Premijer liga BiH - aktuelno
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Pa upravo si potvrdio ono što pišem, da nisam bio informisan. Post na koji se referiraš sam napisao u avgustu, a ovo iznad sam pisao u oktobru.killafrommanilla je napisao/la: ↑08 jun 2024, 22:29Šteta što se ovoga nisi ranije sjetio, mogao si odmah upast na temu u onom rusvaju od prošle sezone, a ne obitavati po drugim temama dok se ovdje piša raja po tvom klubu
Mada, opet, ovo je tvoj post iz oktobra 2023, otprilike kad si nam predviđao "grčevitu borbu za opstanak"
killafrommanilla je napisao/la: ↑08 jun 2024, 22:29A ni ovo nije baš najbolje ispalo. Zato ja kažem, pazi čovječe vidiš da ti se sve vratiBudeš malo dobar i možda prodišete konačno
![]()
Ispalo je odlično, 3 miliona veći budžet za prošlu godinu, po papirima. E sad koliko su vaši slagali u finansijskom izvještaju - to ne znam.
Znači, sate si proveo tražeći postove i na kraju ispao smiješan.
Kontra je fakat sve u pravu.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Slikano poslije preuzimanja pehara.
Posjeta nije bila kakva je mogla biti, bilo je negdje oko 4-5 hiljada, ali ako neko želi pravo stanje moze naci slike i snimke tokom utakmice, atmosfera je bila odlična.
A to da ćemo imati ponovo ispunjen Tušanj do kraja jedino ako Ćiro iz groba ustane, narod je razocaran, umoran borimo se za opstanak od 2019, u dugovima smo godinama i ostat cemo jos godinama
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
-
killafrommanilla
- Kontakt:
I što nisi dolazio na temu kad smo se rekli citirati na kraju sezone, kad si već u oktobru "znao" a u septembru nisi
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
-
19vendetta87
- Kontakt:
Mamu li ti on slatko...stojko je napisao/la: ↑08 jun 2024, 22:51A tatko batko?19vendetta87 je napisao/la: ↑08 jun 2024, 22:13To mu je otacMocMahale444 je napisao/la: ↑08 jun 2024, 21:50Stojko vojvoda, kako da ti podrzavas ono goFno od insana @pitarsam![]()
Izadji iz supka od pitarsam, vec na treci post od juce mu odgovaras, samo ne bi li dobio rekaciju
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Dragi Virto cemu ovolika doza laganja samog sebe i ostalih forumasa Zelje. Hajde lozimo se i ujedamo jedni druge ali ovo sto ti znas lupiti granici sa mastom petogodisnjeg djetetaIzgradnja juga bi trebala početi krajem godine, u ozbiljnim smo pregovorima sa investitorima u pomoćni teren i nijedan navijač Željezničara nema ni najmanji razlog za brigu, iliti biće Željo opet šampion.
-
upohaluhizugnimda
- Kontakt:
Campobello, hocete li se sta pojacavat pred Europu?
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Moramo otislo nam 6-7 igraca dosla dvojicaupohaluhizugnimda je napisao/la: ↑08 jun 2024, 23:35Campobello, hocete li se sta pojacavat pred Europu?
-
killafrommanilla
- Kontakt:
CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑08 jun 2024, 23:31Dragi Virto cemu ovolika doza laganja samog sebe i ostalih forumasa Zelje. Hajde lozimo se i ujedamo jedni druge ali ovo sto ti znas lupiti granici sa mastom petogodisnjeg djetetaIzgradnja juga bi trebala početi krajem godine, u ozbiljnim smo pregovorima sa investitorima u pomoćni teren i nijedan navijač Željezničara nema ni najmanji razlog za brigu, iliti biće Željo opet šampion.
Možda da ove godine ne krene u forumsku izgradnju Juga pa će možda i ugledati bagerePostao/la Virtu4l » 30 maj 2017, 16:52
I jug ćemo napraviti, čisto da pukne i to malo čireva što je ostalo.
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
-
upohaluhizugnimda
- Kontakt:
Vidite sta s Mekicem, mozda mu propadnu opcije za vani. Sjeo bi vam bas. I sta je s onim Gruzijcem, hoce li ostati kod vas?CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑08 jun 2024, 23:38Moramo otislo nam 6-7 igraca dosla dvojicaupohaluhizugnimda je napisao/la: ↑08 jun 2024, 23:35Campobello, hocete li se sta pojacavat pred Europu?
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Buraz Klafuric ima odrijesene ruke i on to odlucuje. Rahimic ga stoji i odvezao mu je ruke. Kako sam cuo da smo davali strasnu cifru za Gulija i da su pitari odbiliupohaluhizugnimda je napisao/la: ↑08 jun 2024, 23:40Vidite sta s Mekicem, mozda mu propadnu opcije za vani. Sjeo bi vam bas. I sta je s onim Gruzijcem, hoce li ostati kod vas?CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑08 jun 2024, 23:38Moramo otislo nam 6-7 igraca dosla dvojicaupohaluhizugnimda je napisao/la: ↑08 jun 2024, 23:35Campobello, hocete li se sta pojacavat pred Europu?
-
RatoborniMrmot
- Kontakt:
Ima jos liga u periodu kada srbi nisu htjeli da igraju, a izlazilo se u Europu.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑08 jun 2024, 21:51Imamo dva kupa marsala tita i jedan cjelovite bosne i hercegovine. To sto ste vi osvajali u trecini drzave niko ne pika. Bar ne mi koji drzavu smatramo u ovim granicamaRubikovaKocka je napisao/la: ↑08 jun 2024, 21:48Šta ste vi osvojili ? Imate ovaj jedan kup više na sreću osvojen i to je sve !? Za toliko kurccenje u bahaćenje, mizerija.
Jako bolna tabela za nas koji smo tu gdje jesmo ali jos bolnija za vas koji nikada u istoriji nista niste osvojili. Tako ti je nemas se sta koprcat i izmisljat trofeje
Zeljeznicar ima samo 16 trofeja ( 6 titula, 7 kupova i 3 super kupa ), Velez cak jedan ( kup ). I kurce se, ne mozes doci do rijeci
Cudna jada od Mostara grada
-
RatoborniMrmot
- Kontakt:
16:1 u trofejima poslije rata, 18:3 od postanka s tim da Velez ne zna kako je biti sampion od svog postanka. I ono se naslo nekome nesto govoriti, a haman u rangu Slobodekillafrommanilla je napisao/la: ↑08 jun 2024, 19:55Dva puta u zadnjih 5 godinaVirtu4l je napisao/la: ↑08 jun 2024, 19:07Ova situacija u kojoj se oni trenutno nalaze je najgora moguća. Tu si, pri vrhu, a ne možeš ni stepenik više. Ma koliko ih vlast pumpa parama, nema dovoljno za iskorak, a Željo i Široki su trenutno poprilično loši tako da ne možeš ni dolje.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑08 jun 2024, 18:46Prvo uzmite titulu, jednu, pa njacite dokle hocete. Do tada ste smijesni sa tri osvojena kupa u 102 godine koliko postojite. Malo jaci od Slobode sto se tice trofeja, tuga![]()
Ipak, kako rekoh u nekom od prethodnih postova, čista desetka za energiju. Mnogo su glasni za navijače kluba koji je od postanka lige dva puta bio treći.
Ovu ljetnu pauzu samo umjereno gadjaj s prognozama, sve ti se vratilo k'o bumerang prosle godine![]()
Tugo moja mostarska, (ne)realna
Provaljuješ se kralju, sate i sate si proveo u listanju mojih postova i na kraju ništa.
Plus si naporan k'o noć. Zato ponovo ideš na ignore kao nekad.
Plus si naporan k'o noć. Zato ponovo ideš na ignore kao nekad.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
E sad si najebao kad te bude proganjao mjesecima zasto neces da ga citiras 
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
killafrommanilla
- Kontakt:
Drzite se djipketa i aneksa
Sate i sate, rekao bi covjek da je nakon 16 godina na forumj informaticki pismen ali nista, nije jos informisan
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Tad se dogodila generacija Fukara koja ce se tesko ikad vise ponovit. Na celu sa meni mozda najboljim vodjom Fukara ikad.tutankamon1905 je napisao/la: ↑08 jun 2024, 22:17Izleti mi video kad je Ciro vodio Slobodu, pa uze mikrofon i rece: Bez vas, mi smo qrac obicni![]()
![]()
![]()
Pa povedose navijanje prvo Ciro p.ederu, pa onda Ciro majstore Fukare su uz tebe![]()
Bile jednom jedne fukare i jedna Sloboda![]()
Momci koji su prvo spasili klub od gasenja, a onda od tribine napravili nesto fenomenalno.
Do boljih vremena, ako ih ikad vise i bude.
Volim tebe, više od sebe
- MocMahale444
stojko je napisao/la: ↑08 jun 2024, 22:51A tatko batko?19vendetta87 je napisao/la: ↑08 jun 2024, 22:13To mu je otacMocMahale444 je napisao/la: ↑08 jun 2024, 21:50Stojko vojvoda, kako da ti podrzavas ono goFno od insana @pitarsam![]()
Nije ni cudo sto si takav kakav si.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Dođe i u Tuzlu jedan trofej, Šejla osvoji Grand. 
Simone, ni milimetar! Uzmi levatu tačno onoliko koliko si zacrtao. Najlakše zarađena lova u karijeri.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Hajdeee, MostarNeretva i 9 gostiju.