Pa kako smo ove doveli nego preko yt i nekog ko ih gura. Da ih nismo pratili kako igraju?
Golman 2 godine jedan nastup i ti ga dovedes...
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pa kako smo ove doveli nego preko yt i nekog ko ih gura. Da ih nismo pratili kako igraju?
Pantelija je napisao/la: ↑19 jun 2024, 18:58Srpska liga osim prvih 4 max 5 ekipa je odron. A narocito rkipe sa dna tabele. Liga ima veliki broj klubova i klubovi sa dna tabele i kod nas bi bili na istoj poziciji. Novi pazar je u vrhu tabele a kod nas bi ga prvih 4-5 ekipa pobjedilo bez problema. U toj ligi je haskić de sprdao._weella_ je napisao/la: ↑19 jun 2024, 18:53Ma najjaci je forumski puk, koji zna igrače sa Football Managera.
Srpska liga je kvalitetom ispred nas barem 5 godina, kao i Hrvatska, a mi prizivamo neke nade i talente iz BH Premijer lige a blatimo ove što po Srbiji igraju.
Platite 20BAM članstva, ne morate godišnju uzimati, doðite na
Pogledaj broj pobjeda zvezde, partizana i sve ti je jasno.
Hrvatska je. Bas kako kazes jaca, pa je cudno kako nismo iz nje doveli igrace obog profila0? Ja rijec ne bi rekao da smo dobeli igraca iz hrvatske sa dna tabele a da je najbolji bio u ekipi.
Znaci ipak su pojacanja.
Nije tacno. To sto mi sebe potcjenjujemo, a druge precjenjujemo, to je nas problem i ne samo u fudbalu. Sam Jakirovic govori u onom podcastu sa Zekicem, a mislim, dajte mi Zrinjski u HNL i ravnopravno cu se potuci sa svima, ali bas sa svima._weella_ je napisao/la: ↑19 jun 2024, 18:53Ma najjaci je forumski puk, koji zna igrače sa Football Managera.
Srpska liga je kvalitetom ispred nas barem 5 godina, kao i Hrvatska, a mi prizivamo neke nade i talente iz BH Premijer lige a blatimo ove što po Srbiji igraju.
Vjerujem da 90% onih koji pišu ovdje nisu pogledali nijednu utakmicu balkanskih liga, pa makar i derbi a kamol ove manje timove. Ali sezona je već prežaljena. Ako ništa ova trojica koštaju manje nego ublehaš Peneranda sam, a kad ej došao forum se sjebavo.
Kad vidim da pišu Partizan se raspada treba uzet njihove igrače. HAHAHA Pa Partizan u raspadu plaća više od Sarajeva i veća je preporuka svakom igraču. Ko će doći u ovu vukojebinu gdje je najveci izlazni transfer u Tursku ligu, kojoj najveci klubovi prezime u Konferencijskoj ligi.
Platite 20BAM članstva, ne morate godišnju uzimati, doðite na Koševo barem na 5-6 domaćih utakmica da nešto u kasu uplatite pa se javite za komentar.
Ali kad se nešto desi a ne unaprijed.
Ni to nije tacno. Nas ozbiljne agencije i menageri ne izbjegavaju zbog para, nego zbog mjenjajanuprava, trenera, nepostovanja dogovora i sl. U sustini, oper neorgsnizovanost._weella_ je napisao/la: ↑19 jun 2024, 19:13
Ma sve ja to podržavam i razumijem, ali da se mi nešto busamo i tražimo igrače, kad ti je saradnja sa Turcima i Grcima najveća menadžeska šema.
Moramo mi nešto napraviti u Evropi pa tek onda reći neko će doći kod nas radi promocije.Ovako ko god pristane da doðe hvala mu ko bratu.
Ma vidis da strumfovi pjene,svaki dan ista prica 24 sata se ponavljaju od zalizanog i runde haveri,svaki dan 20 istih postova medjutim jedino na forumu mogu svoje frustracije lijeciti
mosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 jun 2024, 19:22Ma vidis da strumfovi pjene,svaki dan ista prica 24 sata se ponavljaju od zalizanog i runde haveri,svaki dan 20 istih postova medjutim jedino na forumu mogu svoje frustracije lijeciti
Ne znam kakvi su ovi sto smo doveli, ali ova teorija da igraci iz 14. I 16. tima u Srbiji ne mogu biti pojacanja je smijesna.ŠTA_JE je napisao/la: ↑19 jun 2024, 18:14Golman koji nema nastupa nijednog duze od godinu dana. Igrač iz 14-e I posljednje ekipe srbije ne mogu biti pojačanja. Ovo nije dobro! Ovo nije ono sto zelimo! Bas bih volio vidjeti cime su ti menadzeri ubijedili nekog iz nase Uprave pa da ih dovedemo! Rezultatski 0, statistički 0 i neki ispod prosjecan igrač, perspektivni pa i ne bas kad se pogleda koliko godina imaju. Zaista se pitam sta neko nasima ispriča ili pokaže pa ih dovedemo ovakve.
A naravno da je stranac. To sto je dobio nase fudbalske papire ne cini ga Bosancem. Ponekad odem poslom u Vojkovice u restoran,kad god bih dosao Vrancic je bio tamo ,lokao i jeo pascetinu. Lik ne zna dvije sastaviti na nasem jeziku BHS ,bilo koji varijanta. Lik je Svabo,svapski penzioner.JuricaSpindl je napisao/la: ↑19 jun 2024, 18:45Jos Vrancic bio i stranac, ti pas materAntikloc je napisao/la: ↑19 jun 2024, 18:33Vrancic -polupokretni penzic ,koji je nabijen nogom iz predhodnog klubaJuricaSpindl je napisao/la: ↑19 jun 2024, 18:29Digli ste frku bezveze. Dolazila su nam velika imena koja nisu napravila ništa ( vrancic, penaranda).
Svi ste balili za durakovicem, zeljkovicem itd, ljudi dosli poptuni ocaj! Govorili ste da duljevic sa 15% moze prepisati ligu. Nije bio u stanju "prepisati" deset minuta igre.
Kad je Ibanez potpisao za zrinju svi u šoku na krjau flop.
Srerno pojacanjima, aBd d anas obraduju i pokazu se u najboljem svjetlu, pogotovo djordjevic![]()
Penito koji preko godinu dana nije igrao
NISU VELIKA IMENA.
Nemoj lagati ovaj napaceni narod.
Isto lazes za Dulju,lazes kao pas. Ja sam prvi rekao da je to debeli penzic a uglavnom tako su mislili i ostali![]()
2.hnl je razvojna liga, uz to nisu sva pojacanjs iz 2. Hnl ima iz hnl.senad82 je napisao/la: ↑19 jun 2024, 19:28Sve sami strucnjaci. Dovedes covjeka koji na trzistu vrijedi milion i ti kazes pojma nema. Da je otisao u borac bilo bi eto koliko smo jadni borac nam uzima igraca. Da smo vratili zinedina atomsku bi neko bacio. Zrinjski je harao ligom tri godine citaj dobro sa igracima koje je doveo iz 2.hnl ali jbi ga nije svak mi i nije svak pogan kao mi pogotovo ovih 10-15 internet padobranaca
Ja nisam kritikovao ovu trojicu uopste. Mozda budu solidni,vidjecemo,treba im dati sansu. No,sigurno je da ovo nisu pojacanja u skladu sa obecanjima i u skladu sa pricom koju prosipaju. Od ovakvih imena neces napraviti Bosanski Dinamo ,niti biti najbolji klub na Balkanu u iduce dvije godine. Neces s njima prekucati ligu. A sto se tice igraca nije do lige,nego do nas ,do Mirvaha. Kao sto drugi forumasi kazu,nismo mi klub u koji se rado ide. Previse promjena i nestabilnosti,previse Mirvahovog ludovanja. Kad bi imali stabilnost,organizaciju,dobru ekipu sa dobrim i uhodanim trenerom,jasne i visoke ciljeve,visoke mogucnosti. Onda bi ti uz solidnu platu svako dosao.Tatamata1946 je napisao/la: ↑19 jun 2024, 18:44A koga bi ti doveo? Koga to dovode ostali timovi u ligi?Antikloc je napisao/la: ↑19 jun 2024, 18:33Vrancic -polupokretni penzic ,koji je nabijen nogom iz predhodnog klubaJuricaSpindl je napisao/la: ↑19 jun 2024, 18:29Digli ste frku bezveze. Dolazila su nam velika imena koja nisu napravila ništa ( vrancic, penaranda).
Svi ste balili za durakovicem, zeljkovicem itd, ljudi dosli poptuni ocaj! Govorili ste da duljevic sa 15% moze prepisati ligu. Nije bio u stanju "prepisati" deset minuta igre.
Kad je Ibanez potpisao za zrinju svi u šoku na krjau flop.
Srerno pojacanjima, aBd d anas obraduju i pokazu se u najboljem svjetlu, pogotovo djordjevic![]()
Penito koji preko godinu dana nije igrao
NISU VELIKA IMENA.
Nemoj lagati ovaj napaceni narod.
Isto lazes za Dulju,lazes kao pas. Ja sam prvi rekao da je to debeli penzic a uglavnom tako su mislili i ostali
Koje ime bi tebe zadovoljilo, navedi neko realno ime koje bi doslo u nasu ligu?! Ovako ko god da dodje nadjes mu manu.
Trenutno korisnika/ca: amypitar, aqarius, Arhitekt, benko21, boki86, bordobijeli, Bosanac1991, Confiance, EastMadness, feniksptica, Gomis99, Google Adsense [Bot], Grk1234, Guest1945, James1987, johntravolta123, keli, Lavcina, Lecler, ledesma, Maestro^^, MokraKifla, MSOZ101, N3R3D, Oerde, OsmanhodzicBuco, PapakIzSa, PAPE3, Pena, Proximic, samoFKS, Shategabri, supervizor, TETRAPAK, USB, Vrhbosnian, ŠTA_JE i 328 gostiju.