Premijer liga BiH - aktuelno
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Da li vi znate nesto vise o ulasku investitora u Zeljeznicar?IsmirMirvic je napisao/la: ↑20 avg 2024, 16:02Za Hadzikica je ponuda poslana prosle godine, ali je odbijena.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 avg 2024, 15:56Ismire, Boga mi će nam i golman trebati.IsmirMirvic je napisao/la: ↑20 avg 2024, 15:43
Ja nekoga ko stalno laze ne mogu tretirati kao ozbiljnog sagovornika. Zao mi je.
Vaš saradnik Leterme should go to Mostar and pitati za cijenu koju traže Velež za Hadžikića, i Zrinjski za Karačića.
Rockov je odlican golman, samo mu treba vremena.
-
Paromlinac
Dobro izgleda, steta sto nema reflektora.
Znaci po tebi ni Allianz Arena nema reflektore jer ne vidis stubove sa njima...majko draga
Iako daj Boze da mi ovo docekamo...
Uci ce vam....zeljovolimte je napisao/la: ↑20 avg 2024, 17:59Da li vi znate nesto vise o ulasku investitora u Zeljeznicar?IsmirMirvic je napisao/la: ↑20 avg 2024, 16:02Za Hadzikica je ponuda poslana prosle godine, ali je odbijena.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 avg 2024, 15:56
Ismire, Boga mi će nam i golman trebati.
Vaš saradnik Leterme should go to Mostar and pitati za cijenu koju traže Velež za Hadžikića, i Zrinjski za Karačića.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
cetvrtomjesto je napisao/la: ↑20 avg 2024, 17:20![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zeljovolimte je napisao/la: ↑19 avg 2024, 22:57Formuska pamet..
Bolesnik, maloumnik, glupan koji godinama pise po forumu ismijava Pranjica![]()
Nikad poraz, samo lekcija.
- IsmirMirvic
Ne znam.zeljovolimte je napisao/la: ↑20 avg 2024, 17:59Da li vi znate nesto vise o ulasku investitora u Zeljeznicar?IsmirMirvic je napisao/la: ↑20 avg 2024, 16:02Za Hadzikica je ponuda poslana prosle godine, ali je odbijena.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 avg 2024, 15:56
Ismire, Boga mi će nam i golman trebati.
-
Paromlinac
Ma, salim se, care. Ipak, sve ovo izgleda malo preambiciozno.denimb je napisao/la: ↑20 avg 2024, 18:18Znaci po tebi ni Allianz Arena nema reflektore jer ne vidis stubove sa njima...majko draga![]()
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ovo je finalni izgled kakav bi trebao biti.Paromlinac je napisao/la: ↑20 avg 2024, 18:40Ma, salim se, care. Ipak, sve ovo izgleda malo preambiciozno.
Prva faza je natkrivanje dijela istoka. Da je kako to dobiti, i mi smo zadovoljni.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
Tatamata1946
- Kontakt:
Ma nema nista od ovoga, ovo ni nasa djeca nece docekati. Nek nam natkriju jednu tribinu od 5-6 hiljada da mozemo djecu povesti na utakmicu kad pada kisa i nama dostadenimb je napisao/la: ↑20 avg 2024, 18:18Znaci po tebi ni Allianz Arena nema reflektore jer ne vidis stubove sa njima...majko draga![]()
Čekam eo 2 dana baš da vidimo. Niti jedan medij niti itko ovdje nije spomeno, osudio, napisao bilo šta o navijanju RA na Pecari koje je bilo nacionalističko, ratno, huškačko
Ne daj Bože da je slično bilo pod BB, na Pecari ili u BL svi bi se raspisali

Ne daj Bože da je slično bilo pod BB, na Pecari ili u BL svi bi se raspisali
Hebemo i tebe i bb i pecaru i bl i vase snsd i hdz
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
U medijima bi samo trebalo biti to sto se jedna grupa poistovjecuje sa ustaslukom, a ne sto je druga grupa naziva onako kako se ovi sami osjecaju.
Kakvo nacionalisticko navijanje je u pitanju?
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
A sta su pjevali?
Jesu li mediji iz Sirokog objavili?
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Mora da je greskom umjesto M, napravio S?
Nikad poraz, samo lekcija.
Hoce li nam natkrivat stadion da znam za koga glasat?IsmirMirvic je napisao/la: ↑20 avg 2024, 18:26Ne znam.zeljovolimte je napisao/la: ↑20 avg 2024, 17:59Da li vi znate nesto vise o ulasku investitora u Zeljeznicar?IsmirMirvic je napisao/la: ↑20 avg 2024, 16:02
Za Hadzikica je ponuda poslana prosle godine, ali je odbijena.
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
Imaju li ovi vaši sampioni sanse brotiv norvezana? Vucic im je obecao premije ako se kvalifikuju u lš.
Sretno vam.
Je li ko gledao danas želju, može li Mirčevski meda? Bio je zvijer kad smo ga mi ganjali, kakav je sad?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.