Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Re: Chat
Jel ko kupovao karte preko ovog buskarta.ba, nešto mi ovo previše dobro zvuči za nas 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Re: Chat
sunce ti ja bolju trebu vidio nisam
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Podaleko mi je to za izlaske nešto, mada ako ne bude druge opcije da nije napumpana cijena valjalo bi i to.NoDi80 je napisao/la: ↑17 avg 2024, 06:02Trazi izvan gradskih opcina Vogosca, Ilidza..baboedindzeko09 je napisao/la: ↑16 avg 2024, 23:11Kakve su šanse da se nađe neki smještaj u Sa ovo dan-dva a da nije po 500-1000km?
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- alan_kardec
- Kontakt:
U čitavoj priči brada je najmanji problem. Mnoge vojske svijeta dozvoljavaju nošenje brade, eno baza Butmir puna bradatih stranih vojnika...TefalTava je napisao/la: ↑16 avg 2024, 21:41Kakva nasa vojska kad ih vidis kako izgledaju kad se postroje kad im je neka vježba, jbt kao da je vojska izbjeglica a ne profesionalne oruzane snage neke drzave, jos otkako su im dozvolili nosenje brada isto kao kakvi statisti iz nekog niskobudžetnog filmaH8Z7 je napisao/la: ↑16 avg 2024, 21:24Zašto? Zbog čega vojni rok treba biti obavezan?alan_kardec je napisao/la: ↑16 avg 2024, 17:4015 godina sam u vojsKi i mogu reći da je obavezan vojni rok potreban![]()
Ako misliš zbog discipline, ne bih baš rekao da nam je potreban. Pogledaj samo ove koji su bili u vojsci i kako žive. Bog zna kad su zadnji put vježbali, napravili krevet ujutro, većina ni jaje ne zna skuhati a kamoli šta više.
Po mom mišljenju važnije je uvesti redovan tjelesni odgoj i obavezu treniranja nekog sporta do 18 godine. Ako ljudi nisu stekli osnovne navike u životu tokom svog odrastanja kako će sada steći te iste navike?
Što se tiče izgleda stroja i izgleda samog vojnika, trebaš imati u vidu da za to nije kriv vojnik, nego neko iznad. Neko ko ne zna da postroji vojsku, a to mu je u opisu posla, između ostalog. Njega takvog je opet neko iznad, postavio tu. Neko iznad nije u stanju da obezbjedi vojniku novu uniformu, nove čizme, jaknu, kabanicu, torbu... iako se prilikom sklapanja ugovora sa tim vojnikom, obavezao na to. Vojnik je u čitavoj priči najmanje kriv, ali je vojnik i ogledalo čitavog tog nakaradnog sistema. Ovo je vojska skrojena za oficire i podoficire, tj firma za uhljebljenje djece političara, guzonja, podobnih...
Obavezan vojni rok treba da bude samo mali dio kompletne i sveobuhvatne reforme vojske kao institucije. Reforma je potrebna, ali se reforma nikad neće desiti, jer ona ne treba strancima, njima upravo ovakva vojska i treba. Oni su je uostalom ovakvu i napravili.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- VensanKasel
- Kontakt:
250 eura na zadnjoj , baš dobar drug .
1000 eura sestra kad se udavala .
100 eura najčešće .
Plus dvije cvaje konobara poguram .

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Ma ja, tako bi i ja to nekako kategorizirao.VensanKasel je napisao/la: ↑17 avg 2024, 12:16250 eura na zadnjoj , baš dobar drug .
1000 eura sestra kad se udavala .
100 eura najčešće .
Plus dvije cvaje konobara poguram .![]()
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- VensanKasel
- Kontakt:
Tako je @DamirT

Jedva sam dočekao da se zaključa , od samog početka sam protiv te teme , bravo za @admin

A vama ostalim yebale vas ratne teme , slobodno idite na druge forume pa tamo ratujte

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Sad cemo temu da ratujemo sa ovima sto ne priznaju vrucine i globalno zagrijavanjeVensanKasel je napisao/la: ↑17 avg 2024, 12:19Tako je @DamirT![]()
![]()
![]()
Jedva sam dočekao da se zaključa , od samog početka sam protiv te teme , bravo za @admin![]()
A vama ostalim yebale vas ratne teme , slobodno idite na druge forume pa tamo ratujte![]()
![]()
![]()

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Maroon1946
- Kontakt:
Pogledaj Booking i AirBnB, imaš baš puno opcija.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑16 avg 2024, 23:11Kakve su šanse da se nađe neki smještaj u Sa ovo dan-dva a da nije po 500-1000km?
- VensanKasel
- Kontakt:
To može , tu nema problemario_Ferdy88 je napisao/la: ↑17 avg 2024, 12:22Sad cemo temu da ratujemo sa ovima sto ne priznaju vrucine i globalno zagrijavanjeVensanKasel je napisao/la: ↑17 avg 2024, 12:19Tako je @DamirT![]()
![]()
![]()
Jedva sam dočekao da se zaključa , od samog početka sam protiv te teme , bravo za @admin![]()
A vama ostalim yebale vas ratne teme , slobodno idite na druge forume pa tamo ratujte![]()
![]()
![]()
![]()

Ratne teme zaista nemaju smisla , to moraš priznati .
Evo jedna slika za globalnog zagrijavanja

-
- Kontakt:
@Licniznanstvenik
Majka muju sisala na struju
Majka muju sisala na struju

In memoriam: LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Ne znam u šta gledate vas dvojica, cura mrtvi prosjek...19vendetta87 je napisao/la: ↑17 avg 2024, 15:20Dobra je mala, ali smara bas, kao da ona jedina ide u teretanu, pa uvijek nesto pametuje...
Jel se to zagorilo braćo?

Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
-
- Kontakt:
E jbga buraz, ako je ovo mrtvi prosjek, sta je tebi iznad prosjeka onda?PikachuSA je napisao/la: ↑17 avg 2024, 16:35Ne znam u šta gledate vas dvojica, cura mrtvi prosjek...19vendetta87 je napisao/la: ↑17 avg 2024, 15:20Dobra je mala, ali smara bas, kao da ona jedina ide u teretanu, pa uvijek nesto pametuje...
Jel se to zagorilo braćo?![]()
![]()

Mala je top, lijepa, a prezgodna. Mozda na ovom videu ne vidis sve kvalitete bas najbolje

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Vidi se uticaj zagrijavanja, cim nikog na plazi nema u ta dobaVensanKasel je napisao/la: ↑17 avg 2024, 13:40To može , tu nema problemario_Ferdy88 je napisao/la: ↑17 avg 2024, 12:22Sad cemo temu da ratujemo sa ovima sto ne priznaju vrucine i globalno zagrijavanjeVensanKasel je napisao/la: ↑17 avg 2024, 12:19
Tako je @DamirT![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ratne teme zaista nemaju smisla , to moraš priznati .
Evo jedna slika za globalnog zagrijavanja
![]()

Nego jel to Grcka ili CG

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..