Majko draga
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Bez mene ko domina, ja tek završio peti ciklus hemoterapija. Sretno ko ide i nadam se prolazu.Anex je napisao/la: ↑26 jul 2024, 21:57Može,pijemo pive prije polaska u Slovačku i tamo nakon prolazaSamoDaKazeem je napisao/la: ↑26 jul 2024, 15:14Raja idemo li u Trnavu @mosarajvosa83,bvsic,fks74,anex![]()
Možemo negdje usput i![]()
Đe sam ja bio tad u pm ? Ja pred istokom sam vidio one momke što klanjaju. Možda mi Bog salje neku poruku.
Moraš češće brate na tekme ići.ajdohordas je napisao/la: ↑26 jul 2024, 22:41Dobar si ti. Ti si bar poruku dobio neku...
ja ni poruke ni djevojke vidio nisam![]()
Ne trebas ga ti branit zbog ovog ili onog i pusti strucnjake neka pricaju,ali zapamti jedan dobar dio svega ovoga je zahvaljujuci RozmanuKmenkake je napisao/la: ↑26 jul 2024, 17:34Ja sam ga "branio" samo iz jednog razloga.Velika većina forumasa,navijača,simpatizera je bila mišljenja da je vrijeme da se trener istrpi,da dobije prelazne rokove kako bi poslužio ekipu.Vjerujem da je i tebi kao svima nama dopizdilo da svako nekoliko mjeseci mijenjamo trenera...Kao primjer "istrpiti" nam je bio Jakir (mada on i Rozman...uzalud trošiti riječi).Navijao sam za kontinuitet trenera na klupi FK Sarajevo...i da je neko drugi bio na mjestu Rozmana "branio" bih ga iz istih razloga...osim zna se koga (cickovo ulje kosica)
Ja govorio raji da sjednemo tamo, taman bili nas trojica sami i njih tri same, ali džaba kad sam bio u manjini, jbg...
Jest, ta strana je bilahordasDoboj je napisao/la: ↑26 jul 2024, 17:30Ako je tamo izmedju C5 i C6 onda su nas isti nervirali![]()
A ne možeš im zamjerit. To su likovi koji su tu i protiv Zvijezde 09 realno... na istom sam dijelu bio znam otprilike o kome se radi...masterfan je napisao/la: ↑26 jul 2024, 22:54Jest, ta strana je bilahordasDoboj je napisao/la: ↑26 jul 2024, 17:30Ako je tamo izmedju C5 i C6 onda su nas isti nervirali![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.