FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
87
49%
Prolazak u Play off
39
22%
Grupnu fazu
52
29%

Ukupno glasova: 178

Lavcina
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Lavcina » 18 avg 2024, 13:11

mirzatele je napisao/la:
18 avg 2024, 11:59
Ako ljudi budu tražili i treba odgoditi. Predstavljaju državu u Evropi, imaju šansu za ulazak u grupnu fazu i mi im trebamo otežavati? Odgodit utakmicu i ugledati se na njih pa da dočekamo da i mi odgađamo utakmice u prvenstvu zbog evropskih utakmica.
A nas neka yebu i sa nama niko nece da odgodi?
Ma ja kako da ne. Ako pristanemo onda smo glupi.
Ako nas savez ne bude nista (kao sto ce i biti slučaj) onda moraš igrati.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 18 avg 2024, 13:23

mirzatele je napisao/la:
18 avg 2024, 11:59
Ako ljudi budu tražili i treba odgoditi. Predstavljaju državu u Evropi, imaju šansu za ulazak u grupnu fazu i mi im trebamo otežavati? Odgodit utakmicu i ugledati se na njih pa da dočekamo da i mi odgađamo utakmice u prvenstvu zbog evropskih utakmica.
Ne do Bog da se na njih ugledamo da prosle sezone odgodimo 5 ove sezone 3 utakmice.Tacno bi me stid bilo da je moj klub to.Nece se nas pitati i odgodit ce ali ubuduce kad god bude u nasoj moci nikome ni za sta odgadjati niti traziti odgodu za bilo sta.Igraj s cim imas i mi i svi
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 18 avg 2024, 13:25, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 18 avg 2024, 13:24

Ekipa koja ne može igrati 2 utakmice sedmično i ne treba da igra Evropu. Ja bi odgodio samo u slučaju bolesti, primjer situacija u Veležu.

VolimoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la VolimoSarajevo » 18 avg 2024, 13:30

:wave: Sta ce odgadjat primit ce 7 od ovih.

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 18 avg 2024, 13:34

Mirvic ce zarad svojih talova i interesa jos i spalir Borcu ili Zrinjskom narediti da se napravi.
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 18 avg 2024, 13:48

Kako niko nije htio odgoditi, pa velez pod vodstvom dudlage odgodio...dudlaga nas preposteni, na kojeg onanisu ovde...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 18 avg 2024, 13:53

skullcrusher je napisao/la:
18 avg 2024, 11:32
cetvrtomjesto je napisao/la:
18 avg 2024, 01:44
muhamedhulk je napisao/la:
18 avg 2024, 01:15
Hamza ostaje
Osim ako neko ne ponudi min. 500k € ilitiga milion maraka.
Prosle sezone je trebalo da ga „puste“ u Medinu ali Simon rekao stop. A sad traze puno para…
Za njega ako neko da 50 milja treba ga odnijeti na ledjima. Pl je njemu plafon
Tako o momku koji je zabio 17 golova prosle sezone ? Ne valja ni Renan uskoro jel de hahah
Ma ovaj uopšte nije navijač Sarajeva. Ne znam što mu se dopušta da piše na ovom forumu?

Provokativan nick "četvrtomjesto" - samo zbog slike Kluba na avataru? Posao za Mortema. :kafa:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 18 avg 2024, 13:53

Osttribine je napisao/la:
18 avg 2024, 12:46
ajdohordas je napisao/la:
18 avg 2024, 11:39
18 avg 2024, 11:21
Nadam se sutra da ce ZZ i ekipa ozbiljno shvatiti Gošk koji ima neloš skor na Koševu od 6 utakmica pobijedili su 2, jedna zavrsila nerjeseno, dok smo mi u 3 navrata slavili. Sutra je najavljena i kisa cijeli dan u Sarajevu te bi nas i vrijeme moglo ometati. Za titule i visoke plasmane ovakve ekipe poput Goška, Sloge i slicne moraš tamburati redovno, a ne prošle godine te Vlado otresa sa Slogom na Koševu, pa onda 3:0 u Doboju i jos im cist penal ne svirnu kod rezultata 1:0, ali to ovi sto konstantno o sudijskim greskama kontra nas pišu nece ni spomenuti.

I opcenito na Koševu ne smijemo kiksati, tj svesti tu brojku na najmanji moguci broj ukoliko zelimo biti konkurentni ove sezone za sami vrh.
Sarajevo nikad nakon rata tri sezone zaredom nije završavalo na cetvrtoj poziciji i zato su kritike mnogih nas opravdane, pa valjda smo kako kazete nejveci klub u BiH, jer najvecem klubu u BiH ne prilici da se pretplati na cetvrtu poziciju uz ogromne bodovne zaostatke za prvakom drzave.
Ma da. Sigurno cemo spomenuti jednu gresku u nasu korist naspram 76 namjernih gresaka protiv nas.

Dignite Vici spomenik, najbolje bi vam bilo koliko ga branite od pocetka ove sezone.
Hocemo li spomenuti nedosudjen penal Igmanu u Konjicu protiv nas, ili penal Velezu na Kosevu, necemo ni to, opravdat cemo naravno, hocemo li Tuzlu i neregularne odbrane penala naseg golmana, na svaku ranije izasao, necemo ni to. Jb vas vise Vico, ko ga brani, karinaš kao i svaki prethodnik i svako ko radi u NSBIH, ali jednostavno necete da pogledate istini u oci, nismo zavrsavali na poziciji br 2 prethodne 3 sezone sa nekoliko bodova zaostatka za sampionom drzave, pa da kazes oteo nam titulu. Imali smo xy utakmica sa regularnim sudjenjem pa meda nismo mogli, npr ŠB na Koševu, Sloga na Koševu itd.
Stvarno pretjerujes

HOCES DA KAZES DA KAD SUDIJA POKLONI GO U 94 minuti U BL (gdje vidis 0-1 protiv glavnig konkurenta koji je takodje izgubio 2 boda sledecu utakmicu od zrinjskog 0:0) isto ko kad sudij ne dosudi penal u 50 minuti za ekipu koja te svakako pobjedila

Takodje navedi ijednu situaciju gdje borac ostecen ikako a kamoli u 89-90 minuti

Takodje ako je sve regularno utakmica njihova protiv igmana prezadnje kolo trebali su hladno izgubit tu utakmicu i samim tim i TITULU.. Dali se zrinjski oglasio nije, pitao bi te ja da bil se ogladio da se to nama desilo..

Borac je imao 5 utakmica nijednu nije mogo pobjedit nas osim uzvratne utakmice u KUPU gdje nas je SUDIJA POKRO STO NIKAD NIKO NIJE.. Sudija dobio ocjenu 8,3

Od prosle godine klubovi mogu 5 utakmica odgodit bez pitanja protivnika

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 18 avg 2024, 14:00

18 avg 2024, 00:37
Dadox je napisao/la:
18 avg 2024, 00:36
slika
Sve su krivi vico i sudije :kafa:
Vi ste stvarno budale ako mislite da su oni ovo sve uzeli zato sto smo mi losi a oni dobri. Ja ko sve pise po ovom forumu ….
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 18 avg 2024, 14:02

@cetvrto mjesto nije navijac Sarajeva ? Jok vi ste, koji ste juce dosli i pokupili svu pamet svijeta.
Za 6 zivota necete uraditi kao on za klub, grad, druge forumase...
Opustite se malo.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 18 avg 2024, 14:08

NazorUso je napisao/la:
18 avg 2024, 14:02
@cetvrto mjesto nije navijac Sarajeva ? Jok vi ste, koji ste juce dosli i pokupili svu pamet svijeta.
Opustite se malo.
Ako je ovaj lik navijac Sarajeva, onda je umobolan kakve stvari pise.
Sta ti znaci jucer dosli majke ti?
Gleda se ko je otkad na forumu? Pa normalna raja i nece ni da komentarise ovdje zbog umobolnika koji, pod krinkom da su NAJVECI navijaci, pisu protiv kluba i igraca ovdje.
Cuj Hamza mu ne valja hahaahaahah i ti ga branis, smijurija ste obojica
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️

JuricaSpindl
Kontakt:

Post Postao/la JuricaSpindl » 18 avg 2024, 14:25

H8Z7 je napisao/la:
18 avg 2024, 11:46
mnon46 je napisao/la:
18 avg 2024, 11:05
Ako se desi da Zrinjski odgodi tekmu, vrlo lako bi mogli biti 5/5 dobijenih pred gostovanje u Banjaluku.
Možda nije ni loše ako se odgodi. Zašto?
Uhvatimo formu, što kažeš 5/5 pred BL, možda završimo i još neke igrače do tad[/b], tj. dovedemo veznjaka. Dok se i on uhoda malo taman će doći Zrinjski.

Problem može predstavljati kada će nas staviti da igramo protiv njih. Možda između derbija i sl.
Daj Bože da se završe ta pojačanja i veznjak, jer pola naših veznih nije po Zekićevom ćejfu. A oteglo se baš

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 18 avg 2024, 14:31

JuricaSpindl je napisao/la:
18 avg 2024, 14:25
H8Z7 je napisao/la:
mnon46 je napisao/la:
Ako se desi da Zrinjski odgodi tekmu, vrlo lako bi mogli biti 5/5 dobijenih pred gostovanje u Banjaluku.
Uhvatimo formu, što kažeš 5/5 pred BL, možda završimo i još neke igrače do tad[/b], tj. dovedemo veznjaka. Dok se i on uhoda malo taman će doći Zrinjski.

Problem može predstavljati kada će nas staviti da igramo protiv njih. Možda između derbija i sl.
Daj Bože da se završe ta pojačanja i veznjak, jer pola naših veznih nije po Zekićevom ćejfu. A oteglo se baš
Ma sve vise gubim nadu da ce doci iko vise. Poprilicno je kasno.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 18 avg 2024, 14:46

JuricaSpindl je napisao/la:
18 avg 2024, 14:25
H8Z7 je napisao/la:
mnon46 je napisao/la:

Ne znam šta da kažem, od zimskog roka govorimo da nam treba taj tip veznjaka a još ga nismo doveli. Možda tražimo nekog jakog koji čeka ponude iz jačih liga pa ako ne bude ništa dođe ovdje. Po meni ta pozicija veznjaka trebala je se završiti davno, zašto nije ne znam. Još ovo pravilo oko stranaca olakšava posao podosta. Nada zadnja umire, mislim da je upravo taj tip veznjaka nedostajao da izbacimo Spartak, ali to je prošlo nama treba sad za lige, lahko je sad igrati ali šta kad nas pročitaju?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 18 avg 2024, 14:54

pjankesarajevo je napisao/la:
18 avg 2024, 14:08
NazorUso je napisao/la:
Opustite se malo.
Gleda se ko je otkad na forumu? Pa normalna raja i nece ni da komentarise ovdje zbog umobolnika koji, pod krinkom da su NAJVECI navijaci, pisu protiv kluba i igraca ovdje.
Pa sto komentarises onda ? Pustis da "umobolnoci" pisu i me citas, ne pises...
Dosli juce - znaci da ne znaju nekoga a komentarisu. @cetvrtomjesto se zayebava ovde, to sto vi sve shvatate ozbiljno je vas problem. Ja ga znam, zato ti pricam ko je i sta je.

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 18 avg 2024, 14:56

Pitar6785 je napisao/la:
18 avg 2024, 13:53
18 avg 2024, 12:46
ajdohordas je napisao/la:
18 avg 2024, 11:39

Ma da. Sigurno cemo spomenuti jednu gresku u nasu korist naspram 76 namjernih gresaka protiv nas.

Dignite Vici spomenik, najbolje bi vam bilo koliko ga branite od pocetka ove sezone.
Hocemo li spomenuti nedosudjen penal Igmanu u Konjicu protiv nas, ili penal Velezu na Kosevu, necemo ni to, opravdat cemo naravno, hocemo li Tuzlu i neregularne odbrane penala naseg golmana, na svaku ranije izasao, necemo ni to. Jb vas vise Vico, ko ga brani, karinaš kao i svaki prethodnik i svako ko radi u NSBIH, ali jednostavno necete da pogledate istini u oci, nismo zavrsavali na poziciji br 2 prethodne 3 sezone sa nekoliko bodova zaostatka za sampionom drzave, pa da kazes oteo nam titulu. Imali smo xy utakmica sa regularnim sudjenjem pa meda nismo mogli, npr ŠB na Koševu, Sloga na Koševu itd.
Stvarno pretjerujes

HOCES DA KAZES DA KAD SUDIJA POKLONI GO U 94 minuti U BL (gdje vidis 0-1 protiv glavnig konkurenta koji je takodje izgubio 2 boda sledecu utakmicu od zrinjskog 0:0) isto ko kad sudij ne dosudi penal u 50 minuti za ekipu koja te svakako pobjedila

Takodje navedi ijednu situaciju gdje borac ostecen ikako a kamoli u 89-90 minuti

Takodje ako je sve regularno utakmica njihova protiv igmana prezadnje kolo trebali su hladno izgubit tu utakmicu i samim tim i TITULU.. Dali se zrinjski oglasio nije, pitao bi te ja da bil se ogladio da se to nama desilo..

Borac je imao 5 utakmica nijednu nije mogo pobjedit nas osim uzvratne utakmice u KUPU gdje nas je SUDIJA POKRO STO NIKAD NIKO NIJE.. Sudija dobio ocjenu 8,3

Od prosle godine klubovi mogu 5 utakmica odgodit bez pitanja protivnika
Zamolio bih te da ne odgovaras na moje postove dok ne pocnes normalno pisati, a ne da glumiš nepismneog pitara po forumu.
A sto se ostatka tvog posta tice zivi u uvjerenju da su nam za prethodne tri sezone krive sudije sto zavrsavamo na cetvrtoj poziciji i evo prethodne sezone 6 bodova zaostatka i za treceplasiranim.
Niko ovde ne tvrdi da se Borcu ne stima ali ne i u tolikoj mjeri, pa ne bi Zrinjski pomeo ligu dvije sezone prije, a malo je falilo i ove nego su se i istrosili u grupnoj fazi KL, ali opet na kraju su im puhali za vratom pa se onda Borac osigurao onom lakrdijom protiv Igmana predzadnje kolo.

Ali za nase plasmane smo ponajvise krivi samo mi, istina bilo je sudijskih nepravdi prema nama, ali isto tako u nekim utakmicama nam je progledano kroz prste, da se ne ponavljam po sto puta jer svakako vi samo vrtite svoju pricu (Vico, Borac, sudije) a realnost je da nas je pretprosle sezone i mrtvi Zeljo preskocio zadnje kolo. Previse lutamo i u samom odabiru igraca, nikako da napravimo tim i neki kontinuitet dobrih igara.
A pored lutanja u igrackom kadru da i ne govorimo o onim lezbama u administraciji koje provjereno sa nekih nickova pišu i po ovom forumu, uglavnom pozitivno naravno, jer njima ne predstavlja nikakav problem cetvrta pozicija na tabeli kluba koji bi morao da se za titulu bori svake sezone, a ne da se od iste u Oktobru oprasta.

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 18 avg 2024, 15:09

NazorUso je napisao/la:
18 avg 2024, 14:54
NazorUso je napisao/la:
Opustite se malo.
Dosli juce - znaci da ne znaju nekoga a komentarisu. @cetvrtomjesto se zayebava ovde, to sto vi sve shvatate ozbiljno je vas problem. Ja ga znam, zato ti pricam ko je i sta je.
Tobejarabi to be continued :D
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.

cetvrtomjesto
Kontakt:

Post Postao/la cetvrtomjesto » 18 avg 2024, 15:25

NazorUso je napisao/la:
18 avg 2024, 14:54
NazorUso je napisao/la:
Opustite se malo.
:D
Ma pusti nek pisu i misle sta hoce. Mladi su, naucice. A vjerovatno i oni vole FKS pa im smeta sve kao i nama ostalima.
Samo nek je veselo :rol:

cetvrtomjesto
Kontakt:

Post Postao/la cetvrtomjesto » 18 avg 2024, 15:26

P.S. Potpisao je

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 18 avg 2024, 15:30

18 avg 2024, 15:26