Nadam se da je bio neki razgovor podrške a nikakvog uslovljavanja i moranja pobjede na derbiju, ne treba nam još jedan pritisak i strah igrača od tribine nakon svega.
Pitam ako je neko bio na sjeveru da napiše.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nadam se da je bio neki razgovor podrške a nikakvog uslovljavanja i moranja pobjede na derbiju, ne treba nam još jedan pritisak i strah igrača od tribine nakon svega.
Ne znam, ostali su na tribini sa navijačima dobrih desetak minuta prije nego su počeli zajedno pjevati.bordobijelisampion je napisao/la: ↑07 apr 2024, 00:21Šta je bilo? Morao sam par minuta ranije izaći.
Ocemu ti Ismire pricas, od prvih 5 minuta drugog pol. Pogledaj ponovo njihov i prvi i drugi gol..NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑06 apr 2024, 23:40Igrali smo kuci protiv ekipe koja se bori za opstanak. Oni su odigrali posteno i otvoreno, pa smo imali prostora da nesto gore individualno uradimo, prvenstveno Buljubasic i Catakovic. Ali su nam prelako dolazi do gola i redali sanse, pa u prvih pet minuta su dva mogli zabiti. Previse smo se raspadali, kvalitenija ekipa to ne bi kaznila samo dva puta. Nestabilni smo, nismo utegnuti. Ako hocemo u Europu mora to dosta bolje.Aduka87 je napisao/la: ↑06 apr 2024, 23:05Covjek da nije gledao utakmicu, citajuci ove komentare pomislio bi da nismo prisli golu Igmana, a mi uvalili 3 gola za jedno poluvrijeme i imali par prilika za postizanje gola, drugo poluvrijeme jeste bilo lose iz nekog razloga, a sad ispade da nas je Igman unistio, osim gola nista posebno nisu uradili niti mi niti oni.
Isto mislim, a to je zato što glupi delegat procijeni malo prije početka utakmice ili kada počne utakmica, a ljudi ulaze debelo u toku utakmice. Na početku može biti 5000, a u 15. minuti može biti 7000.
Mislim da je bilo između 7,5 - 8.luckystrike je napisao/la: ↑06 apr 2024, 14:038 hiljada plafon.
Ne treba navaljivati na Igman, da im ne kvarimo gol razliku naspram konkurenata.
sad gledam izvjestajTurkishAirlines je napisao/la: ↑07 apr 2024, 00:39Al Hebib igra, drugu mladost prozivljava na Kosevu
Trpa nas zivotom
Ova procjena 7100 bi znacila kad bi stavio cijeli Zapad i Sjever tek bio Istok bio pun. Ako je Istok 7.000 sjedecih mjesta (nisam siguran je li 6 ili 7k).luckystrike je napisao/la: ↑07 apr 2024, 01:02Mislim da je bilo između 7,5 - 8.luckystrike je napisao/la: ↑06 apr 2024, 14:038 hiljada plafon.
Ne treba navaljivati na Igman, da im ne kvarimo gol razliku naspram konkurenata.
Nego sta nego podrska iz svega smo izasli zajedno jaciAVNOJ je napisao/la: ↑07 apr 2024, 00:23Nadam se da je bio neki razgovor podrške a nikakvog uslovljavanja i moranja pobjede na derbiju, ne treba nam još jedan pritisak i strah igrača od tribine nakon svega.
Pitam ako je neko bio na sjeveru da napiše.
Dobit ce Sloga Borca, pustit ce ih ljudi. Borac je haman sigurno sampion a ovi se bore za Evropu.esprit24 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 01:18Iako ne volim floskule, tipa utakmica sezone, prekretnica ovo ono, ali nama je bukvalno derbi ovo sto sam napisao. Ako dobijemo derbi idemo u evropu bez stresa, ako ne dobijemo strahovat cemo do zadnjeg kola. Sto se tice same tabele i ako ne daj boze izgubimo sloga nam se nece odvojiti jer oni idu na cevape i kolac u Banja Luku, a ako kojim slucajem dobijemo protiv Borca ce nas biti 15 hiljada na Kosevu!!!
De saberi se malo, borac nek sutra kiksa Zrinjski ce ga ganjat do samog krajaJVVVST je napisao/la: ↑07 apr 2024, 01:49Dobit ce Sloga Borca, pustit ce ih ljudi. Borac je haman sigurno sampion a ovi se bore za Evropu.esprit24 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 01:18Iako ne volim floskule, tipa utakmica sezone, prekretnica ovo ono, ali nama je bukvalno derbi ovo sto sam napisao. Ako dobijemo derbi idemo u evropu bez stresa, ako ne dobijemo strahovat cemo do zadnjeg kola. Sto se tice same tabele i ako ne daj boze izgubimo sloga nam se nece odvojiti jer oni idu na cevape i kolac u Banja Luku, a ako kojim slucajem dobijemo protiv Borca ce nas biti 15 hiljada na Kosevu!!!
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, misstianopenaldo i 25 gostiju.