I ja sam to primjetio.
Bolje srijeda nego četvrtak. Praznovjerje, ali govorili su stariji "lijepo je srijedom započinjati"
Nek' nam je hairli!
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
I ja sam to primjetio.
Mario Kuic mu je bio asistent u Partizaniju i Osijeku zadnji mandat.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑13 jun 2024, 00:21Piše da dolazi zajedno sa svojim članovima stručnog štaba.
Zna li neko malo više o tome?
Ko mu je do sad bio u SŠ?
Očigledno će Leko biti kondicioni.
Nema sta. Receno je prije da se nagadja, izmislja zlonamjerno, kreira pritisak jer ovdje ljudi ne vole uspjeh, podapinju do uspjeha ismijavaju, a na kraju glorifikuju, dive se. Ali ima puta jos do tresnjice na vrhu kolaca. Mucan je i tezak, trnovit put ali nagrada ce aBd biti jos ljepsa u kontruIsmirMirvic je napisao/la: ↑13 jun 2024, 00:09Lijepo vam je receno, vise puta, da ne vjerujete medijima i neprovjerenim glasinama
Nema veze, idemo dalje!
Što vjeruješ u svakakve gluposti?
Neka hvala, dosta ludi Adalberto.
A i ovo 5 do 12...luckystrike je napisao/la: ↑13 jun 2024, 00:48I ja sam to primjetio.
Bolje srijeda nego četvrtak. Praznovjerje, ali govorili su stariji "lijepo je srijedom započinjati"
Nek' nam je hairli!
Bravo.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑13 jun 2024, 01:01Ja bi samo da zamolim ako moze bez najava kupova, titula, bumova, pojacanja, grupa...
Zekic je top izbor, ali daleko smo mi od onoga sto trebamo biti. Hajde da podrzimo covjeka, ali nemojte da zbog njegovog imenovanja smetnemo s uma probleme koje imamo, a puno ih je.
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, Google Adsense [Bot], sekac i 16 gostiju.