Maradona10 je napisao/la: ↑14 mar 2024, 17:48
AVNOJ je napisao/la: ↑14 mar 2024, 17:42
Maradona10 je napisao/la: ↑14 mar 2024, 16:10
I ja bih digao uzbunu da imam najplaceniji tim u ligi, a da me mlatne Borac sa drugim timom. Mirva i Vico vode rat mimo fudbala, sad je ovaj počeo mlatarati i govoriti kako će davati "resurse" i drugim klubovima što je direktna mijesanje u rad drugih klubova gdje bi kazna mogla biti ogromna. S druge strane ako ćemo o resursima, nije on ni blizu ujkinog samo ako se zainate. Prognoza zbog saopštenja uplaćenih je ovakva:
Pojeo vuk magarca
Mirva digao ruke uz pojasnjenje da ga niko nije podržao. (Svjestan je covjek da pada milione bez povratka jer od evrope nema ništa)
Trebao je biti postenjacina pa i oko korona titule reci po koju stvar. Najveći kmecavci ste u državi, čim nesto nije po vašem, diže se kuka i motika i placete ko curice. A ljudi vam prodali priču dan pred utakmicu o nekom delegatu... Postovanje za razumne HZ ima ih i ovdje na forumu.
Da si imalo pametan kao što pokušavaš ispasti ovde na forumu znao bi da je ključna osoba na utakmici delegat njegov izvješta i njegov papir koji podpiše je jedino mjerodavan.
Kako to da pored toliko svjedoka i svih video snimaka sa prošle utakmice iz Banjaluke borac nije kažnjen za nacionalizam, rasizam i gađanje igrača kako to da je borac uvjek minimalno kažnjavan.
Čuj delegat nebitan, nadam se samo da si sarkastičan u suprotnom si strašno glup.
Igrom slučaja sam igrao ovu ligu, profesionalni, pa znam sta je delegat. Ali nećemo sada o tome, vrlo dobro znam sta je posao delegata. Da ja tebe ovako pitam, jesi li ti došao igrati fudbal ili gledati i slušati sta navijači pjevaju? Od toliko sudionika u utakmici, tebi je delegat problem. Budes bolji, das 2-3 gola i onda ne primjetis delegata. Ali pošto ste znali da ne možete pobijediti , onda daj pritisak na sve moguće strane. Čekaj, sta je sad problem sudjenje ili male kazne za Borac? I jos jednom, delegat je nebitan ako si bolja ekipa!
Pa naravno da delegat nema nikakve veze sa igrom ko je to napisao ali klub ima još segmenata i zašto dopuštao da neko nepristrasan pravi važne biljške koje če štetiti klubu.
Ja nikad nisam napisao da je borac loša ekipa niti večina raje koja dolazi na utakmice evo npr.sinoć nakon gola dosta komentara je bilo "pa gdje ih više nalaze mali nema ni 18 godina"
Ali si takođe i ti svjestan da političari koji vode borac i njihove izjave, pa izjave dodika, ponašanje Sloge D. u najmanju ruku smješne pojedine odluke sudija u borčevu korist umanjuje sav taj kvalitet koji Borac ima.
Kad kažeš budeš bolji i pobjediš. Mi smo u prvenstvu Vas u Banjaluci rastavili od nogometa vodili pa opet nismo pobjedili, ne nemoj misli da se hvatam za tu utakmicu a ostalo zaboravljam da ja sam svjestan da FKS još od Veleža u prvenstvu igra katastrofalno i da nam Borac nije kriv za to.
Ali isto tako trebaš priznati da niti jedan klub u trenutnoj sezoni nije toliko oštečen direktno za bodove kao Sarajevo, direktnim namjernim sudijskim odlukama oštečeni smo za 5 bodova a to po trenutnoj tabeli je 3 mjesto i samo 4 manje od drugoplasiranog i dosta komfornije za izlazak u Europu.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.