Naravno da bude i faulova i žutih, analiziraj svaki žuti i vidjećeš da je svaki opravdan, presjecanje opasnih napada je žuti karton u svakoj ligi na svijetu.
Bezveze ponovo kmeče na taktički savršeno poluvrijeme, bolje od ovoga nije moglo.
Naravno da bude i faulova i žutih, analiziraj svaki žuti i vidjećeš da je svaki opravdan, presjecanje opasnih napada je žuti karton u svakoj ligi na svijetu.
Vrlo prepoznatljiv, samo nema Gigebagniadiluca je napisao/la: ↑21 sep 2024, 16:58Borac neprepoznatljiv, Sarajevo za sada bolje....U nastavku Žiža rokadama do preokreta![]()
protiv vas uvijek, idemo zrinjski karaj ih u golubarnikunastrojeni21 je napisao/la: ↑21 sep 2024, 17:01Gura vam ga Vico do balcaka, samo grcajte, nema vadjenja, tek smo poceli.Vico Srbine Horde su uz tebe!!!!
E jbo te tata!BungaBum je napisao/la: ↑21 sep 2024, 17:10protiv vas uvijek, idemo zrinjski karaj ih u golubarnikunastrojeni21 je napisao/la: ↑21 sep 2024, 17:01Gura vam ga Vico do balcaka, samo grcajte, nema vadjenja, tek smo poceli.Vico Srbine Horde su uz tebe!!!!
Berine ne rise
Golubarnik, ajde nesta pametnije probaj smislitiBungaBum je napisao/la: ↑21 sep 2024, 17:10protiv vas uvijek, idemo zrinjski karaj ih u golubarnikunastrojeni21 je napisao/la: ↑21 sep 2024, 17:01Gura vam ga Vico do balcaka, samo grcajte, nema vadjenja, tek smo poceli.Vico Srbine Horde su uz tebe!!!!
Jel te stid pricati sudija je goli ****, hoces da kazes da dobro sudi???bagniadiluca je napisao/la: ↑21 sep 2024, 17:13Istok Koševa se preselio na forum, sevap vas počastit kartonom banana![]()
Gdje sam ja spomenuo sudije!? Ne znam šta ste se raskokodakali zbog žutog kartona i par faula....scudetto89 je napisao/la: ↑21 sep 2024, 17:18Jel te stid pricati sudija je goli ****, hoces da kazes da dobro sudi???bagniadiluca je napisao/la: ↑21 sep 2024, 17:13Istok Koševa se preselio na forum, sevap vas počastit kartonom banana![]()
Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, leo1946, Paromlinac, Vanja8 i 79 gostiju.