Igrat će sa 3 štopera i 2 beka, u ovom slučaju Beganović i vjerovatno Kuprešak

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ahmetović je svoj ozbiljan igrački mandat u Sarajevu, završio u sezoni duple krune.Sve nakon toga, pa do njegovog odlaska u Igman je bilo silovanje i za njega i za klub i za navijače. Pa mi da smo imali umjesto njega pravog napadača - kapitalca, izbacili bi onaj Dinamo Brest i igrali vec tada grupe.skoJaa je napisao/la: ↑27 sep 2024, 02:52Kako nije imao, frajer je 3 proljeća skoro prespavao, 3-4 gola ukupno, vi kada se naklatite nekome na kosti počnete i izmišljati neke stvari. Da je kojim slučajem on bio umjesto Turkeša, peticija bi se pisala za momentalni raskid ugovora.Vanja8 je napisao/la: ↑27 sep 2024, 00:17Nikada Merso nije bio u krizi evo haman godinu dana, a da ne pricamo o kretanju, prijemu lopte, pasu prema saigracu...
Ta dva igraca nikada ne mogu u isti kos...
Nista mi nemamo od tog, "Renan je dobar igrac, malo ga stalo...", pa sta treba da ga cekamo jos dvije godine i da igramo bez napadaca...
I Hasic je dobar igrac, eno ga briljira u Poljskoj, briljirao je i kod nas, malo pao u formi ali je vratio za mjesec- dva, a mi Renana evo cekamo od decembra prosle godine...
Pa brate, da si krenuo tek uciti kako se igra fudbal do sad bi naucio...
pokenjam mu se ja u usta, onako istinskiMaroonBjelave je napisao/la: ↑27 sep 2024, 08:54Evo koga smo mi kao očekivali i iščekivali, yebo pleme svoje![]()
https://radio.sarajevo.ba/sport/nogomet ... car/562277
Ovo je isto izjavio ima 5 godinaMaroonBjelave je napisao/la: ↑27 sep 2024, 08:54Evo koga smo mi kao očekivali i iščekivali, yebo pleme svoje![]()
Ne znam ni ko je ni sta je ali kako sam skonto nije ni na jednoj "zvanicnoj" pozicijiTurkishAirlines je napisao/la: ↑27 sep 2024, 09:30Zalosno je sto bi vas ovde vecina Vicu voljela vidjeti na celu kluba samo ako bi on mogao da nam zavrsava titule kao i Borcu.
To je smjesno. Makar se borili za opstanak, treba da ima neki red u klubu. Ibrakovica vracati je po meni jako smjesno. Mozda on moze nesta zavrsiti, ali po cemu smo onda mi drugaciji od drugih, koji zavrsavaju, a mi ih kao prozivamo.
Al ljudi u klubu bolje znaju, valjda.
Toliko radnika, i Ibrakovica izaberu. Ludilo.
E yebo svoje pleme!!! Onako retroaktivno, a i sad.MortemHz je napisao/la: ↑27 sep 2024, 09:23Ovo je isto izjavio ima 5 godinaMaroonBjelave je napisao/la: ↑27 sep 2024, 08:54Evo koga smo mi kao očekivali i iščekivali, yebo pleme svoje![]()
Zamisli, prvi potez da se kamerom snimio u ulozi zaposlenika FKS je kod Rame Isaka gdje mu daje nas dresbvsic je napisao/la: ↑27 sep 2024, 09:32Ne znam ni ko je ni sta je ali kako sam skonto nije ni na jednoj "zvanicnoj" pozicijiTurkishAirlines je napisao/la: ↑27 sep 2024, 09:30Zalosno je sto bi vas ovde vecina Vicu voljela vidjeti na celu kluba samo ako bi on mogao da nam zavrsava titule kao i Borcu.
To je smjesno. Makar se borili za opstanak, treba da ima neki red u klubu. Ibrakovica vracati je po meni jako smjesno. Mozda on moze nesta zavrsiti, ali po cemu smo onda mi drugaciji od drugih, koji zavrsavaju, a mi ih kao prozivamo.
Jos bolje, neka radi iz sjenebvsic je napisao/la: ↑27 sep 2024, 09:32Ne znam ni ko je ni sta je ali kako sam skonto nije ni na jednoj "zvanicnoj" pozicijiTurkishAirlines je napisao/la: ↑27 sep 2024, 09:30Zalosno je sto bi vas ovde vecina Vicu voljela vidjeti na celu kluba samo ako bi on mogao da nam zavrsava titule kao i Borcu.
Hoćeš li ti ikad išta lijepo napisati nešto za "ljude u Klubu" ili samo znaš da pljuješ? Onako pitam, znam odgovor.TurkishAirlines je napisao/la: ↑27 sep 2024, 09:30Zalosno je sto bi vas ovde vecina Vicu voljela vidjeti na celu kluba samo ako bi on mogao da nam zavrsava titule kao i Borcu.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, broj6, mosarajvosa83, OsmanhodzicBuco, PeppermintSA, propoklopac, TETRAPAK i 65 gostiju.