240 hiljada

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Meni skidaju svaki mjesec haman 6 marki za poplave itd, gdje su te pare, ima li neko da postavi pitanje?Centre forward je napisao/la: ↑08 okt 2024, 23:38Narod se liječi, rješava katastrofe poput ove, uz sadaku. Ima li iko u ovoj državi sluha za bilo šta![]()
Tamam ja došao na forum da ovo upitam.
Ja se zarovio već sat vremena, nema kakvih zaj3bancija nisam našaokraljttbvb je napisao/la: ↑09 okt 2024, 00:22Tamam ja došao na forum da ovo upitam.
Stalno mi izbacuje neke stvari, ali nerealno jeftine, pa da vidim je li iko ista naručivao, koja je fora da ces neku stvar jeftinije platiti nego dostavu za istu![]()
Neki dvogled u ponudi, oko 10-ak KM. Skuplje ja plaćao djetetu dvogled plasticnu igračku![]()
Satovi odlično izgledaju. Odjeća isto odlično izgleda ali je ne bih mogao korisiti, odmah mi se neka rampa spusti na pomisao odjeće iz Kine.JayCatwright je napisao/la: ↑09 okt 2024, 00:24Ja se zarovio već sat vremena, nema kakvih zaj3bancija nisam našaokraljttbvb je napisao/la: ↑09 okt 2024, 00:22Tamam ja došao na forum da ovo upitam.
Stalno mi izbacuje neke stvari, ali nerealno jeftine, pa da vidim je li iko ista naručivao, koja je fora da ces neku stvar jeftinije platiti nego dostavu za istu![]()
Neki dvogled u ponudi, oko 10-ak KM. Skuplje ja plaćao djetetu dvogled plasticnu igračku![]()
A mislim neces narucivati elektroniku i odjeću, ali ove zezancije za kupatilo, kuhinju, radni stol i ostale džidže se isplate itekako, bar ja tako gledam
Oni koji bi da postave to i slična pitanja, ne mogu da isplivaju od onih "samo da ne puca", a takvih je 90%.Sarajlijica1946 je napisao/la: ↑09 okt 2024, 00:20Meni skidaju svaki mjesec haman 6 marki za poplave itd, gdje su te pare, ima li neko da postavi pitanje?Centre forward je napisao/la: ↑08 okt 2024, 23:38Narod se liječi, rješava katastrofe poput ove, uz sadaku. Ima li iko u ovoj državi sluha za bilo šta![]()
Jesam bez ikakvih problema stigne.
E top, to me najviše zanimalo, da li sve zajedno stigne.
Jesam ja, sve što naručiš u jednoj narudžbi dođe ti u jednom paketu. Za većinu stvari u reviews imaš i fotografije što ljudi ostave kada im stigne artikal, tako da je i to fina stvar. Imaš i price adjustments kad naručiš nešto, ako se smanji cijena proizvoda dok isti čekaš možeš dobiti razliku novca nazad, ili direktno na račun ili kroz temu kredit. Sve što sam naručio je onako kako sam i očekivao, jeftine stvari su jeftine, malo skuplje su i kvalitetnije uglavnom.
Jesam drug, tek sad ovo vidim, ma katastrofa, ne dao Bog nikome...puno naroda je izginulo nazalost
Trenutno korisnika/ca: IvayloPetev i 5 gostiju.