FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
40
22%
2. Borbu za Evropu
83
47%
3. Sredinu tabele
30
17%
4. Borbu za opstanak
25
14%

Ukupno glasova: 178

sanjinusto
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la sanjinusto » 02 avg 2024, 00:27

BIZMARK66 je napisao/la:
02 avg 2024, 00:14
sanjinusto je napisao/la:
01 avg 2024, 23:24
BIZMARK66 je napisao/la:
01 avg 2024, 22:49
Jok eto Fata treba da ti zavrsi. :rol: :rol:
Ne izruguj se bolesnoj zeni, idiote nenormalni. Da mi je saznati ko si **** bi ti majku kroz majku.
Ostavi podatke kad si mangup pa ces saznati debilcicu mali
Otvori pp i iste sekunde ti pisem kunem se.

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 02 avg 2024, 00:36

Evo ja nemam pojma ciji je UO, eto nije senadov, ako ti je to lakse cuti al nek direktorica ide jer vidim da nema pojma o sportu i vodjenju kluba, zalutala je ovdje i pogodna je za talove i zato je jos uvijek tu.

Bumbaclat
Kontakt:

Post Postao/la Bumbaclat » 02 avg 2024, 00:39

Orvel je napisao/la:
02 avg 2024, 00:36
Evo ja nemam pojma ciji je UO, eto nije senadov, ako ti je to lakse cuti al nek direktorica ide jer vidim da nema pojma o sportu i vodjenju kluba, zalutala je ovdje i pogodna je za talove i zato je jos uvijek tu.
Naravno da i ona treba letit, a daleko od toga da je jedina. UO nije Senadov i veze nema sa njim. On potencira se nesto sto je fikcija.
Zadnja izmjena: Bumbaclat, dana/u 02 avg 2024, 00:44, ukupno mijenjano 1 put.

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 02 avg 2024, 00:43

MocMahale444 je napisao/la:
01 avg 2024, 21:19
Sta ce nam pojacanje kad Gibroni i ti tvrdite da smo kupovali utakmice :crazy:
Lažeš.
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 02 avg 2024, 00:46

01 avg 2024, 21:36
Pablo11 je napisao/la:
01 avg 2024, 21:34
Mozes spinovati do sutra, ja sam ti napisao da postavis gdje sam osporio trofej bilo kakav u nasoj historiji.
Pabloni nemoj zezati zar nije to pisao Gibroni a ti napisao da nam Dino nije potreban jer smo kupili tekme da ostanemo.
Jel lazem?

Carapice mars tamo dronjak jedan, doveo si Haracica a nisi mogao Adema.
Da, lazeš.

Mozes ti i Crnogorac izvrtati rijeci do sutra
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

WeekendOffender
Kontakt:

Post Postao/la WeekendOffender » 02 avg 2024, 00:47

Railwayman30 je napisao/la:
01 avg 2024, 09:53
WeekendOffender je napisao/la:
01 avg 2024, 00:39
Sta bi za vas bio uspjeh ove sezone?
Da se izbace 2,3 juniora koja bi sljedece sezone bili okosnica i pitali se nesto. U ovoj ekipi ja trenutno ne vidim lidera. Tipa-Muharemovic-Cocalic-Stilic-Biscevic. Nekoga "naseg" koji je ikona kluba. Takvog nazalost nema.
Nije ova ekipa za Evrope. Ocekujem 5 mjesto i ne brukanje.
Eh to bih najvise volio,pa sljedece sezone pokusati nesto vise.
Jedino ako ih ne krene sreca,ili im Coric usadi ratnicku narav,pa polude.
Djelim isto misljenje, evropa bi ko titula bila sa ovom ekipom, ulazak u sezonu bez novog napadaca je skroz los potez al nadam se da ce dovesti ovog iz Estonije i da ce mu period adaptacije biti sto brzi. Realno je da cemo varirati izmedju 4. i 7. mjesta u sezoni.

Nadam se da cemo kroz sezonu dobiti barem 1 igraca iz nase omladinske skole koji moze ciniti okosnicu tima i biti vazan prvotimac za svoje godine, odavno nismo stavili nikog u izlog.

Cekam da pocne, pa da zagalamim :njanjanja:
Curva Sud

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 02 avg 2024, 01:03

Prvo da je Siroki dobiti i rahat smo sto bi se reklo
Onda hladne glave osamucenom Velezu u Mostar
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 02 avg 2024, 01:08

Bumbaclat je napisao/la:
02 avg 2024, 00:39
Orvel je napisao/la:
Naravno da i ona treba letit, a daleko od toga da je jedina. UO nije Senadov i veze nema sa njim. On potencira se nesto sto je fikcija.
Nije jedina. Dosta smeca se skupilo u proteklih nekoliko godina i svako bi da vodi neku rijec a ovdje na forumu cure informacije koje bi trebali imati samo ljudi iz vrha kluba. Ne zanima me ciji je UO, ti mi licis na senadovog advokata, ne znam sta ti znaci ako ga neko pljuje?

Shvatite i vratite se u realnost prije nekih 10ak godina, mi navijamo za Zelju i zbog njega idemo na tekme. Ako je neko nesposoban onda ne treba biti u klubu pa da je ne znam ti ciji ali jok, vama je bitno ko je senadov a ko amarov.

Nemoj shvatiti kao licno ovo, samo zelim pokusati da se manje pise o tome a vise o Zelji i trenutnoj situaciji al dzaba

Bumbaclat
Kontakt:

Post Postao/la Bumbaclat » 02 avg 2024, 01:13

Orvel je napisao/la:
02 avg 2024, 01:08
Bumbaclat je napisao/la:
02 avg 2024, 00:39
Orvel je napisao/la:
Nije jedina. Dosta smeca se skupilo u proteklih nekoliko godina i svako bi da vodi neku rijec a ovdje na forumu cure informacije koje bi trebali imati samo ljudi iz vrha kluba. Ne zanima me ciji je UO, ti mi licis na senadovog advokata, ne znam sta ti znaci ako ga neko pljuje?

Shvatite i vratite se u realnost prije nekih 10ak godina, mi navijamo za Zelju i zbog njega idemo na tekme. Ako je neko nesposoban onda ne treba biti u klubu pa da je ne znam ti ciji ali jok, vama je bitno ko je senadov a ko amarov.

Nemoj shvatiti kao licno ovo, samo zelim pokusati da se manje pise o tome a vise o Zelji i trenutnoj situaciji al dzaba
Nismo se razumjeli. Pa mi se 100% slazemo, mene Amar-Miske ne interesuje. Nebitno totalno, zavrsena prica, nece nijedan od njih u klub, a tako je i najbolje. Samo sto je mnogima, na obje strane, to jako tesko prihvatiti. :mrgreen:
Zadnja izmjena: Bumbaclat, dana/u 02 avg 2024, 01:19, ukupno mijenjano 2 puta.

MrAmarOsim
Kontakt:

Post Postao/la MrAmarOsim » 02 avg 2024, 01:13

Virtu4l je napisao/la:
01 avg 2024, 23:44
MrAmarOsim je napisao/la:
01 avg 2024, 23:22
Postoji statistika svih igrača omladinske lige Austrije, da li je zvanična stranica saveza ili nešto drugo nisam siguran. Uglavnom od u15 je odigrao oko 130 utakmica te zabio nekih 80ak golova. Sa obzirom da u statistici stoji da mu je prosječna minutaža po utakmicama bila oko 50 minuta, nimalo loša statistika, dapače. Uz to je još upisao nastupe i za u16, u17, i u18 reprezentacije Austrije. Sasvim logična odluka je da dovedeš igrača koji je mladi reprezentativac države koja je igrala četvrtfinale Eura prije otprilike mjesec dana. A na kraju krajeva, čak iako ne odigra odmah odlično ili dobro, momak će u iduću sezonu ući sa 19 godina, gdje uz dobar rad SSa može se razvijati kao igrač. Opet, čak iako nikako ne uspije se izboriti i pokazati nešto, niti prvi niti zadnji mladi igrač koji se nije uspio izboriti. Povrh toga, sigurno neće biti plaćen kao što su Krpić, evo ovaj Sorga, možda je tu negdje sa Zubanovićem, a iako ne bude ništa od njega, nije preveliki trošak, a ako bude dobitak je veliki.
Ja se nadam da će još jednom razmisliti i pokušati ga dovesti, ali ako ga ne dovedu, ni prvi ni zadnji mladi igrač koji obećava, a da ne završi kod nas. Ko što Virto reče, rijetko ko kod nas ima ikakvog pojma oko rada sa mladim igračima.

Evo recimo ima ovaj članak sa portala BVZ gdje piše da je Greuter Furth pokazao interes za njega,

https://www.bvz.at/sport/sportmix/nachw ... -428077245

Naravno da im ne vjerujem, ti ljudi nikad nisu izbacili igrača iz omladinskog pogona, ti ljudi nikad nisu prodali igrača, a poslije svega što se dešavalo sa Jaberom, ne postoji niti jedan razlog da im vjerujem da znaju prepoznati talenat, pružiti mu šansu i razviti ga.
Napomenuh i ja da me uopšte ne čudi sve ovo sa obzirom kako se odnosilo prema Al-Jaberu. Ono što mi ne ide u glavu ali nikako je činjenica da su se mogli trpiti razni egzibitori, pa čak iako su odigrali išta ili ništa, uredno su im se isplaćivale obaveze, a sad kao ne može se ništa uraditi po pitanju momka koji je po svemu prikazanom talenat. Eh to mi je do te mjere nevjerovatno da bih sad iste sekunde krenuo lupat glavom od zid ko budala neka.
@upoha
Momak na jedinoj primpremnoj utakmici koju je odigrao, protiv igrača bez ugovora, odigrao vrlo solidno, te uz to imao asistenciju i zabio gol.
Za kraj, eto nek smo mi glupi, a ljudi u klubu pametni, ali svojim radom sa mladim igračima u prethodnom periodu, nikako ne daju nadu da će se krenuti bolje raditi. Prošle sezone bruka sa Musićem koji minute nije odigrao, a na pripremnim utakmicama nije bio nikako lošiji od Galića, što i nije pretjerano teško ali eto. Zatim bruka sa Al-Jabarom, te na kraju i ovaj potez. Ukratko rečeno, nadam se najboljem, ali realnost bi mogla biti bolna.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim

BIZMARK66

Post Postao/la BIZMARK66 » 02 avg 2024, 01:33

Pablo11 je napisao/la:
02 avg 2024, 00:21
BIZMARK66 je napisao/la:
Pablo11 je napisao/la:
01 avg 2024, 22:32

Preuzmi sutra kartu na treningu, ja te castim.
Budalo ja sam gospodin nisam balavac ko ti da kupujem karte. E cuj bumbara hahahjaaj :rol: majko mila majko mila. Treba ti stela da zavrsis boravisnu dozvolu. Jok eto Fata treba da ti zavrsi. :rol: :rol:
Sta balavci kupuju karte ?
Oni koji idu jednom godisnje na utakmicu poput tebe kupuju karte. A gospoda ima godisnje balavac mali

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 02 avg 2024, 01:42

GIBRA je napisao/la:
02 avg 2024, 00:43
Lažeš.
Sram te bilo.
Lazes a tako mlad, gdje ce ti dusa… u pakao zna se :kafa:

Jesu te napljuvali ljudi jer nisi imao dokaze za amara?
Mojne Gibroni kralju magle.

Ti i crnogorac ste bas skladni jedno za drugo, koliko ti mrzis amara, toliko on mrzi senada.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 02 avg 2024, 02:44

BIZMARK66 je napisao/la:
02 avg 2024, 01:33
Pablo11 je napisao/la:
02 avg 2024, 00:21
BIZMARK66 je napisao/la:

Budalo ja sam gospodin nisam balavac ko ti da kupujem karte. E cuj bumbara hahahjaaj :rol: majko mila majko mila. Treba ti stela da zavrsis boravisnu dozvolu. Jok eto Fata treba da ti zavrsi. :rol: :rol:
Sta balavci kupuju karte ?
Oni koji idu jednom godisnje na utakmicu poput tebe kupuju karte. A gospoda ima godisnje balavac mali
Dobro,prilozi nam godisnju da vidimo.
Fk Željezničar.

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 02 avg 2024, 03:05

02 avg 2024, 01:13
Virtu4l je napisao/la:
01 avg 2024, 23:44
Postoji statistika svih igrača omladinske lige Austrije, da li je zvanična stranica saveza ili nešto drugo nisam siguran. Uglavnom od u15 je odigrao oko 130 utakmica te zabio nekih 80ak golova. Sa obzirom da u statistici stoji da mu je prosječna minutaža po utakmicama bila oko 50 minuta, nimalo loša statistika, dapače. Uz to je još upisao nastupe i za u16, u17, i u18 reprezentacije Austrije. Sasvim logična odluka je da dovedeš igrača koji je mladi reprezentativac države koja je igrala četvrtfinale Eura prije otprilike mjesec dana. A na kraju krajeva, čak iako ne odigra odmah odlično ili dobro, momak će u iduću sezonu ući sa 19 godina, gdje uz dobar rad SSa može se razvijati kao igrač. Opet, čak iako nikako ne uspije se izboriti i pokazati nešto, niti prvi niti zadnji mladi igrač koji se nije uspio izboriti. Povrh toga, sigurno neće biti plaćen kao što su Krpić, evo ovaj Sorga, možda je tu negdje sa Zubanovićem, a iako ne bude ništa od njega, nije preveliki trošak, a ako bude dobitak je veliki.
Ja se nadam da će još jednom razmisliti i pokušati ga dovesti, ali ako ga ne dovedu, ni prvi ni zadnji mladi igrač koji obećava, a da ne završi kod nas. Ko što Virto reče, rijetko ko kod nas ima ikakvog pojma oko rada sa mladim igračima.

Evo recimo ima ovaj članak sa portala BVZ gdje piše da je Greuter Furth pokazao interes za njega,

https://www.bvz.at/sport/sportmix/nachw ... -428077245

Naravno da im ne vjerujem, ti ljudi nikad nisu izbacili igrača iz omladinskog pogona, ti ljudi nikad nisu prodali igrača, a poslije svega što se dešavalo sa Jaberom, ne postoji niti jedan razlog da im vjerujem da znaju prepoznati talenat, pružiti mu šansu i razviti ga.
Napomenuh i ja da me uopšte ne čudi sve ovo sa obzirom kako se odnosilo prema Al-Jaberu. Ono što mi ne ide u glavu ali nikako je činjenica da su se mogli trpiti razni egzibitori, pa čak iako su odigrali išta ili ništa, uredno su im se isplaćivale obaveze, a sad kao ne može se ništa uraditi po pitanju momka koji je po svemu prikazanom talenat. Eh to mi je do te mjere nevjerovatno da bih sad iste sekunde krenuo lupat glavom od zid ko budala neka.
@upoha
Momak na jedinoj primpremnoj utakmici koju je odigrao, protiv igrača bez ugovora, odigrao vrlo solidno, te uz to imao asistenciju i zabio gol.
Za kraj, eto nek smo mi glupi, a ljudi u klubu pametni, ali svojim radom sa mladim igračima u prethodnom periodu, nikako ne daju nadu da će se krenuti bolje raditi. Prošle sezone bruka sa Musićem koji minute nije odigrao, a na pripremnim utakmicama nije bio nikako lošiji od Galića, što i nije pretjerano teško ali eto. Zatim bruka sa Al-Jabarom, te na kraju i ovaj potez. Ukratko rečeno, nadam se najboljem, ali realnost bi mogla biti bolna.
Zapravo je odigrao dvije tekme, prvu protiv sindikalaca i bio najbolji, a onda je usao u drugom poluvremenu protiv Igmana i opet, po meni, bio najbolji u tom losem sastavu. To je bilo pred polazak na Zlatibor, nakon toga mu se gubi svaki trag i vise nije ni igrao za nas.

Fula po meni i to zesca, vise nego solidan omladinac koji lici na profesionalnog igraca. Mozda je i do njega, zaista ne znam sta se desilo i zasto nije ostao sa nama. Ono sto sam primjetio jeste da Lausevica koji je klasicni spic guramo na krilo, a na toj poziciji je igrao Zuban :mrgreen:

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 02 avg 2024, 05:55

Direktorica i Bekric nece otići zadugo jer su sebe zaštili dugogodišnjim ugovorom nakon prošlogodišnjih euro nastupa, i morala bi im se ogromna cifra platiti za raskid ugovora... nisu oni bas toliki levati...

A htjelo ih se nabiti nogom sad ovo ljeto i jedno i drugo ali nije isplativo jednostavno...

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 02 avg 2024, 06:17

Nece otici zadugo a primat ce uredno platu dok za klub nece uraditi NIŠTA! 0
Aferim, eh to je dil jarane.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

BIZMARK66

Post Postao/la BIZMARK66 » 02 avg 2024, 06:21

Al ga radi Rahimic, gori nego s Bekricem.

dubioza144
Kontakt:

Post Postao/la dubioza144 » 02 avg 2024, 07:07

To nam mozzart vise nije sponzor, haram je i jedna kladionica kamoli dvije :urnebes:
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!

Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 02 avg 2024, 08:46

Kompromis je napisao/la:
02 avg 2024, 05:55
Direktorica i Bekric nece otići zadugo jer su sebe zaštili dugogodišnjim ugovorom nakon prošlogodišnjih euro nastupa, i morala bi im se ogromna cifra platiti za raskid ugovora... nisu oni bas toliki levati...

A htjelo ih se nabiti nogom sad ovo ljeto i jedno i drugo ali nije isplativo jednostavno...
Moze im se promijeniti radno mjesto. Od toga nisu zasticeni. Bekricu dati da radi nesto u omladinskom pogonu, a direktorici dati zoger, mada ja ne vidim da oni trenutno imaju nekog uticaja kod donosenja bilo kakvih odluka. Ako su napravili nesto lose i stetno, a to se moze dokazati, onda se i zakonski moze krenuti u postupak smjene. Meni djeluje da se na njih bespotrebno skrece paznja. Doveden je novi sportski direktor sa bezbroj veza i poznanstava. Nista bolji posao nije odradio nego Bekric kada je obnasao njegovu pozicuju. Likovi ne znaju napadaca dovesti. Meni je to za nepovjerovati. Ovaj Estonac danas da potpise nece zaigrati za dva mjeseca, a vala pitanje je i koji je kalibar. Nije mi jasno kako njega iskopase.
Pročepit će negdje.

gegenpressing
Kontakt:

Post Postao/la gegenpressing » 02 avg 2024, 08:58

Ja mislim da bi taj austrijanac trebao biti na dvojnoj registraciji sa Stupčanicom,to je zadnje što sam upratio.
Brohra ribo se...

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 061657451, addebisi, avalPacidoroP, b00t, bablaz1, benko21, F1921B, Google Adsense [Bot], Hrasno15, mamonelafo, Napaceni87, PeppermintSA, Proximic, Vanja8 i 145 gostiju.