Midhat Arnautović je juče bio kontrolor suđenja. Ako su Peljtu kaznili sa šest utakmica zbog suđenja u Mostaru onda ovog m.edonju treba u zatvor strpati deset godina. Čeka se izvještaj od Mitketa.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 sep 2024, 15:06Prosle tekme samo je neke nase igrace Bog pogledao od loma nogu zbog mesara HerereLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑22 sep 2024, 15:03OVO JE povreda ljudskih prava!!
Znaci zivot igraca je ugrozen.. gdje je VAR? Jel treba neki igrac sutra da zivot izgubi radi kriterija sudjenja?
D O S T A !
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
bas bas tesko. Sa 4000 u subotu na 25000 u srijedu je nemoguce. moja prognoza 20k max.TurkishAirlines je napisao/la: ↑22 sep 2024, 14:48Znaci, preko 25 milja nas treba biti u srijedu.
Pa pitari, potrudite se i probudite.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Prosla sezona nista specijalno bolja posjeta nije bila, 22k na derbijutaurunum je napisao/la: ↑22 sep 2024, 15:15bas bas tesko. Sa 4000 u subotu na 25000 u srijedu je nemoguce. moja prognoza 20k max.TurkishAirlines je napisao/la: ↑22 sep 2024, 14:48Znaci, preko 25 milja nas treba biti u srijedu.
Pa pitari, potrudite se i probudite.
Mitke je lopovčina veća od svih njih, zato nemoj ništa očekivati. Anđušiću su mogli juče karijeru završiti, ako već nisu.newton_heath_lyr je napisao/la: ↑22 sep 2024, 15:10Midhat Arnautović je juče bio kontrolor suđenja. Ako su Peljtu kaznili sa šest utakmica zbog suđenja u Mostaru onda ovog m.edonju treba u zatvor strpati deset godina. Čeka se izvještaj od Mitketa.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 sep 2024, 15:06Prosle tekme samo je neke nase igrace Bog pogledao od loma nogu zbog mesara HerereLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑22 sep 2024, 15:03
OVO JE povreda ljudskih prava!!
Znaci zivot igraca je ugrozen.. gdje je VAR? Jel treba neki igrac sutra da zivot izgubi radi kriterija sudjenja?
D O S T A !
Sad kad te banuju debili, jajanaizPjedoja banovaše kao širi dezinformacijeamypitar je napisao/la: ↑22 sep 2024, 13:32Pa I ovaj smdljivi portal ni rijeci o sudjenu, a svi ovde pisemo,umjesto svi da bojkotujemo.Zasto ne smiju pisati o sudijskog kradji,jer ce im Vico zabraniti prisustvo repki.
Mediji mogu najvise pritisak stvoriti,ali osim 1,2 portala niko ni rijeci.
I onda se cudimo.

Sad ce kaljanac i ostale balije reci da je ovo zuti
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Ova slika neće biti ni na jednom portalu.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑22 sep 2024, 15:03OVO JE povreda ljudskih prava!!
D O S T A !
Šta ces, svi hoce da dobiju akreditaciju Saveza kad igra reprezentacija i da imaju pristup Džeki za selfie, eventualno da dobiju neki rekvizit.Bosniacum Lilium je napisao/la: ↑22 sep 2024, 15:17Kakvi ba sportski dnovinari. 90% njih su plave fekalije koje životom brane gicka po portalima, a Bgm i po kafanama za dž sto je još jadnije. Toliko o njima
-
- Kontakt:
Najsladja pobjeda Sarajeva u zadnjih par godina, to je sigurno, mislim da ovoliko nismo slavili jos od onda kad smo listicu uzeli sa onih 3-0 na njihovom terenu nakon 10ak godina
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- crveni nad Andjušićem
dvije teške greške, da smatramo da je penal za Borac bio.
Dvije utakmice suspenzije minimalno za Jelića i Gigovića
Mislim da će odluka biti upravo suprotna, Gigović sudi derbi.
Nema izgovora - svi na Zapad!luckystrike je napisao/la: ↑22 sep 2024, 15:03Vala kome je na ovakvu ekipu, trenera i dosadašnje rezultate izgovor 12 maraka ili 13 stepeni nek' se stidi samog sebe.
Svi na Koševo! Igra Saraj'vo!

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Jovic i guli u timu kola

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Kadeti- Zeljeznicar-Sarajevo 1:4
Juniori Sarajevo-Siroki 2:0
Seniori Borac-Sarajevo 0:1
Vikend gori

Trenutno korisnika/ca: admir1946, Aduka87, ajdohordas, Amidzaa, Armija1987, Beli98, bhfanatic14, Cwirek, Devedesetka, dime, EastMadness, Edo1922, Evander, Fudo, galia95, Google Adsense [Bot], greenwood, Hamagara, HZbec, Jadnimi, johntravolta123, kanarinac, klasik, Kockoglavi, kogmagie46, laznokrilo, Lecler, leo1946, lumani, Maroon1946, mnon46, muhamedhulk, Napapijri, NazorUso, nedimmmm1337, Oerde, pinki, Posejdon, Proximic, r3m1, Rajvosa4ever, ristagrad, SamoDaKazeem, samoFKS, SHZ82, Simi, strahmeipomisliti, Taree, tuitamo, USB, VolimBiH96 i 644 gosta.