Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Od onog zelenog Sinalca djeca kod nas dobijala tumor na raku
Re: Re: Chat
Pasteta je sirotinjska hrana i uvijek smece. Ne moze izgubit kvalitet nesto sto ga nikad nije ni imalo.
Damir je dobar lik, ali bas se lose hrani. A vecina na forumu je iznimno siromasna, zato se hrane pastetama i piju kancerogene sokove. Sinalco ni djeca od 5 godina vise ne piju.
Meni žao što više ne viđam Pepsi Twist i Fanta Lemon na policama marketa.
Ja nmg prežaliti Schweppes Ginger Ale, bio ono jedno ljeto i nikad više.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- VensanKasel
- Kontakt:
- BosniaBoston
- Kontakt:
Za marku i po uzmem cokoladicu, sok i čips

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Pogledam

- Marsal
- Kontakt:
Ja od 20. marta do 20. maja sletio 13 kg. Idem još 10 ali ovo je sad igra na duže staze. Neću žuriti.
Popijem samo nekad CocaColu Zero ili mali Pepsi 0.33 jer u njemu ima samo 100 kalorija.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Obzirom da se pričalo da si izuzetno visok, koliko si to kilograma imao pa toliko mršaš i pritom želiš još da oslabiš?
Ako si bio pivopija a sada nisi, eto gdje su kile sletile

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- Marsal
- Kontakt:
Nisam izuzetno visokarmando je napisao/la: ↑26 maj 2024, 19:46Obzirom da se pričalo da si izuzetno visok, koliko si to kilograma imao pa toliko mršaš i pritom želiš još da oslabiš?
Ako si bio pivopija a sada nisi, eto gdje su kile sletile![]()

Ma bio sam nagurao do 120 haman

Još 10-ak i taman.
Mada idealno bi bilo da sletim na 95. Kad dođem do stoje onda ću skontat hoću li da kotiram tu oko 100 ili idem još 5-6 dole.
Sad gledam da sebi kupim bučica, tegova, sobno biciklo, podesivu klupu ali sve drama skupo.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Bravo, keep up the good work!

Pepsi ima manje kalorija i manje šećera od Coca-Cole, zbog čega ga i preferiram u odnosu na Coca-Colu.
Pepsi Twist@Home je mnogo bolja opcija, 1/4 ili 1/5 limuna na čašu od 250 ml i udri.
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
-
- Kontakt:
Ne isplati se kupovati fitness opremu. Em je preskupo, em ce ti dosaditi uvijek iste vjezbe raditi sa bucicama jer si limitiran.Marsal je napisao/la: ↑26 maj 2024, 20:12Nisam izuzetno visokmislim za mene je to 2+ a ja sam oko 195-196.
Ma bio sam nagurao do 120 haman, sad sam na 106-107. Kreno u teretanu, tegovi plus kardio plus šetnja, pive nisam popio nekad od prije Ramazana
slatko drastično smanjio, hljeb, sve te prazne kalorije...
Još 10-ak i taman.
Mada idealno bi bilo da sletim na 95. Kad dođem do stoje onda ću skontat hoću li da kotiram tu oko 100 ili idem još 5-6 dole.
Sad gledam da sebi kupim bučica, tegova, sobno biciklo, podesivu klupu ali sve drama skupo.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- ASD
- Kontakt:
Za 23 dana sam i ja ozbiljno smršao. Ne znam koliko tačno jer nemam vage u kući ali po nekoj mojoj procjeni je to oko 4-5 kila.
Imao sam oko 100. Cilj mi je bio da za dva mjeseca spustim na 90.
Korigovao sam ishranu maksimalno. Ne jedem hljeb, ne jedem slatko i ne pijem ništa što nije voda.
Faktički mi se čitava ishrana sastoji od voća, povrća, vode i ribe.
Od sportskih aktivnosti jedino šetnja. Relativno brzim hodom nekih 40 minuta svaki dan.
Fascinantno mi je koliko se osjećam pokretnijim nego prije mjesec dana.
Imao sam oko 100. Cilj mi je bio da za dva mjeseca spustim na 90.
Korigovao sam ishranu maksimalno. Ne jedem hljeb, ne jedem slatko i ne pijem ništa što nije voda.
Faktički mi se čitava ishrana sastoji od voća, povrća, vode i ribe.
Od sportskih aktivnosti jedino šetnja. Relativno brzim hodom nekih 40 minuta svaki dan.
Fascinantno mi je koliko se osjećam pokretnijim nego prije mjesec dana.
- ASD
- Kontakt:
Koliko su bučice?19vendetta87 je napisao/la: ↑26 maj 2024, 20:17Ne isplati se kupovati fitness opremu. Em je preskupo, em ce ti dosaditi uvijek iste vjezbe raditi sa bucicama jer si limitiran.Marsal je napisao/la: ↑26 maj 2024, 20:12Nisam izuzetno visokmislim za mene je to 2+ a ja sam oko 195-196.
Ma bio sam nagurao do 120 haman, sad sam na 106-107. Kreno u teretanu, tegovi plus kardio plus šetnja, pive nisam popio nekad od prije Ramazana
slatko drastično smanjio, hljeb, sve te prazne kalorije...
Još 10-ak i taman.
Ja ne mogu sa 80 ni gore ni dole, nema pite.
Ja sam relativno nedavno kupio sve nabrojano, pa ti mogu podijeliti svoja iskustva.
Što se tiče sobnog bicikla, nije loša ideja ako ćeš ga koristiti svaki put kad gledaš TV. Pošto nije jednostavno naći kvalitetan sobni bicikl a da je relativno jeftin, pogotovo zbog tvoje visine i tjelesne mase (imam i ja sličan problem, 185 cm/98 kg), preporučio bih ti da pratiš akcije u Intersportu, ja sam uzeo svoj na jednoj takvoj. Do tada koristi svaki lijep dan za vožnju pravog bicikla na posao ili gdje se već krećeš.
Što se tiče bučica, ja sam par od po 15 kg platio oko 200 KM. Internet je pun dobrih vježbi s bučicama, vrlo lako možeš probrati 10-15 za 30-45 minuta ozbiljnog treninga.
Podesiva klupa dođe odlično za vježbe s bučicama, neophodna je za neke od najbitnijih. I nju sam ulovio na popustu u Intersportu, platio oko 200 KM. Obrati pažnju na dimenzije i nosivost.
Ako se pitate zašto sam sebi dozvolio da odem na 98 kg sa svojih 185 cm visine, u pitanju su zdravstveni razlozi i činjenica da sam gurman.

Nadam se da ću za nekih 15-ak dana definitivno riješiti taj zdravstveni problem koji me muči već neko vrijeme, pa da se mogu fokusirati na potpuni povratak u optimalnu formu (na nekih 90-ak kg aBd).
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂