Kontra, haj se vi prvo između sebe dogovorite, jesu li TM 87 ili nisu. Mislim, znamo ko su, nego eto zanimljivo čitati kako se gubite u vlastitim lazima i spinovima. Druze, znam da tebi ovo nije za kukanje jer nemaš pojma kako izgleda kada ti u navijacki svijet neko unese roditelje, zenu, djecu. Nismo takvi i nikada necemo biti.
Vidis da si se nakacio na post trolla to citav forum zna samo ces ti i takvi kao ti, takve uzeti kao relevantne. Neka ostane zabiljezeno da ste prva grupa koja imate portparola na forumu
Prvo na forumu kukate i pravite zrtvu od sebe pa se medijama javljate sa fokusom na generalizovanje grupe, koja nemoc.
Ne znam sto sam mislio da si pametniji. Haj ponovo pogledaj sta sam ja napisa, pa sta si ti napisao. Portparol sigurno nije onaj koji i ne ide na sjever. Ne pravi niko zrtvu, momak koji je zarobljen, mucen i jeste zrtva. Nije generalizovanje, vec je to tako.
A u sustini pojma nemaš, samo sereš ko foka. Idi skupljajte pare za braću, bolje je nego se praviti da nemas nista sa njima,a ustvari si isti kao i oni. Jedva bi docekao to uraditi ali nemas muda kao ti klosari.
Ti si ovdje nasao glumiti portparola grupe jel te imalo blam?! Opcenito ste najvece placipicke ikad, svima je poznato da vazda zrtvu od sebe pravite i da preuvelicavate stvari x10. I sada si prvi ovdje pisao odmah poslije desavanja kako bi volio da u medije izadju, i par dana poslije naslovi “MANIJACI oteli DIJETE” jel mislis da ste nesto postigli, osim ovih par sabana iz zenice i ostalih vukojebina koji ce popusiti tu pricu mislim da vam je plan prop’o.
I kako uvijek iskacu sa “Cetnici, doci ce vam Oda, Izo roka”, to vam je vrhunac nemoci.
Popularne Horde zla su zamolile svoje clanove da gradom hodaju bez obiljezja kluba kako ne bi imali neugodnosti. Situacija je takva da je TM87 preuzeo kontrolu nad citavim gradom!
Preuzeli grad a izadje vam brat izo i 7 dana u rupama budete, trazi vas dodje na grbavicu slika se provocira a nigdje ovih sto drze grad....
Jer znate da izo skracuje populaciju na grbavici
Znate da izo nije ovo dijete od 15 godina samo i nenaoruzano ali i tu vam trebaju petorica, sramote glavog grada.
Sarajevo grad 60% > 40% iako im je i ovo 40% previse
Preko 13 mil ce sve kostati a oni ce dati 4 mil,opet malo sa obzirom da je to gradski,olimpijski stadion i davno je trebao biti prioritet grada i drzave,nece dati nama vec sebi.
Popularne Horde zla su zamolile svoje clanove da gradom hodaju bez obiljezja kluba kako ne bi imali neugodnosti. Situacija je takva da je TM87 preuzeo kontrolu nad citavim gradom!
Preuzeli grad a izadje vam brat izo i 7 dana u rupama budete, trazi vas dodje na grbavicu slika se provocira a nigdje ovih sto drze grad....
Znate da izo nije ovo dijete od 15 godina samo i nenaoruzano ali i tu vam trebaju petorica, sramote glavog grada.
odron od posta.
Zasto ikako pominjete tog ubicu i kriminalca
On zna jedino kako sa cakijasima bacacima bombi otimacima i ubicama u pokusaju.
Posto drzite grad sto pobjegnete u rupe kad vam brat izadje i krene u potraznju starih drugova.
I vodja vam je pucao covjeku u glavu u skorpijonu prije dosta godina, tada nije navijao za zelju niti znao da ce vodja biti, to je sve stvar filozofije
Ima li neko sliku od ovih pitara ili strumfova da vidimo koje naselje pripada u Sarajevu kaze ovaj jedan manijaci na Ilidzi to ti je isto ko u nas u Mostaru sve osim Ilića,Bune i prema Čitluku sve ostalo je RA
Nemoguce odredit, pa evo covjeku pitaru sin navija za Zelju.
Meni je granica kroz dnevnu prošla, a spavača je Brčko distrikt...
odron od posta.
Zasto ikako pominjete tog ubicu i kriminalca
Posto drzite grad sto pobjegnete u rupe kad vam brat izadje i krene u potraznju starih drugova.
I vodja vam je pucao covjeku u glavu u skorpijonu prije dosta godina, tada nije navijao za zelju niti znao da ce vodja biti, to je sve stvar filozofije
Samo pitari šabani upadaju na forum sa exclusive informacijama. Ofiraju svoju grupu a ujedno da su u priči. Bukvalno ni jedne druge grupe nema na forumu. Pišu o tuči u kojoj su učestvovali oni sami, imena spominju... Ne smije ništa ne zapaženo da prođe grupi kojoj je internet glavna briga. Ovaj vam je sigurno horda zla sa sjevera
Samo pitari šabani upadaju na forum sa exclusive informacijama. Ofiraju svoju grupu a ujedno da su u priči. Bukvalno ni jedne druge grupe nema na forumu. Pišu o tuči u kojoj su učestvovali oni sami, imena spominju... Ne smije ništa ne zapaženo da prođe grupi kojoj je internet glavna briga. Ovaj vam je sigurno horda zla sa sjevera
Sto jest jest prava indijanstina.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
Prosetajte da necete sresti kakvog maloljetnika. Uslov je da bude u dobroj manjini, pozeljno sam. Da vi herojstva pokazujete konkretno. Kako vas vise nije sramota?? doduse jedan grad dva kluba, jedan spica drugi truba
jos da vas rastavimo u nedjelju kako dolikuje. al vas drma complex
Jesi to napravio profil da mi odgovoris i opravdas otimicu maloljetnika od pet drogiranih zulicevih kerova, hebem ti kompletan zenski rod u kuci a moze i do 3 koljena sve.
Spomenes im Izu sami se samaraju....
Sarajevo grad 60% > 40% iako im je i ovo 40% previse
Preko 13 mil ce sve kostati a oni ce dati 4 mil,opet malo sa obzirom da je to gradski,olimpijski stadion i davno je trebao biti prioritet grada i drzave,nece dati nama vec sebi.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Mozes li mi pojasniti gresku. Gledam i ne razumijem. Jedva sam sklepo osnovnu i jeste sa juga sam. KRIV
Ništa ti neće biti jasno.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."