Aferim!
Tema postala navijačko prepucavanje između fanova 2 strane...
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Aferim!
Cim vidis da nam je Pudar najbolja sportistkinja, sve ti je jasno. Nekad bio Tuka, bio Teletovic. Smijesna smo mi nacija.
Jednostavno genetski zakinuta nacija. I glupa i nesposobna.Celestial je napisao/la: ↑17 avg 2024, 00:07Cim vidis da nam je Pudar najbolja sportistkinja, sve ti je jasno. Nekad bio Tuka, bio Teletovic. Smijesna smo mi nacija.
Više se odnosilo na fizičku aktivnost, zbog toga sam naveo sport.
Mesecini da smo dobri u cosplayunumanumaye22 je napisao/la: ↑17 avg 2024, 01:15Neuspjeh u sportu ne treba da cudi kad nismo uspjesni ni bilo gdje drugo i kad se ne ulaze ni u sta zivo, sem u guzovace politicara.
Sport nema podrsku drzave, ni drugih grana jer je ona takva kakva jest.
Pa eto maloj Pudarki su dali kesa i ona uspjela da postane jasno losija sada nego kad joj je bilo petnaest. Vjerovatno se vise provodila i putovala nego je trenirala. Nasla kakvog ****. Mozemo je za koju godinu u politickim vodama ocekivati. Nema potrebe da drzava trosi na takve.H8Z7 je napisao/la: ↑17 avg 2024, 01:04Više se odnosilo na fizičku aktivnost, zbog toga sam naveo sport.
Što je žalosnije mi nismo loši u sportu koliko nas koči mentalitet. Daj mi sad 4k eura ko će se znojiti za 40k.
Kad se doda nikakva ulaganja u sport tu smo gdje i jesmo. Što nas dovodi do zaključka da se trebamo intelektualno promijeniti, a to nas vodi do djece kako bi buduće generacije mogle ubirati plodove sadašnjih promjena. Sadašnje generacije teško da se mogu promijeniti, tako da nam primarni cilj trebaju biti djeca.
Trazi izvan gradskih opcina Vogosca, Ilidza..baboedindzeko09 je napisao/la: ↑16 avg 2024, 23:11Kakve su šanse da se nađe neki smještaj u Sa ovo dan-dva a da nije po 500-1000km?
Podaleko mi je to za izlaske nešto, mada ako ne bude druge opcije da nije napumpana cijena valjalo bi i to.NoDi80 je napisao/la: ↑17 avg 2024, 06:02Trazi izvan gradskih opcina Vogosca, Ilidza..baboedindzeko09 je napisao/la: ↑16 avg 2024, 23:11Kakve su šanse da se nađe neki smještaj u Sa ovo dan-dva a da nije po 500-1000km?
U čitavoj priči brada je najmanji problem. Mnoge vojske svijeta dozvoljavaju nošenje brade, eno baza Butmir puna bradatih stranih vojnika...TefalTava je napisao/la: ↑16 avg 2024, 21:41Kakva nasa vojska kad ih vidis kako izgledaju kad se postroje kad im je neka vježba, jbt kao da je vojska izbjeglica a ne profesionalne oruzane snage neke drzave, jos otkako su im dozvolili nosenje brada isto kao kakvi statisti iz nekog niskobudžetnog filmaH8Z7 je napisao/la: ↑16 avg 2024, 21:24Zašto? Zbog čega vojni rok treba biti obavezan?alan_kardec je napisao/la: ↑16 avg 2024, 17:4015 godina sam u vojsKi i mogu reći da je obavezan vojni rok potreban![]()
Ako misliš zbog discipline, ne bih baš rekao da nam je potreban. Pogledaj samo ove koji su bili u vojsci i kako žive. Bog zna kad su zadnji put vježbali, napravili krevet ujutro, većina ni jaje ne zna skuhati a kamoli šta više.
Po mom mišljenju važnije je uvesti redovan tjelesni odgoj i obavezu treniranja nekog sporta do 18 godine. Ako ljudi nisu stekli osnovne navike u životu tokom svog odrastanja kako će sada steći te iste navike?
250 eura na zadnjoj , baš dobar drug .
Ma ja, tako bi i ja to nekako kategorizirao.VensanKasel je napisao/la: ↑17 avg 2024, 12:16250 eura na zadnjoj , baš dobar drug .
1000 eura sestra kad se udavala .
100 eura najčešće .
Plus dvije cvaje konobara poguram .![]()
Tako je @DamirT
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 10 gostiju.