -Skijas :
Sta je ?! Sad ti ni Penito ne valja ? Igrac vrijedi milion eura ! Ne mozes ovih 11 divnih momaka da naucis nicemu. A sta se ja koji qurac ,raspravljam s tobom ! Otpusten si !

Ja,levata, braco draga. Ono bi Penita tjeralo

Pa Skijas ne bi mogao Vrbanjusu voditi,pojeli bi ga mahalci

Ziljkić ti ne valja? Pa Partizan i Zvezda bi sad milion eura dali za njega.Antikloc je napisao/la: ↑05 mar 2024, 12:56![]()
Doslovno kao u Rodama
![]()
Sta je ?! Sad ti ni Penito ne valja ? Igrac vrijedi milion eura ! Ne mozes ovih 11 divnih momaka da naucis nicemu. A sta se ja koji qurac ,raspravljam s tobom ! Otpusten si !![]()
Ja,levata, braco draga. Ono bi Penita tjeralo![]()
![]()
Pa Skijas ne bi mogao Vrbanjusu voditi,pojeli bi ga mahalci![]()

Što je najjače stvarno je došla ponuda za Ziljkića.

L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
- feniksptica
- Kontakt:
Eh ako ga je Rozman htio odstranit sigurno ga nece ni u prvih 11....al eto
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
H8Z7 je napisao/la: ↑05 mar 2024, 13:00Ziljkić ti ne valja? Pa Partizan i Zvezda bi sad milion eura dali za njega.Antikloc je napisao/la: ↑05 mar 2024, 12:56![]()
Doslovno kao u Rodama
![]()
Sta je ?! Sad ti ni Penito ne valja ? Igrac vrijedi milion eura ! Ne mozes ovih 11 divnih momaka da naucis nicemu. A sta se ja koji qurac ,raspravljam s tobom ! Otpusten si !![]()
![]()
![]()
Što je najjače stvarno je došla ponuda za Ziljkića.![]()

Ziljkic ponuda od 600 hiljada €,pod strucnom rukom legende Sarajeva Mirze Varesanovica. Inace oca najboljeg mladog BH fudbalera
Dala Varesanovica

Nas napad Ziljkic,Renan,Penito bi pod strucnom rukom :
Husrefa
Mirze,
Cale
Vinka ( Vinka ne,on je defanzivac )

Sablje
Jagode
davao tri gola po utakmici. Atomski napad. Vrijede 2 miliona € minimum.
Skijasu bi bilo bolje da ide prasice hraniti ,placu za njim

stavi anketu na kojo poziciji cemo zavrsiti pa da na kraju usporedimo sta je forum mislio a sta je strucni stab uradio do krajaMortemHz je napisao/la: ↑05 mar 2024, 12:43Mogu, ako bude više osoba za onda ću promijeniti.luckystrike je napisao/la: ↑05 mar 2024, 12:41može li se staviti anketa mjenjati ili ne mjenjati ss?
interesantno je da je ova o prelaznom roku od preko 70% zadovoljnih došla na 49%.
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Ukratko o derbiju: SRAMOTA!
Nisu zaslužili (ni trener, ni igrači) da se išta više piše.
Nisu zaslužili (ni trener, ni igrači) da se išta više piše.
Prošle godine kad smo Zrinjski čini mi se dobili pod Mirzom, ujutro ulazim na instagram kad Renan story objavio, slučajno primjetih prije koliko je story objavljen kad ono oko 5-6 ujutro objavljen. Ko zna da se poslije utakmice ide u kafanu možda bi i igrali.Antikloc je napisao/la: ↑05 mar 2024, 13:05H8Z7 je napisao/la: ↑05 mar 2024, 13:00Ziljkić ti ne valja? Pa Partizan i Zvezda bi sad milion eura dali za njega.Antikloc je napisao/la: ↑05 mar 2024, 12:56
![]()
Doslovno kao u Rodama
![]()
![]()
![]()
Što je najjače stvarno je došla ponuda za Ziljkića.![]()
![]()
Ziljkic ponuda od 600 hiljada €,pod strucnom rukom legende Sarajeva Mirze Varesanovica. Inace oca najboljeg mladog BH fudbalera
Dala Varesanovica![]()
Nas napad Ziljkic,Renan,Penito bi pod strucnom rukom :
Husrefa
Mirze,
Cale
Vinka ( Vinka ne,on je defanzivac )![]()
Sablje
Jagode
davao tri gola po utakmici. Atomski napad. Vrijede 2 miliona € minimum.
Skijasu bi bilo bolje da ide prasice hraniti ,placu za njim![]()
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Penaranda je projekat kluba. Valja ga prodati za koju hiljadu . Zato i moze raditi sta hoce, udarati,tuci,fulati penale ali ce i dalje biti u prvih 11
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
scholsey je napisao/la: ↑05 mar 2024, 12:06Prvenstveno posljedica geografskog položaja i nacionalne strukture stanonvištva. Od rata imaju puno puno puno bolje predispozicije za razvoj fudbala.. da su nam zamijenjena mjesta (nama Bosancima/Bošnjacima i Slovencima), oni bi sad balili o našem fudbalskom napretku.ŠTA_JE je napisao/la: ↑05 mar 2024, 11:44Kek, Milanič, Stojqnović, Katanec, Pušnik je 5 trenera koji mi naumpadaju a koji su iz slocenačke lige napravili I prave finu karijeru. Mi iz naše lige nismo napravili toliko trenera koji su bar po regionu napravili neku karijeru. Dudić I Mulalić nista nisu napravili (jos) u srbiji I crnoj gori. Slovenija za razliku od nas odavno vec ima infrastrukturu stadionsku sredjenu. Imali su ekipe u grupnim fazama (Maribor i u LŠ). Ostale sportove da ne spominjemo.scholsey je napisao/la: ↑05 mar 2024, 11:32Kako me generalno nervira kad se Slovenija predstavlja kao primjer neke vele uspješnosti i naprednog sistema u odnosu na nas. Fol im se diviti trebamo. Kao da se u najmanju ruku radi o USA-u.. a ne haman isti qrac kao i mi, sa puno boljim geografskim položajem i nacionalnom strukturom stanovništva.
Bukvalno se Rožman i ja rodili u istoj državi.. i on sad napredan, ultra moderan mindset i po randomu sportski nadaren, a ja zadrt levat - jest al u qrcu.
Mislim, ne sporim da u novijoj historiji imaju veće fudbalske uspjehe od nas, samo kažem da oni nisu produkt nekog ogromnog urođenog talenta. Razlike te vrste su među nama minimalne. Nemamo se čemu diviti, sve mi to možemo i sami.. čak, po mom mišljenju, i bolje nego oni.
Ko je rekao da je Rožman super insan, a ti nisi? Niko ko je normalan nebi tako nešto rekao. Nema veze gdje si rođen i koja ti nacija. Insan je kao Insan.
Pišem o kolektivu kao zajednica/država/društvo.
Pa naravno nisu produkt nekog ogromnog urođenog talenta, ali oni su produkt dobrog i ozbiljnog rada.
Sistem, Organizacija, Planovi i Ponašanje prema nekim stvarima u životu. Sječas se razgovor između Lulića i Handanoviča? Kod ovoga sve ozbiljno i dobre pripreme, a kod nas slikanje, kolače, nočni klubovi i to na dan utakmice i itd. Ko je zato kriv, i zasto niko ništa da ne poduzima protiv toga? Jeli rat krivo za takvo ponašanje? De molim te. Naprimjer kod švaba bi to bilo bruka i sramota i ako su ljudi isto imali ratove i svega. A kod nas je normalno tako se ponašati, jer eto mi smo BiH. Po govoru smo najbolji, a na djelu skroz druga priča.
Mi imamo talent, to je 100% tako, ali džabe tebi talent kad nema niko da te podržaje i da forsira to. Omladina napušta zemlju i to ne zbog geografskog položaja, nego zbog nepravde,kriminal,politika,društvo, korupcije u našoj državi i jos 100 stvari. Ko je kriv za ovo stanje zadnji 20 godina u Sarajevu? Srbi,Hrvati,Slovenci, Zapad, Allah, ko je kriv? Ko je kriv što je u društvo normalno da neko ima otvorene kazne preko 15.000 km + ima auto i pistolji i poznat je policiji i ubije nekoga. To je kod nas normalno da neko slobodno hoda a duguje Bogu i Narodu. Ko je kriv za ovo stanje u BiH? Uvjek se vrtimo u krugu, eto nemožemo napredovat zbog rata ili zbog entiteta. Tamo neka Kanada ima 2 različita jezika i sve ide po planu. Svičarska 3 jezika ima, pa ide sve dobro.
Belgija ima 2 jezika ima pa sve oke.
Ali eto Srbin ne razumije Bosanca, a Bosanac ne razumije Hrvata i zato nemožemo napredovat.
Bitno je da svi znamo šta je turbofolk. Za ostale stvari uvjek nađemo neke probleme. Smiješno i žalostno zar ne?
Džeko nebi bi bio to što jeste danas, da nije na vrijeme napustio Sarajevo. Nebi bi bio takav igrač, da ga Magath u Wolfsburg nije istrenirao do bola. Znači Džeko je imo talent jer treba to sve idržati. Magath je poznat po tome da ima najteži trening, gdje igrači crkaju.
Eto vidiš Penaranda. Njega nebi mogao ni Felix Magath popravit a kamoli Rožman.
Svaki insan je individualan, nema veze koja nacija,vjera i nema veze gdje si rođen.
Mi u BiH imamo talent ali slabo i loše radimo na takve stvari. Jeli namjerno ili ne ili jednostavno ne znamo za bolje, to je za istraživanje i za nauku.
Pozdrav
Zadnja izmjena: Bordotim, dana/u 05 mar 2024, 13:27, ukupno mijenjano 1 put.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa imao je Rožman dobre rezultate do utakmice sa Širokim Brijegom gdje su ljudi očito zaboravili igrati fudbal. Namjerno nisam stavio Slobodu jer je to ipak pozitivan rezultat bez obzira na lošu igru. Bilo je itekako dobrih utakmica ali to naravno svako zaboravi.Leon1946 je napisao/la: ↑05 mar 2024, 12:51GalileoGalilei je napisao/la: ↑05 mar 2024, 12:27Tebi ono bio lijep fudbal? Svašta..![]()
Kad se sjetim Torpeda, satrali nas ljudi životom. Da nr govorim dalje u sezoni, nismo loptu znali iznijeti. Jedna od najgorih utakmica koju sam u životu pogledao je bila u Kaknju protiv Veleža, krvarile mi oči od amaterizma na svim poljima.
Da Rožman ima ovakve rezultate ovdje bi se pisalo da mu treba dati doživotni ugovor. Igra je bila ok napadacka stavise bila je sjajna uzimajuci u obzir da je Mirza vodio ekipu na jedne pripreme a nije se nesto pitao odnosno Mirvic mu se mijesao u posao. Kaze necemo puno igraca dovodit onda Mirvic dovede 10 igraca. Nije imao ni 1% podrske od navijaca. I uzimajuci sve u obzir opet napravi jedan dobar rezultat kad se podvuce crta. Nismo igrali kao Real Madrid i bilo je losih utakmkica ali za ovu "igru" trenutno je ogromna razlika. Ne mislim da je Mirza trebao ostati vec je trebao otici onog dana kad se izborila Evropa medjutim i on je tad postao arogantan i smatrao da moze veci rezultat napravit. A jos vecu gresku je napravio Mirvic sto mu nije rekao da ide vec onda kad smo ispali iz Evrope jer Mirza nije spreman da napravi neki veci rezultat.
Sve se računa ali meni nije jasno kako oni mogu zaboraviti igrati fudbal, da 10/11 igrača ispadne iz forme, da ti i ja na terenu ne bi izgledali ništa lošije? Rožman će otići prije ili poslije ali šta poslije njega? Poprilično sam siguran da su problemi dublje prirode.
Evo ti sve utakmice koje nismo dobili u prvom dijelu.
GOŠK - Sarajevo 2:2, dali smo oba gola na suhi kvalitet pojedinca, Hasića. Ovu utakmicu smo loše odigrali do tih golova.
Široki Brijeg - Sarajevo 1:0, završeno čisto radi užasne greške Šahinovića na kraju utakmice. Realan rezultat 0:0, malo smo bolje stajali na terenu.
Borac - Sarajevo 1:1, gol iz ofsajda u 90+5 minuti utakmice, pokradeni na pravdi boga. Realan rezultat 0:1, odlično stajali na terenu.
Sloga - Sarajevo 3:0, za ovu predstavu iskreno nemam objašnjenje, jako loša predstava i prvi minus je ovdje bio.
Sarajevo - Borac 1:1, realan rezultat utakmice s tim da moram biti iskren i reći kako je Borac bolje izgledao većinu utakmice.
Velež - Sarajevo 1:0, zaslužen rezultat, nismo ništa pokazali.
Zrinjski - Sarajevo 2:0, isto zasluženo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Gledaj ovog klixa tri dana se piše o derbiju kao da je prvi puta igran. Fuj mater im klošarsku
- AngelDiMaria
- Kontakt:
ja kolko znam i koliko svi znamo covjek je htio sam da ide jer se nije uklopio u zivot u BiH. Razvlacilo se po forumu danima. De izvrnite jos koju, jelde da je husref bio trener on bi ga napravio carsijanerom pa bi koplet pokoljenje prenio u SarajevoHeraklitMracni je napisao/la: ↑05 mar 2024, 11:30Ovdje voditelj kaze da je bilo interesovanja i Leverkusena , al kod Slovenca nema mjesta jer ne moze trčati![]()
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Slažem se sa svim. Pad je krenuo oko poraza od Veleža i od tada se ne možemo dohavizat. Mislim da su pobjede u ove dvije naredne utakmice imperativ i ako se izgube odnosno ne pobjede obje, odlazak Rožmana neminovan i ne bi ga više niko mogao braniti. A po svemu pokazanom pobjede su pod velikim znanjem pitanja zato vjerujem da bi pozitivni šok bio bolja opcija ali Bog zna. Dabogda mi krenuli sa pobjedama i osvojili kup a Rožman bio taj koji nas može voditi na duže staze ako nije onda ima drugih rješenja.MortemHz je napisao/la: ↑05 mar 2024, 13:16Pa imao je Rožman dobre rezultate do utakmice sa Širokim Brijegom gdje su ljudi očito zaboravili igrati fudbal. Namjerno nisam stavio Slobodu jer je to ipak pozitivan rezultat bez obzira na lošu igru. Bilo je itekako dobrih utakmica ali to naravno svako zaboravi.Leon1946 je napisao/la: ↑05 mar 2024, 12:51GalileoGalilei je napisao/la: ↑05 mar 2024, 12:27
Tebi ono bio lijep fudbal? Svašta..![]()
Kad se sjetim Torpeda, satrali nas ljudi životom. Da nr govorim dalje u sezoni, nismo loptu znali iznijeti. Jedna od najgorih utakmica koju sam u životu pogledao je bila u Kaknju protiv Veleža, krvarile mi oči od amaterizma na svim poljima.
Da Rožman ima ovakve rezultate ovdje bi se pisalo da mu treba dati doživotni ugovor. Igra je bila ok napadacka stavise bila je sjajna uzimajuci u obzir da je Mirza vodio ekipu na jedne pripreme a nije se nesto pitao odnosno Mirvic mu se mijesao u posao. Kaze necemo puno igraca dovodit onda Mirvic dovede 10 igraca. Nije imao ni 1% podrske od navijaca. I uzimajuci sve u obzir opet napravi jedan dobar rezultat kad se podvuce crta. Nismo igrali kao Real Madrid i bilo je losih utakmkica ali za ovu "igru" trenutno je ogromna razlika. Ne mislim da je Mirza trebao ostati vec je trebao otici onog dana kad se izborila Evropa medjutim i on je tad postao arogantan i smatrao da moze veci rezultat napravit. A jos vecu gresku je napravio Mirvic sto mu nije rekao da ide vec onda kad smo ispali iz Evrope jer Mirza nije spreman da napravi neki veci rezultat.
Sve se računa ali meni nije jasno kako oni mogu zaboraviti igrati fudbal, da 10/11 igrača ispadne iz forme, da ti i ja na terenu ne bi izgledali ništa lošije? Rožman će otići prije ili poslije ali šta poslije njega? Poprilično sam siguran da su problemi dublje prirode.
Evo ti sve utakmice koje nismo dobili u prvom dijelu.
GOŠK - Sarajevo 2:2, dali smo oba gola na suhi kvalitet pojedinca, Hasića. Ovu utakmicu smo loše odigrali do tih golova.
Široki Brijeg - Sarajevo 1:0, završeno čisto radi užasne greške Šahinovića na kraju utakmice. Realan rezultat 0:0, malo smo bolje stajali na terenu.
Borac - Sarajevo 1:1, gol iz ofsajda u 90+5 minuti utakmice, pokradeni na pravdi boga. Realan rezultat 0:1, odlično stajali na terenu.
Sloga - Sarajevo 3:0, za ovu predstavu iskreno nemam objašnjenje, jako loša predstava i prvi minus je ovdje bio.
Sarajevo - Borac 1:1, realan rezultat utakmice s tim da moram biti iskren i reći kako je Borac bolje izgledao većinu utakmice.
Velež - Sarajevo 1:0, zaslužen rezultat, nismo ništa pokazali.
Zrinjski - Sarajevo 2:0, isto zasluženo.
𝕯𝖆𝖏 𝖌𝖔𝖑 𝕾𝖆𝖗𝖆𝖏'𝖛𝖔 𝖓𝖆𝖒𝖆 𝖛𝖎š𝖊 𝖓𝖊 𝖙𝖗𝖊𝖇𝖆 🇱🇻
Kako se Željezničar motivisao za derbi: "Mirvić je rezervisao restoran za večeras"
Pazi ti tekstova i price
Ovi ko da su titulu osvojili jbte, pa i onaj bod nisu ovako slavili kad su docek igracima napravili. Pa dobili smo i mi 3:0 prosli derbi, ali ovakvih stvari nije bilo nikad sa nase strane.... kakvi kompleksi jbte... Jbte ispadosmo fakat Real Madrid
Pazi ti tekstova i price

cuj mirvic rezervisao Bosnu. Nije ni cudo sto smo zijanili.Kakvi ljudi vode klub
FC United Of Manchester !
Pa kad u zadnjih 10 godina samo slave pobjede nad nama i evo opstanak u ligi, razumljivoStroj1946 je napisao/la: ↑05 mar 2024, 13:36Kako se Željezničar motivisao za derbi: "Mirvić je rezervisao restoran za večeras"
Pazi ti tekstova i priceOvi ko da su titulu osvojili jbte, pa i onaj bod nisu ovako slavili kad su docek igracima napravili. Pa dobili smo i mi 3:0 prosli derbi, ali ovakvih stvari nije bilo nikad sa nase strane.... kakvi kompleksi jbte... Jbte ispadosmo fakat Real Madrid
Slavili bi i mi ne kenjajte
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
Zeljo slavi kao da je osvojio prvenstvo, a ne da se i dalje bori za opstanak. I dalje su **** od ekipe, jos ce im biti veca provalija kad ih tuzla i zvijezda uzmu direktno, a zivi bili pa vidjeli.
Ono sto mene kao dugogodisnjeg i iskrenog navijaca Sarajeva nervira je ovo konstantno tjeranje trenera.
Po meni je Rozman sasvim ok, prepozna on gdje je propuh i na kojim pozicijama. Problem je u tome sto su pogresno skautirali igrace i ispalo je da ono za sta su Mehmedovic, Matanovic, Kapetanovic i jos par njih dovedeni ne mogu da posluze za zatvaranje tog propuha.
Ima tu gresaka, npr. Kyeremeh ocito ne moze igrati krilo-beka, to se vidjelo jos na pripremama, a Rozman i dalje forsira.
Julardzija nije jak za zadnjeg veznog, niti je dovoljno dobar da razigrava i osvaja prostor. Takoder greska sa tjeranjem Zeljkovica i Balte, koji su po mom skromnom misljenju na poziciji zadnjeg veznog stabilniji za ovu nasu krkansku ligu, bez obzira sto je Julardzija bolji trkac i tehnicar generalno.
Ono sto se vjerovatno desilo je da je Rozman podcijenio nasu ligu i da tek sada vidi s cim ima posla, sto je sasvim normalno.
Chelsea istresao 700 miliona, pa se blize ispadanju nego Evropi. S obzirom da mi igramo u ligi gdje su nijanse u pitanju i gdje nazalost cesto odlucuju neke druge sitnice, mislim da tjerati trenera nema smisla. Ovdje ce dobra ekipa na individualni kvalitet i bez trenera dobijati utakmice.
Drugim rijecima, bitno je samo da igraci ginu za loptu i da imaju skolovanog trenera koji nece divljati previse.
Rozmanu puna podrska ako nastavi biti svjestan svojih gresaka i ako ih nastavi ispravljati koliko igracki kadar to dozvoljava.
Nista mijenjanje i tjeranje, to nam zele dusmani.
Ono sto mene kao dugogodisnjeg i iskrenog navijaca Sarajeva nervira je ovo konstantno tjeranje trenera.
Po meni je Rozman sasvim ok, prepozna on gdje je propuh i na kojim pozicijama. Problem je u tome sto su pogresno skautirali igrace i ispalo je da ono za sta su Mehmedovic, Matanovic, Kapetanovic i jos par njih dovedeni ne mogu da posluze za zatvaranje tog propuha.
Ima tu gresaka, npr. Kyeremeh ocito ne moze igrati krilo-beka, to se vidjelo jos na pripremama, a Rozman i dalje forsira.
Julardzija nije jak za zadnjeg veznog, niti je dovoljno dobar da razigrava i osvaja prostor. Takoder greska sa tjeranjem Zeljkovica i Balte, koji su po mom skromnom misljenju na poziciji zadnjeg veznog stabilniji za ovu nasu krkansku ligu, bez obzira sto je Julardzija bolji trkac i tehnicar generalno.
Ono sto se vjerovatno desilo je da je Rozman podcijenio nasu ligu i da tek sada vidi s cim ima posla, sto je sasvim normalno.
Chelsea istresao 700 miliona, pa se blize ispadanju nego Evropi. S obzirom da mi igramo u ligi gdje su nijanse u pitanju i gdje nazalost cesto odlucuju neke druge sitnice, mislim da tjerati trenera nema smisla. Ovdje ce dobra ekipa na individualni kvalitet i bez trenera dobijati utakmice.
Drugim rijecima, bitno je samo da igraci ginu za loptu i da imaju skolovanog trenera koji nece divljati previse.
Rozmanu puna podrska ako nastavi biti svjestan svojih gresaka i ako ih nastavi ispravljati koliko igracki kadar to dozvoljava.
Nista mijenjanje i tjeranje, to nam zele dusmani.