Jesmo nezadovoljni, bar većina nas koji uglavnom nemamo neke druge motive, ali šta je tu je - od sutra samo podrška ekipi.
Danas bih potpisao neku mirnu sezonu, da ne dođemo u situaciju da pravimo kalkulacije posljednjih 5-6 kola, a navijački se naravno nadam Evropi. Mislim da ne postoji šansa da ponovimo prošlu sezonu, jer prošle godine je naopako krenulo sve što je moglo, a i ono što nije. Smatram da se ni u najluđem scenariju ne može ponoviti da recimo tek u 25. kolu osvojimo prvi bod na gostovanju kao prošle sezone. Ne može se ponoviti da toliko golova primimo u finišu utakmice, od 80+ minuta, i slično.
Sezona će biti teška, mislim da će veoma dugo razlika između recimo petog i devetog na tabeli biti minimalna i zanemariva, tako da svaki loš niz može biti veoma opasan.
Na vrhu se ne bi trebalo ništa značajno promijeniti, tu su Zrinjski, Borac i Sarajevo, a nama ide u korist što Velež vjerovatno neće biti dobar kao prošle sezone pa bi tu Široki i mi mogli tražiti svoju šansu.
Široki nam je dugo bio najteži mogući protivnik, ali smo to posljednjih godina polako okrenuli u svoju korist. Imamo tri vezane pobjede na Grbavici, i sve tri smo bili bolja ekipa. Mogao je taj niz biti i bolji da nam ga Vukoja nije zabio u 95. min. za 1:1.

Od Ćorića očekujem da ne bude tvrdoglav, da ne ponavlja Bašićeve i Akrapovićeve greške koje su nas direktno koštale mnogo bodova, da pravi rezonske izmjene i da ne eksperimentiše mnogo. Znam da ima ogromnu želju, vjerujem i znanje i da će imati maksimalnu podršku bez obzira na sve. Došao je u idealno vrijeme po njega, u Želju od kojeg niko ništa ne očekuje i sve što uradi preko će mu biti dodatni bonus.
Jedino u šta ne sumnjam su Manijaci.