Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kada je Beganovic trazio penal ni snimak mrtva arena da vratio.
Borac i sa 12 igraca neprepoznatljiv
Borac i sa 12 igraca neprepoznatljiv
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Siđi Vico do sudija nagalami malo na njih kao što si protiv Igmana galamio na onog jadnika pa izmislio penal kojeg nema u skečevima.
-
RatoborniMrmot
- Kontakt:
Vas je stvorila, nama dala zemlju, a radnici zeljeznice odradili ostalo, navijaci u narednom peruodu ispostovali, postuju i postovacejurisicduska je napisao/la: ↑21 sep 2024, 14:39Da skratimo ovaj post. Država vam dala svu imovinu koju imate. To je otprilike to. Igrači su prešli da igraju, nit ih je ko tjerao nit bilo šta, jer sumnjam da je neko ako već tjeraju mogao reći neću i proći bez posljedica. Dakle mogli su i ne preći. Ali mitovi tipa ovaj rekao "Ne", i nikom ništa, a ovi ostali natjerani prolaze samo do razvijenosti mozga do 4. osnovne.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑20 sep 2024, 22:11
Isti oni sto su vas stvorili fuzijom Udarnika, Slobode, Torpeda cega li vec i jos se na sve to otimali najbolji igraci iz drugih ekipa. Nesto ne vidim da ti to smeta, a ?![]()
Komunjare su dobre kad te stvore, narede igracima iz drugih ekipa da moraju preci u novoosnovani Torpedo, a ne valjaju ako nekome daju zemlju da napravi stadionNajbolje bi bilo da su vam i zemlju dale, a navijacima ostalih ekipa naredile da navijaju za Sarajevo i jos im naprave stadion
![]()
Zeljeznicar je 47 ostao bez najboljih igraca koje je oteo Torpedo, ispao u drugu ligu, a onda zbog promjene sistema takmicenja zavrsili u regionalnoj liZi koja je fakticki bila treca liga.
Bez obzira na situaciju mi smo imali radnike zeljeznice koji su se borili za Zeljeznicar ( odatle i prica, fol sprdanje, o imenu Vaso Miskin Crni, tako se naime zvala zeljeznicka radionica. Ime jeste cirkus, ne sporimali su cijelu pricu oko ponovnog pokretanja kluba pokrenuli radnici zeljeznica. Isti su nas i osnovali - radnici zeljeznica. Ti isti radnici zeljeznica su 49 poceli da prave stadion ekipe koja se nalazi u regionalnoj ligi ( treca liga ), dok je Torpedo dijelio hranu gladnim ljidima u teskim postratnim vremenima nebil' skupio "navijace"
![]()
U vise situacija ljudi su se dobro peglali da mi budemo tu gdje jesmo, vi ste dobili sve na gotovo. Hop fuzija eto ekipe, hop odluka eto Torpeda, hop dekret eto i igraca koji su igrali prvu ligu ex Yu. Jedna ekipa u kanal, druga prema gore, sve na gotovo.
E mi smo navikli da nije sve na gotovo sta god pricao, zato nas ima vise, veci smo pacijenti i imamo svoj stadion. I vazda ce tako biti. Upamti to![]()
Zivimo Zeljeznicar
Ps. Sretan 103 rodjendan gigante
Suma sumarum država vam sve dala. A nacionalizirala naš stadion i našu zemlju, Koševo je bilo vlasništvo FK Sarajevo. Hoću reći jednim dali jednim uzeli.
Sretan rođendan.
Ko god kaze da je ovo sudjenje dobro daBogda svaku utakmicu njihovim ekipama ovako sudili!
Mi samo tako pricamo, mi kad budemo psovali to ce biti ihaaa haaaj !Rigoletto je napisao/la: ↑21 sep 2024, 16:55Ne, samo primjećujem da od svih prisutnih ovdje najjače psujete.scudetto89 je napisao/la: ↑21 sep 2024, 16:54Objasni mi malo ovo strucnjak posto vidim da na ovome forumu svi su pametni IQ preko 120??
Vodi ove dodikove na rucak negdje ako si ti dragi!![]()
![]()
Ho's to nam ti brko nesto ?!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Naravno da bude i faulova i žutih, analiziraj svaki žuti i vidjećeš da je svaki opravdan, presjecanje opasnih napada je žuti karton u svakoj ligi na svijetu.
Bezveze ponovo kmeče na taktički savršeno poluvrijeme, bolje od ovoga nije moglo.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
-
RatoborniMrmot
- Kontakt:
Vrlo prepoznatljiv, samo nema Gigebagniadiluca je napisao/la: ↑21 sep 2024, 16:58Borac neprepoznatljiv, Sarajevo za sada bolje....U nastavku Žiža rokadama do preokreta![]()

Mozete do remija, valjda
Pošteni Banjalučani onaj stadion zaobilaze u širokom luku, kao što se i vidi na praznim tribinama, izuzev par stotina plaćenika i jadnika.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
-
sarajevo19461987
- Kontakt:
Jelicu mrtve ti J*** mrtveeeeee picko ustaska.
Kad sa Sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi a tvoje horde će tebi pjevati i na kraju svijeta tebe bodriti ♥️
Svaki put kad igra Borac isti komentator bude, zasto ?
Crni Cerak 🐦⬛
Gleaj orangutana al dizu tri prsta hahahaha
- grbavicka1921
- Kontakt:
Hajde dignite četnike! 
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Bice penal za Borac do kraja
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Klub funkcionise od drzavni para a one od Evrope se rastale.
Kad im legne desetak miliona u januaru Vico ce kupit sve balije u Savezu laganice.
Jedino mu problem ostaje Beus i H ekipa jer hoce i oni da budu prvaci i laganu lovu od Evrope.
Kad im legne desetak miliona u januaru Vico ce kupit sve balije u Savezu laganice.
Jedino mu problem ostaje Beus i H ekipa jer hoce i oni da budu prvaci i laganu lovu od Evrope.
protiv vas uvijek, idemo zrinjski karaj ih u golubarnikunastrojeni21 je napisao/la: ↑21 sep 2024, 17:01Gura vam ga Vico do balcaka, samo grcajte, nema vadjenja, tek smo poceli.Vico Srbine Horde su uz tebe!!!!
- grbavicka1921
- Kontakt:
E jbo te tata!BungaBum je napisao/la: ↑21 sep 2024, 17:10protiv vas uvijek, idemo zrinjski karaj ih u golubarnikunastrojeni21 je napisao/la: ↑21 sep 2024, 17:01Gura vam ga Vico do balcaka, samo grcajte, nema vadjenja, tek smo poceli.Vico Srbine Horde su uz tebe!!!!
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Trenutno korisnika/ca: Anex, Paromlinac i 12 gostiju.