Ovo Mirvicevo budalasanje je bez ikakvog izgleda na uspjeh. Niko nece stati uz to. Ako i stanu 2-3 kluba,to nece nista znaciti. zavrsice kao i 4R i Velezova pobuna,beskrvno i lako. Tako da vase stajanje uz nas ili protiv nas apsolutno nista ne znaci. Nemojte si pridavati znacaj koji nemate.enterofuryl je napisao/la: ↑14 mar 2024, 18:47Na pocetku bih te ispravio. Gospodar familije je pokojni. Onoga izroda koji je bio trener u vise navrata zaista ne bih komentarisao. Sto se tice vas, kao kluba generalno, neke sam situacije naveo na par stranica prije. Ono na sta se nisam htio osvrtati su navijaci FKS. Od slavljenja tudjih titula, nosenja tabuta po gradu, pravljenja koreografija kako Grbavica kao simbol otpora grada gori pa sve do unistavanja sjecanja na mrtve clanove nase grupe(kidanjem parola i saranjem grafita za te momke).GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 mar 2024, 18:27Spinujem? Reci mi šta od navedenog nije tačno?enterofuryl je napisao/la: ↑14 mar 2024, 18:20
Spinujes. Mirvic nije Sarajevo. FKS kao i njihovi navijaci su postojali i prije Mirvica i radili su kako je njima odgovaralo. Hvala Bogu pa ne zaboravljamo. Zivio.
Slažem se, Ismir nije Sarajevo, i bilo je prije njega Sarajevo, a bit će i poslije njega što se ne sviđa dušmanima. I hvala Bogu da će postojati.
Kako smo radili? Šta je nama odgovaralo?
Nemoj mi samo spomenuti titulu 2020. , jer vas je i gospodar familije popišao kad je rekao javno zbog koga se prvenstvo zaustavilo![]()
Na ovo sam se osvrnuo cisto kako bih naveo da ni kao klub ni kao navijaci niste zasluzili da neko stane iza vas.
Ponesi majko sibicu i kantu benzina ...