Ahmetović je svoj ozbiljan igrački mandat u Sarajevu, završio u sezoni duple krune.Sve nakon toga, pa do njegovog odlaska u Igman je bilo silovanje i za njega i za klub i za navijače. Pa mi da smo imali umjesto njega pravog napadača - kapitalca, izbacili bi onaj Dinamo Brest i igrali vec tada grupe.skoJaa je napisao/la: ↑27 sep 2024, 02:52Kako nije imao, frajer je 3 proljeća skoro prespavao, 3-4 gola ukupno, vi kada se naklatite nekome na kosti počnete i izmišljati neke stvari. Da je kojim slučajem on bio umjesto Turkeša, peticija bi se pisala za momentalni raskid ugovora.Vanja8 je napisao/la: ↑27 sep 2024, 00:17Nikada Merso nije bio u krizi evo haman godinu dana, a da ne pricamo o kretanju, prijemu lopte, pasu prema saigracu...
Ta dva igraca nikada ne mogu u isti kos...
Nista mi nemamo od tog, "Renan je dobar igrac, malo ga stalo...", pa sta treba da ga cekamo jos dvije godine i da igramo bez napadaca...
I Hasic je dobar igrac, eno ga briljira u Poljskoj, briljirao je i kod nas, malo pao u formi ali je vratio za mjesec- dva, a mi Renana evo cekamo od decembra prosle godine...
Pa brate, da si krenuo tek uciti kako se igra fudbal do sad bi naucio...
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Renanu je najmanji problem sto ne daje golove, nego sto mu apsolutno nista ne ide na terenu. Pasovi katastrofa, gradjenje isto tako, on je skroz stao. Treba mu malo hladjenje da se dozove
- feniksptica
- Kontakt:
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Evo koga smo mi kao očekivali i iščekivali, yebo pleme svoje
https://radio.sarajevo.ba/sport/nogomet ... car/562277
pokenjam mu se ja u usta, onako istinskiMaroonBjelave je napisao/la: ↑27 sep 2024, 08:54Evo koga smo mi kao očekivali i iščekivali, yebo pleme svoje![]()
SARAJEVO SIAMO NOI <3
- DurmitorskiJablan
- Kontakt:
da je do Renana bio bi najmanji problem.
Prije bih rekao da je do sistema igre koji Renanu ne pase.
protiv jakih ekipa igramo na brze tranzicije gdje do izrazaja dolaze guli i keremija a protiv slabih imamo problem sto nemamo kreativca i onda ide to nabij u 16 gdje se ovaj ne snalazi sto zbog losih ubacaja sto zbog guste odbrane,tu vise Turkesu odgovara.
barem ja mislim da je to tako
ne vjerujem da je covjek zaboravio igrati jos kad uzmes u obzir da nikad ne znas kad ces igrati i koliko a to je napadacima nocna mora
Prije bih rekao da je do sistema igre koji Renanu ne pase.
protiv jakih ekipa igramo na brze tranzicije gdje do izrazaja dolaze guli i keremija a protiv slabih imamo problem sto nemamo kreativca i onda ide to nabij u 16 gdje se ovaj ne snalazi sto zbog losih ubacaja sto zbog guste odbrane,tu vise Turkesu odgovara.
barem ja mislim da je to tako
ne vjerujem da je covjek zaboravio igrati jos kad uzmes u obzir da nikad ne znas kad ces igrati i koliko a to je napadacima nocna mora
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovo je isto izjavio ima 5 godinaMaroonBjelave je napisao/la: ↑27 sep 2024, 08:54Evo koga smo mi kao očekivali i iščekivali, yebo pleme svoje![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- TurkishAirlines
Zalosno je sto bi vas ovde vecina Vicu voljela vidjeti na celu kluba samo ako bi on mogao da nam zavrsava titule kao i Borcu.
To je smjesno. Makar se borili za opstanak, treba da ima neki red u klubu. Ibrakovica vracati je po meni jako smjesno. Mozda on moze nesta zavrsiti, ali po cemu smo onda mi drugaciji od drugih, koji zavrsavaju, a mi ih kao prozivamo.
Al ljudi u klubu bolje znaju, valjda.
Toliko radnika, i Ibrakovica izaberu. Ludilo.
To je smjesno. Makar se borili za opstanak, treba da ima neki red u klubu. Ibrakovica vracati je po meni jako smjesno. Mozda on moze nesta zavrsiti, ali po cemu smo onda mi drugaciji od drugih, koji zavrsavaju, a mi ih kao prozivamo.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Ne znam ni ko je ni sta je ali kako sam skonto nije ni na jednoj "zvanicnoj" pozicijiTurkishAirlines je napisao/la: ↑27 sep 2024, 09:30Zalosno je sto bi vas ovde vecina Vicu voljela vidjeti na celu kluba samo ako bi on mogao da nam zavrsava titule kao i Borcu.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
E yebo svoje pleme!!! Onako retroaktivno, a i sad.MortemHz je napisao/la: ↑27 sep 2024, 09:23Ovo je isto izjavio ima 5 godinaMaroonBjelave je napisao/la: ↑27 sep 2024, 08:54Evo koga smo mi kao očekivali i iščekivali, yebo pleme svoje![]()
- TurkishAirlines
Zamisli, prvi potez da se kamerom snimio u ulozi zaposlenika FKS je kod Rame Isaka gdje mu daje nas dresbvsic je napisao/la: ↑27 sep 2024, 09:32Ne znam ni ko je ni sta je ali kako sam skonto nije ni na jednoj "zvanicnoj" pozicijiTurkishAirlines je napisao/la: ↑27 sep 2024, 09:30Zalosno je sto bi vas ovde vecina Vicu voljela vidjeti na celu kluba samo ako bi on mogao da nam zavrsava titule kao i Borcu.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Jos bolje, neka radi iz sjenebvsic je napisao/la: ↑27 sep 2024, 09:32Ne znam ni ko je ni sta je ali kako sam skonto nije ni na jednoj "zvanicnoj" pozicijiTurkishAirlines je napisao/la: ↑27 sep 2024, 09:30Zalosno je sto bi vas ovde vecina Vicu voljela vidjeti na celu kluba samo ako bi on mogao da nam zavrsava titule kao i Borcu.
Hoćeš li ti ikad išta lijepo napisati nešto za "ljude u Klubu" ili samo znaš da pljuješ? Onako pitam, znam odgovor.TurkishAirlines je napisao/la: ↑27 sep 2024, 09:30Zalosno je sto bi vas ovde vecina Vicu voljela vidjeti na celu kluba samo ako bi on mogao da nam zavrsava titule kao i Borcu.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Puno je ljigavaca oko kluba, ljubomornih egoista, ali srecom nisu u klubu. Basic, anonimus, nebitan lik totalno, niko i ne zna ko je.. ono se naslo prozivati celnike, razguli.
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 19 gostiju.