Ne samo da imaju pristup, nego su uzeli ogromnu lovu.
To ne govori samo o fudbalu, nego o društvu uopšte.
Ne samo da imaju pristup, nego su uzeli ogromnu lovu.
To svakako stoji da nam je drustvo za posmatranja, ali konkretno meni sutra ovakav da dodje na vrata po dijete da ga zastupa momentalno bih ga na balet prebacio radije nego da s ovakvima imam posla.
E vjeruj bas na to mislim. Kakvi degeni su faktor u nasem fudbalu, dobro mi ista. Pravo cudo je da toliki klubovi egzistiraju i jos raja ide na utakmice.Cernica22 je napisao/la: ↑08 jun 2024, 15:46Dovoljno to govori o nasem fudbalu i ljudima u klubovima kad ovakva dvojica imaju pristup sportskim igralistima ikako.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑08 jun 2024, 15:43Ukupni IQ jedno 120 max. Da uslikas prosjecnog covjeka i kera visociji bi bio.
Dovoljan pokazatelj stanja u nasoj drzavi. Covjek u penziji, a mora ovdje botovati po forumu 24/7 kako bi ugrabio dodatnih 50KM.upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑08 jun 2024, 13:04Boze me sacuvaj, lik pegla od dva sinoc. Kakva budala jbt
Nisu se oni jos oporavili od Ziljkicevog intervjua, sjebao im koncepciju skroz. Tek sad polako shvataju da su ih lagali i manipulisali godinu dana. Sto je najgore, i nije bila neka tajna, mi smo im sve govorili, ali dzaba kad je to postalo kao kult. Sta su uradili od njih, zamisli da se placaju parole i botovi, nevjerovatno.19vendetta87 je napisao/la: ↑08 jun 2024, 15:51Dovoljan pokazatelj stanja u nasoj drzavi. Covjek u penziji, a mora ovdje botovati po forumu 24/7 kako bi ugrabio dodatnih 50KM.upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑08 jun 2024, 13:04Boze me sacuvaj, lik pegla od dva sinoc. Kakva budala jbt
Zalosno, ali istinito...
Totalno izgubljen dodir s realnoscu. Vecina ih stvarno zivi u nekoj svojoj iluziji. Po meni puno gora opcija od Zenickog sabanskog mentaliteta, bar su realniji i nisu pusikurci ko ovi. Glumis neki nivo a filijala si “rivalu”, ne ide nikako.
Ovo ti je nivo budale kao i one seljačine što u džamiju za bajram samo uđu, ali je zato džamija istetovirana na ruci...
Tetrijebe poslali vam Mahmica na kaljenje i uzeli vam devet bodova jer ste igrali pod rucnom. Polufinale kupa nam morali pustiti isto. U kojem univerzumu zivis vi ste nasa filijala pogledaj oko sebeKONTRASVIH je napisao/la: ↑08 jun 2024, 16:00Totalno izgubljen dodir s realnoscu. Vecina ih stvarno zivi u nekoj svojoj iluziji. Po meni puno gora opcija od Zenickog sabanskog mentaliteta, bar su realniji i nisu pusikurci ko ovi. Glumis neki nivo a filijala si “rivalu”, ne ide nikako.
Bolje da ne stavljam citav tekst, ali podsjetnik s kakvim krembilima zaostalim mi dijelimo zrak.Klub koji je kasnije nažalost usporio, ali sa stvaranjem Republike Srpske i jačanjem veza sa Srbijom, pred klubom je svijetla budućnost. FK Slavija je 2008. godine osvojio Kup Bosne i Hercegovine i imamo evropsku prošlost. Uz saradnju sa Crvenom zvezdom ubijeđen sam u povratak u Premijer ligu Bosne i Hercegovine i evropsku budućnost kluba.
Kakvo ti je ovo ime slike kralju hahahahahlimvotehula je napisao/la: ↑08 jun 2024, 16:16Hoce ovo Srbi i Slaviju da uguraju u PLBiH?
Bolje da ne stavljam citav tekst, ali podsjetnik s kakvim krembilima zaostalim mi dijelimo zrak.Klub koji je kasnije nažalost usporio, ali sa stvaranjem Republike Srpske i jačanjem veza sa Srbijom, pred klubom je svijetla budućnost. FK Slavija je 2008. godine osvojio Kup Bosne i Hercegovine i imamo evropsku prošlost. Uz saradnju sa Crvenom zvezdom ubijeđen sam u povratak u Premijer ligu Bosne i Hercegovine i evropsku budućnost kluba.
Joj zamisli ti igras fol ozbiljan neki fudbal i ove 2 glavurde ti menadzeri. Bosno teza li si nego sto sam mislio.
Pa vidis ti sta je tebi problem, upravo zbog tog mentaliteta vam se smijesi jos jedna teska i turbulentna sezona. Ti si bas uvjeren da smo mi vas trebali pustiti a ne natamburati da Zrinjski ne bude prvak, to je po tebi skroz regularno i samo zbog toga jer nije bilo tako - mi slavimo titule ZrinjskogRatoborniMrmot je napisao/la: ↑08 jun 2024, 15:14Zato i kazem, to je vas prirodni habitat. I koliko god se ritate, mjaucete i njacete malo ko vas dozivljava ozbiljno.killafrommanilla je napisao/la: ↑08 jun 2024, 14:50Polako ljubavi, ovo vam je prva sezona u borbi za opstanak. Naredajte ih pet k'o Sloboda, Celik, Velez pa cemo vidjeti ljubav. Skontat ces da je to isti qrc sve i da rezultati privlace brojku, na ovu sezonu gledaj kao na onu kad ste imali 15k clanova - dizanje hajpa svaku utakmicu, odigrali ste pet posljednjih utakmica na Jugu, pa malo na beton da smo blize, pa hajp da budemo najgledaniji itd itdRatoborniMrmot je napisao/la: ↑08 jun 2024, 14:40
Vidjecemo vas kada/ako budete u donjem dijelu tabele. Moja prognoza max 300 navijaca.
300 navijaca i kod vas cim vam ovo konstanta postane, a tim putem idete![]()
Meni je zanimljiva vasa patologija. Bas za izucavanja. Vise pisete o Zeljeznicaru nego o Zrinjskom cije ste titule slavili. Cudna jada od Mostara grada![]()
Za ovo boldirano, no homo, ocito si me zamijenio sa nekom pitarskom simpatijom.
Stvari ostaju iste, jos dugo godina vas ocekuje u "nasem prirodnom habitatu" jer ne zelite da shvatite da nista ne ide preko noci niti silom. Uvijek kazem lako je bilo generacije odgajati uz Ferencvaros, AIK, konstantno igranje evrope dok neko mora u Seonu na utakmicu kupa kao najatraktivnije gostovanje.killafrommanilla je napisao/la: ↑30 avg 2023, 02:07kao sfo i rekoh, idemo opasno pored vas i preskacemo vas a to ce dokazati i sd i trener, barem njihova imena, ma kako god prosli ovdje. Doci ce isti ili jos bolji, a vss ceka Nermo Basic i rang trenera ispod jos duuuugo godina i igraci s proba spremni poginuti za 800KM![]()
Trenutno korisnika/ca: aqarius, AvantiBL, Beli98, bhfanatic14, Direktorcic, Fudo, Giuseppe1, Guest1945, Lecler, perodeformero, supervizor i 92 gosta.