Ni slično. Ljajić igra u životnoj formi trenutno a i bolji je igrač tj. imao je bolju karijeru od svih navedenih. Nama fali takva jedna desetka da budemo ubjedljivo najjaca ekipa u ligi.H8Z7 je napisao/la: ↑26 jul 2024, 19:42Kao i Peneranda, Sušić, Duljević itd.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑26 jul 2024, 19:32E čuj ne valja Ljajić![]()
Ljajić igračina i popišao bi ligu uzduž i poprijeko.
Ali će doći u željezničare nikad,a možda ni tad.
Ne budite smiješni.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Maroon1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Može,pijemo pive prije polaska u Slovačku i tamo nakon prolazaSamoDaKazeem je napisao/la: ↑26 jul 2024, 15:14Raja idemo li u Trnavu @mosarajvosa83,bvsic,fks74,anex![]()
Možemo negdje usput i![]()
- BordoBBoja
- Kontakt:
Utakmica u srijedu, a vi se raspravljate
Pisite pozitivu
Ajmooooo
Pisite pozitivu
Ajmooooo
- siroliver69
- Kontakt:
Haajdeeeeeeeeeee!!!
Bolje da se organizujemo i bacimo šta para da uplatimo nekom bratu sa tribine/foruma put koji je voljan ići, a trenutno nije u mogućnosti, nego da raspravljamo o Ljajiću i sjeveru.
- BordoBBoja
- Kontakt:
Ima li spartak natkrivene tribine
Kontam djedu povest, a necu da kisnu
Kontam djedu povest, a necu da kisnu
-
- Kontakt:
Jedina zamjerka za sjever sinoć jeste sami početak tekme. Brate dragi himna voljenog kluba se svugdje na svijetu ispoštuje. Sve tribine, svi zajedno sa šalovima u glas...
Mi sinoć pjevano himnu a oni nešto svoje... to ne ide tako.
Ostalo kapa do poda, 90 minuta bez prestanka.
Zadaća mnogima
Mi sinoć pjevano himnu a oni nešto svoje... to ne ide tako.
Ostalo kapa do poda, 90 minuta bez prestanka.
Zadaća mnogima

Bez mene ko domina, ja tek završio peti ciklus hemoterapija. Sretno ko ide i nadam se prolazu.Anex je napisao/la: ↑26 jul 2024, 21:57Može,pijemo pive prije polaska u Slovačku i tamo nakon prolazaSamoDaKazeem je napisao/la: ↑26 jul 2024, 15:14Raja idemo li u Trnavu @mosarajvosa83,bvsic,fks74,anex![]()
Možemo negdje usput i![]()

Đe sam ja bio tad u pm ? Ja pred istokom sam vidio one momke što klanjaju. Možda mi Bog salje neku poruku.
Kad sam ušao ništa ja to nisam vidio. Subhanallah.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
-
- Kontakt:
Moraš češće brate na tekme ići.ajdohordas je napisao/la: ↑26 jul 2024, 22:41Dobar si ti. Ti si bar poruku dobio neku...
ja ni poruke ni djevojke vidio nisam![]()

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ne trebas ga ti branit zbog ovog ili onog i pusti strucnjake neka pricaju,ali zapamti jedan dobar dio svega ovoga je zahvaljujuci RozmanuKmenkake je napisao/la: ↑26 jul 2024, 17:34Ja sam ga "branio" samo iz jednog razloga.Velika većina forumasa,navijača,simpatizera je bila mišljenja da je vrijeme da se trener istrpi,da dobije prelazne rokove kako bi poslužio ekipu.Vjerujem da je i tebi kao svima nama dopizdilo da svako nekoliko mjeseci mijenjamo trenera...Kao primjer "istrpiti" nam je bio Jakir (mada on i Rozman...uzalud trošiti riječi).Navijao sam za kontinuitet trenera na klupi FK Sarajevo...i da je neko drugi bio na mjestu Rozmana "branio" bih ga iz istih razloga...osim zna se koga (cickovo ulje kosica)
Ja govorio raji da sjednemo tamo, taman bili nas trojica sami i njih tri same, ali džaba kad sam bio u manjini, jbg...
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
Plavka u zelenom dresu na istoku

Jest, ta strana je bilahordasDoboj je napisao/la: ↑26 jul 2024, 17:30Ako je tamo izmedju C5 i C6 onda su nas isti nervirali![]()

Ako ove budu na ligaškim utakmicama ima da istok bude pun svaku utakmicu
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
-
- Kontakt:
Vrijeme je da dovedemo neku neko pojacanje,osim Bubanje i Kupresaka sve su igraci koji se trebaju dokazat. Volio bi i da povrcaju broj stranaca time bi imali vise izbora npr gruzijce neke. Mozda se Mandic i uhljupu sjete napomon da sta urade po pitanju stadiona zbog ovih 27 hiljada jer nam otimaju pare i sole nam pamet kako nije moguce 20 godina nista da urade na Olimpijskom stadionu
Trenutno korisnika/ca: mnon46, nedimmmm1337, riki46, Vanja8 i 44 gosta.