Jeste plavi peugeout 206 zamalo su 2 dijeteta udarili kod krajnjeg ulaza na Istok (do juga).hz033 je napisao/la: ↑24 apr 2023, 10:49Mislim da je ove sto su se autom zalijetali na raju koja je izlazila sa stadiona marica presrela iza juga, kako su prosli i zavrsili nisam siguran.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑24 apr 2023, 10:39Tuzno ali istinito. Autom u bordo bracu to nisam ni na sugavici dozivio. Jel vrijedi zalizani (ti samo to pitanje znas postaviti) i aylah u zemlji cudaDBR1987 je napisao/la: ↑24 apr 2023, 10:36
Kralju ljudi su dosli sa zenama i dijecom, uce dijecu od malena da vole Sarajevo....to je naj veca ljubav koja se moze prenijet na sljedecu generaciju ne tvoja baklja i parola !
Kako vas stid ba nije !?
Opravdavate ovdje zalijetanje sa autima medju navijace, razbijanje, psovanje, dobacivanje ????
Jel ono jucer ok bilo?????
OPET CU PONOVIT ISPALI STE PREDMET ZA ZAJEBANCOJU JUCER, NEKOLICINA TJERA INAT !!!!
Meni niko nista rekao nije al ja sam tako ljut bio i razocaran da nisam mogao da vjerujem sta pojedinci rade.
Legendo bodrimo isti klub !!!!!
Ovi sto pisu da je skandiralo 50 ljudi su smijesni.
Nakon vaseg debakla jucer pokusavate ko mitomani prikrit svoju bruku raznim argumentima koji su neosnovani.
JUCER JE NA STADIONU KOSEVO BILO 7300 NAVIJACA FK SARAJEVA I ZAPAD JE KOMPLETAN USTAO 2X I SKANDIRAO MIRZA ODLAZI I RECIMO NEKIH 60% ISTOKA U 3 NAVRATA ISTO
U jednom navratu je zapad poveo i istok se pridruzio "Mirza odlazi"
LEGENDO BORIMO SE ZA ISTU STVAR I ZA ISTI KLUB TE BORBE KOJE TI VODIS VODILE SU GENERACIJE PRIJE TRBE KOJE SAD SJEDE SA DIJECOM NA ISTOKU I ZAPADU TO SU TVOJA BORDO BRACA OGRANICENI MOZGU !
Drzi majmun pun gas i odvaja ga trza sa autom raju da mu je slucajno samo noga skliznula mogao je zgazit ljude ...
Derali se iz auta "pitarciciiiiii" psovali itd ....
Nakon toga su 2 marice krenule za autom...svakako nisu mogli kroz guzvu nisu se odmakli ni 30m....