Da je dobar, ne bi mu Stefke bio agent.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ko vam himnu pjeva? Ponos?Semper je napisao/la: ↑31 avg 2024, 23:05Prirodni Srbin koji veliča ratne zločine i koji redovno pjeva Sve se srpsko na Sarajevo sprema. Svaka vam cast ako je on vas ponos i dika. Mene bi iskreno bilo sramota da je bio clan kluba za koji navijam.mnon46 je napisao/la: ↑31 avg 2024, 22:04Takva je gnjida da nije htio da bude rezerva Šehiću od kojeg je bez ruke bolji golman. Isto tako je gnjida jer u sred Banjaluke na svojoj svadbi pjeva Sarajevo ljubavi moja. Takva je gnjida da često podijeli na story kad ostvarimo zapaženiji rezultat. Dao Bog da su nam sve ovakve gnjide.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Jel realno da porediš jednog Tifu koji je rat proveo u Sarajevu, čovjeka koji je pjevao patriotske pjesme i nosio uniformu ARBiH sa nečovjekom Vladanom koji mrzi BiH toliko da ne zeli da igra za nju iako je to jednina drzava za koju trenutno moze da nastupa?
-
RatoborniMrmot
- Kontakt:
Fin bod protiv direktnog kandidata za ispadanje i povratak u prirodni habitat. Nije lose
Ps. Top teren
Kevelja mi vrh ste, pozdravi mi Stefu
-
nastrojeni21
- Kontakt:
Jesi se i ti sjetio u 24-25 godini da si prirodni srbin?mnon46 je napisao/la: ↑31 avg 2024, 22:04Takva je gnjida da nije htio da bude rezerva Šehiću od kojeg je bez ruke bolji golman. Isto tako je gnjida jer u sred Banjaluke na svojoj svadbi pjeva Sarajevo ljubavi moja. Takva je gnjida da često podijeli na story kad ostvarimo zapaženiji rezultat. Dao Bog da su nam sve ovakve gnjide.
Duša, trebali ste mu dati i tenk. Tetovira Srbiju po sebi al on je bošnjak.Semper je napisao/la: ↑31 avg 2024, 23:16Jel realno da porediš jednog Tifu koji je rat proveo u Sarajevu, čovjeka koji je pjevao patriotske pjesme i nosio uniformu ARBiH sa nečovjekom Vladanom koji mrzi BiH toliko da ne zeli da igra za nju iako je to jednina drzava za koju trenutno moze da nastupa?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Možete se samo saget Tifi
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Boga mi, ako Velez bude prosipao bodove protiv Igmana, Radnika, sta ocekivati kad dodju tekme protiv Zrinjskog, Borca , Sarajeva...
Od jedne pozitivne price, malo je vremena proslao , a slika o situaciji u Velezu se radikalno promijenila...
Ne mirise ovo na dobro ni malo i pod hitno se mora napraviti rez, pocevsi od Uprave do rostera...
Od jedne pozitivne price, malo je vremena proslao , a slika o situaciji u Velezu se radikalno promijenila...
Ne mirise ovo na dobro ni malo i pod hitno se mora napraviti rez, pocevsi od Uprave do rostera...
Opet ratovi, uniforme, tenkovi i slicna sranja od price.
A onda ce biti kuknjava kad admin krene lupati redom samare.
A onda ce biti kuknjava kad admin krene lupati redom samare.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 31 avg 2024, 23:26, ukupno mijenjano 1 put.
Velez mi lici na Zelju od prosle sezone, nece ispasti ali bice ažu donjem dijelu tabelle.
- Meraak1921
- Kontakt:
Vanja8 je napisao/la: ↑31 avg 2024, 23:24Boga mi, ako Velez bude prosipao bodove protiv Igmana, Radnika, sta ocekivati kad dodju tekme protiv Zrinjskog, Borca , Sarajeva...
Oni su i proslu sezonu imali vise srece nego znanja, to je Andora potvrdila
Covjek se redovno odazivao na pozive Peteva koji ga je vjv samo zvao zbog pritiska javnosti i u tom trenutku nas najbolji golman sjedi na klupi da mogu braniti golmani od pojedinih menadzera koji nikad nisu imali kvalitet za reprezentacije koliko znam kap koja je prelila casu su one dvije prijateljske mislim da su Luxemburg i jos neka drzava i u te dvije utakmice nije dobio ni minute. Eto neka nam sad brani Pirić i slicni njemu.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Velez je prosle sezone imao Gullashvilija koji je bio motor ekipe i tek se sad vidi koliko je znacio timuMeraak1921 je napisao/la: ↑31 avg 2024, 23:28Vanja8 je napisao/la: ↑31 avg 2024, 23:24Boga mi, ako Velez bude prosipao bodove protiv Igmana, Radnika, sta ocekivati kad dodju tekme protiv Zrinjskog, Borca , Sarajeva...
Oni su i proslu sezonu imali vise srece nego znanja, to je Andora potvrdila
Musemić: Volio bih da me suspenduju do kraja života
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
-
TrueRedDevilS
- Kontakt:
@ admin ili ko vec ovo cisti na vrijeme neka krene, vise mi je muka citati na temi PLBIH o: ratovima, vrijedjanje, politika itd, do kad ovo misli ici, i onda se cudite sto starija raja slabije pise , mislim na 30+ god., u kojima sam i ja 36 , nema smisla bgm.
@ let je dobro gore rekao bit ce kasnije kukanje sto mene i sl...
@ let je dobro gore rekao bit ce kasnije kukanje sto mene i sl...
Za Kosevo, Za Saraj'vo ❤️
GGMU 🔴
GGMU 🔴
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Sudjenje ocajno,ovo je liga gdje nije dozvoljeno uci u duel,sve po necijem nalogu i za necije interese sude. Svirne se po 60 faulova,svaki duel faul.
A koverte brate šta ćešjurisicduska je napisao/la: ↑31 avg 2024, 23:07Kone ozbiljno ugazile u pare, zamisli zaradili najveći iznos od postojanja od ovih trening kompenzacija za igrače bez ugovora, i nema ništa na oficijelnoj, golemo.
U zdravlju trošili.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Kako mislis najveci iznos zaradili smo samo na Bajicu preko milion eura od transfera i bonusajurisicduska je napisao/la: ↑31 avg 2024, 23:07Kone ozbiljno ugazile u pare, zamisli zaradili najveći iznos od postojanja od ovih trening kompenzacija za igrače bez ugovora, i nema ništa na oficijelnoj, golemo.
U zdravlju trošili.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Najcudnije je sto je kad su protiv nas igrali bio savrsen. Ne znam kako je moguce za tako kratak period da se toliko pokvari, ocito bas lose odrzavanje.
Trenutno korisnika/ca: ArmandoMarenzi, Jugovina i 9 gostiju.