Samo dr.pepper obicna i cherry varijanta
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
- Shategabri
- Kontakt:
Pa dobro je napisao, nije mu ih žao zbog vjerovatnog saučešća u onom što im je većini došlo glave.MilanMladenovic je napisao/la: ↑09 okt 2024, 11:03Po mom misljenju je nepopularno samo zbog manjka tvoje empatije prema izgubljenim zivotima (izuzev djece). Tacno je da smo sami sebi sve krivi i mogu shvatiti da ti ne bude zao materijalnog dobra, ali zivota bilo kojeg jest. Pitanje je da li bi trpili i opravdali kamenolom i sjecu suma da su stvarno ocekivali ovakav ishod i da li bi sada drugacije postupili.
I u kratkim crtama, a sasvim jasno je opisao generalnu situaciju u BiH.
Još kad u jednačinu ubaciš manja mjesta gdje je lokalni baja i šerif i kadija...
Koševo Zapad
Pa jel vas stid barem malo zbog gluposti koje pričate ?
Niko od žrtava nije imao nikakvu korist od kamenoloma. Ljudi su se godinama zalili na to i šta su vise od toga mogli ?
Boze sacuvaj.
Niko od žrtava nije imao nikakvu korist od kamenoloma. Ljudi su se godinama zalili na to i šta su vise od toga mogli ?
Boze sacuvaj.
Kakvog bolan saučešća ? šta pričaš ti ? Nemate pojma ni gdje je to, ni zbog čega to.Shategabri je napisao/la: ↑09 okt 2024, 11:32Pa dobro je napisao, nije mu ih žao zbog vjerovatnog saučešća u onom što im je većini došlo glave.MilanMladenovic je napisao/la: ↑09 okt 2024, 11:03Po mom misljenju je nepopularno samo zbog manjka tvoje empatije prema izgubljenim zivotima (izuzev djece). Tacno je da smo sami sebi sve krivi i mogu shvatiti da ti ne bude zao materijalnog dobra, ali zivota bilo kojeg jest. Pitanje je da li bi trpili i opravdali kamenolom i sjecu suma da su stvarno ocekivali ovakav ishod i da li bi sada drugacije postupili.
Još kad u jednačinu ubaciš manja mjesta gdje je lokalni baja i šerif i kadija...
Šta je onda kriva trudnica na Zlatama koja je poginula ?
Vi ste bolesni ljudi.
- Shategabri
- Kontakt:
Ljudino, pomalo.jasmin10 je napisao/la: ↑09 okt 2024, 11:54Kakvog bolan saučešća ? šta pričaš ti ? Nemate pojma ni gdje je to, ni zbog čega to.Shategabri je napisao/la: ↑09 okt 2024, 11:32Pa dobro je napisao, nije mu ih žao zbog vjerovatnog saučešća u onom što im je većini došlo glave.MilanMladenovic je napisao/la: ↑09 okt 2024, 11:03Po mom misljenju je nepopularno samo zbog manjka tvoje empatije prema izgubljenim zivotima (izuzev djece). Tacno je da smo sami sebi sve krivi i mogu shvatiti da ti ne bude zao materijalnog dobra, ali zivota bilo kojeg jest. Pitanje je da li bi trpili i opravdali kamenolom i sjecu suma da su stvarno ocekivali ovakav ishod i da li bi sada drugacije postupili.
Šta je onda kriva trudnica na Zlatama koja je poginula ?
Vi ste bolesni ljudi.
Diši.
Nisam ti ja kriv što ne kontaš napisano.
Koševo Zapad
Hajde pametni objasni.
Nemaš pojma o čemu pričaš. Nisu sve žrtve od ilegalnog kamenoloma. Idiote
Nemaš pojma o čemu pričaš. Nisu sve žrtve od ilegalnog kamenoloma. Idiote
- Shategabri
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
Nek ti imaš pojma.
Opet ti kažem, nauči se čitati.
I diši, šta si zapjenio.
Koševo Zapad
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Ma jasno je meni zasto, samo ja iskreno zalim svaki izgubljen zivot. Materijalno ce se nadoknaditi, a to im je mogla biti i dovoljna kazna za saucesnistvo ako je postojalo. A za ostalo sto je napisao oko stanja u drzavi i konkretno kod njega je upravu. Sjedimo i ne radimo nista da bismo popravili situaciju, cak sto vise pokusavamo ubrati korist od toga.Shategabri je napisao/la: ↑09 okt 2024, 11:32Pa dobro je napisao, nije mu ih žao zbog vjerovatnog saučešća u onom što im je većini došlo glave.MilanMladenovic je napisao/la: ↑09 okt 2024, 11:03Po mom misljenju je nepopularno samo zbog manjka tvoje empatije prema izgubljenim zivotima (izuzev djece). Tacno je da smo sami sebi sve krivi i mogu shvatiti da ti ne bude zao materijalnog dobra, ali zivota bilo kojeg jest. Pitanje je da li bi trpili i opravdali kamenolom i sjecu suma da su stvarno ocekivali ovakav ishod i da li bi sada drugacije postupili.
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
Sta pričaš ti ?
Spominješ da su žrtve saucesnici ? Jeste vi bolesni ?
Sta su ljudi mogli? Zalili su se na to.
Jesi glup.Shategabri je napisao/la: ↑09 okt 2024, 11:58Nek ti imaš pojma.
I diši, šta si zapjenio.
Normalno da ću zapjenit kad su to ljudi koje znam, moje bivše komšije.
Mrs glupane.
- Shategabri
- Kontakt:
Čitaj ponovo Maršalov post. Iznova i iznova.jasmin10 je napisao/la: ↑09 okt 2024, 12:01Sta pričaš ti ?
Nije niko napisao da mu nije žao ljudi što su izginuli.
Niti zbog onog što se desilo.
Ali mi smo takvo društvo, na mnogo toga se žmiri.
Ne samo u Jablanici, u cijeloj BiH.
Kad se vrati kao bumerang, onda bude kasno.
Šta su mogli? Mogli su. Svi zajedno uzeti advokata i tužiti gov.no.
Tjerati do Strazbura ako treba.
Jbg sad. Biti general poslije bitke ne ide.
A ti, prijateljski savjet, smiri malo. Ako si lično imao štetu ili ndB ti neko stradao, halal bilo.
Ako nije i nisi lično vezan, onda da se zabrineš.
Koševo Zapad
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Pa evo Tuzilastvo HNK je formiralo predmet protiv kamenoloma. Da li se tragedija morala desiti da bi se pokrenula tuzba. Zasto to nije moglo ranije, ako su se vec ljudi zalili?jasmin10 je napisao/la: ↑09 okt 2024, 12:01Sta pričaš ti ?
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
Kako da ne budem licno vezan kad je to u mom gradu ?
Šta su krive žrtve koje nisu nastradale od kamenoloma ?
Sunce ti ljubim.
Vi pisete da su ljudi imali i koristi od kamenoloma da zato nisu poduzimali ništa.
I šta bi dobili i sa advokatom? Godinama da se provlači po sudu dok kamenolom radi ?
Ne pišite gluposti ako niste upućeni. Barem malo sačekajte iz poštovanja prema žrtvama.
Sunce ti ljubim.
Vi pisete da su ljudi imali i koristi od kamenoloma da zato nisu poduzimali ništa.
I šta bi dobili i sa advokatom? Godinama da se provlači po sudu dok kamenolom radi ?
Ne pišite gluposti ako niste upućeni. Barem malo sačekajte iz poštovanja prema žrtvama.
- Shategabri
- Kontakt:
Džabe ti pišem.jasmin10 je napisao/la: ↑09 okt 2024, 12:03Jesi glup.Shategabri je napisao/la: ↑09 okt 2024, 11:58Nek ti imaš pojma.
I diši, šta si zapjenio.
Normalno da ću zapjenit kad su to ljudi koje znam, moje bivše komšije.
Mrs glupane.
Ok, kako i napisah u prethodnom postu, halal bilo još jednom.
Pogodilo te što se desilo jer si lično znao ljude, pa ovako reaguješ.
Ne bih se raspravljao s tobom, nebitno što nisi shvatio napisano.
Pozdrav.
P.S. Iz poštovanja prema tim ljudima, ne bi trebao ovako da reaguješ.
Al eto, svakom svoje.
Mogao bih i ja tebe sad da ubjeđujem i da ti pišem šta sam vidio za vikend dole, al nema smisla.
Koševo Zapad
Druze jel realno da pitaš to ?MilanMladenovic je napisao/la: ↑09 okt 2024, 12:07Pa evo Tuzilastvo HNK je formiralo predmet protiv kamenoloma. Da li se tragedija morala desiti da bi se pokrenula tuzba. Zasto to nije moglo ranije, ako su se vec ljudi zalili?
Normalno da će tek sada vladajući poduzeti nešto kad je došlo do ovoga. Jbt vi ko djeca, ko da ne znate gdje zivimo.
@shategabri
Pa sto nisi onda za vikend to ljudima rekao ? Da su oni krivi za sve ?
- Shategabri
- Kontakt:
Ama čovječe božiji, kako da napišem, kojim slovima, kojim jezikom, KAKO, da shvatiš ?!jasmin10 je napisao/la: ↑09 okt 2024, 12:08Kako da ne budem licno vezan kad je to u mom gradu ?
Sunce ti ljubim.
Neko je imao koristi, koliko to god sad bilo beskorisno onim koji su izginuli, treba istjerati na čistac.
Čitaj sve, komplet tekst....eno kako Maršal napisa, šutili oni, šuti policija, šute opštinari, šuti država.
Kad se desi havarija, niko nije kriv.
Ako niko ne bude kriv ni za Jablanicu, hoće li se ko počešati? Hoće malo sutra.
Pa eto, sad će vjerujem svi oni koji su izgubili nekog iz principa goniti odgovorne i unajmiti advokata.
To je minimum što se može uraditi.
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Nisam ni ovdje rekao, al tebi džabe pišem evo deseti put.jasmin10 je napisao/la: ↑09 okt 2024, 12:09Druze jel realno da pitaš to ?MilanMladenovic je napisao/la: ↑09 okt 2024, 12:07Pa evo Tuzilastvo HNK je formiralo predmet protiv kamenoloma. Da li se tragedija morala desiti da bi se pokrenula tuzba. Zasto to nije moglo ranije, ako su se vec ljudi zalili?
Normalno da će tek sada vladajući poduzeti nešto kad je došlo do ovoga. Jbt vi ko djeca, ko da ne znate gdje zivimo.
@shategabri
Pa sto nisi onda za vikend to ljudima rekao ? Da su oni krivi za sve ?
Ništa, zaboravi.
Hajmo dalje, nema smisla.
Koševo Zapad

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Tebe gle čuda niko ni na jednoj temi ne razumije.
Al do mene je. I ja raspravljam sa svakakvim ljudima.
Al do mene je. I ja raspravljam sa svakakvim ljudima.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ASD, Beduin, Bing [Bot], VensanKasel i 5 gostiju.