Premijer liga BiH - aktuelno

Virtu4l
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Virtu4l » 08 jun 2024, 15:47

Cernica22 je napisao/la:
08 jun 2024, 15:46
Dovoljno to govori o nasem fudbalu i ljudima u klubovima kad ovakva dvojica imaju pristup sportskim igralistima ikako.
Ne samo da imaju pristup, nego su uzeli ogromnu lovu.

To ne govori samo o fudbalu, nego o društvu uopšte.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Cernica22
Kontakt:

Post Postao/la Cernica22 » 08 jun 2024, 15:48

Virtu4l je napisao/la:
08 jun 2024, 15:47
Cernica22 je napisao/la:
Dovoljno to govori o nasem fudbalu i ljudima u klubovima kad ovakva dvojica imaju pristup sportskim igralistima ikako.
Ne samo da imaju pristup, nego su uzeli ogromnu lovu.

To ne govori samo o fudbalu, nego o društvu uopšte.
To svakako stoji da nam je drustvo za posmatranja, ali konkretno meni sutra ovakav da dodje na vrata po dijete da ga zastupa momentalno bih ga na balet prebacio radije nego da s ovakvima imam posla.
19V22

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 08 jun 2024, 15:49

Cernica22 je napisao/la:
NisamIsmirMirvic je napisao/la:
08 jun 2024, 15:43
Cernica22 je napisao/la:
08 jun 2024, 15:31
Kakve glave :ljepota:
slika
Ukupni IQ jedno 120 max. Da uslikas prosjecnog covjeka i kera visociji bi bio.
E vjeruj bas na to mislim. Kakvi degeni su faktor u nasem fudbalu, dobro mi ista. Pravo cudo je da toliki klubovi egzistiraju i jos raja ide na utakmice.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 08 jun 2024, 15:51

upohaluhizugnimda je napisao/la:
08 jun 2024, 13:04
Pitarsam je napisao/la:
08 jun 2024, 12:29
slika
2 minuta poslije uočenog zajeba i kurslusa,
Administracija hitno reaguje!!!😆

slika
Ispravice to Administracija,ne boj se⬅️
🤣

Botovi svih portala ujedinite se.
Volim da citam kako placete,cichite kao kujice botovske😎
Boze me sacuvaj, lik pegla od dva sinoc. Kakva budala jbt
Dovoljan pokazatelj stanja u nasoj drzavi. Covjek u penziji, a mora ovdje botovati po forumu 24/7 kako bi ugrabio dodatnih 50KM.
Zalosno, ali istinito...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

upohaluhizugnimda
Kontakt:

Post Postao/la upohaluhizugnimda » 08 jun 2024, 16:00

19vendetta87 je napisao/la:
08 jun 2024, 15:51
upohaluhizugnimda je napisao/la:
08 jun 2024, 13:04
Pitarsam je napisao/la:
08 jun 2024, 12:29
slika
2 minuta poslije uočenog zajeba i kurslusa,
Administracija hitno reaguje!!!😆

slika
Ispravice to Administracija,ne boj se⬅️
🤣

Botovi svih portala ujedinite se.
Volim da citam kako placete,cichite kao kujice botovske😎
Boze me sacuvaj, lik pegla od dva sinoc. Kakva budala jbt
Dovoljan pokazatelj stanja u nasoj drzavi. Covjek u penziji, a mora ovdje botovati po forumu 24/7 kako bi ugrabio dodatnih 50KM.
Zalosno, ali istinito...
Nisu se oni jos oporavili od Ziljkicevog intervjua, sjebao im koncepciju skroz. Tek sad polako shvataju da su ih lagali i manipulisali godinu dana. Sto je najgore, i nije bila neka tajna, mi smo im sve govorili, ali dzaba kad je to postalo kao kult. Sta su uradili od njih, zamisli da se placaju parole i botovi, nevjerovatno.
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 08 jun 2024, 16:00

Virtu4l je napisao/la:
08 jun 2024, 15:27
Navijači Veleža me fasciniraju. Bar ovi na forumu, čista desetka za energiju. Znaš koliko si mali, ali se kofrčiš kao da si Real (onaj pravi).

Fun fact, trećim mjestom prošle sezone su izjednačili najbolji rezultat u Premijer ligi ikada. Čestitamo.
Totalno izgubljen dodir s realnoscu. Vecina ih stvarno zivi u nekoj svojoj iluziji. Po meni puno gora opcija od Zenickog sabanskog mentaliteta, bar su realniji i nisu pusikurci ko ovi. Glumis neki nivo a filijala si “rivalu”, ne ide nikako.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 08 jun 2024, 16:01

Rudarenje je napisao/la:
08 jun 2024, 15:36
Cernica22 je napisao/la:
slika
Jel ovo onaj S.B. koji je prije desetak godina vrijeđao Maletića na nacionalnoj osnovi, a sad ima istetoviran manastir :rol: :rol:
Ovo ti je nivo budale kao i one seljačine što u džamiju za bajram samo uđu, ali je zato džamija istetovirana na ruci...
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 08 jun 2024, 16:06

KONTRASVIH je napisao/la:
08 jun 2024, 16:00
Virtu4l je napisao/la:
08 jun 2024, 15:27
Navijači Veleža me fasciniraju. Bar ovi na forumu, čista desetka za energiju. Znaš koliko si mali, ali se kofrčiš kao da si Real (onaj pravi).

Fun fact, trećim mjestom prošle sezone su izjednačili najbolji rezultat u Premijer ligi ikada. Čestitamo.
Totalno izgubljen dodir s realnoscu. Vecina ih stvarno zivi u nekoj svojoj iluziji. Po meni puno gora opcija od Zenickog sabanskog mentaliteta, bar su realniji i nisu pusikurci ko ovi. Glumis neki nivo a filijala si “rivalu”, ne ide nikako.
Tetrijebe poslali vam Mahmica na kaljenje i uzeli vam devet bodova jer ste igrali pod rucnom. Polufinale kupa nam morali pustiti isto. U kojem univerzumu zivis vi ste nasa filijala pogledaj oko sebe 😍 :opaopa:
Zadnja izmjena: CampobelloDiMazara, dana/u 08 jun 2024, 16:08, ukupno mijenjano 1 put.

upohaluhizugnimda
Kontakt:

Post Postao/la upohaluhizugnimda » 08 jun 2024, 16:08

Campobello, nemoj se pretvorit u @pitarsam molim te. Saraj malo, nemoj i ti peglat.

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 08 jun 2024, 16:11

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

limvotehula
Kontakt:

Post Postao/la limvotehula » 08 jun 2024, 16:16

Hoce ovo Srbi i Slaviju da uguraju u PLBiH?
slika
Klub koji je kasnije nažalost usporio, ali sa stvaranjem Republike Srpske i jačanjem veza sa Srbijom, pred klubom je svijetla budućnost. FK Slavija je 2008. godine osvojio Kup Bosne i Hercegovine i imamo evropsku prošlost. Uz saradnju sa Crvenom zvezdom ubijeđen sam u povratak u Premijer ligu Bosne i Hercegovine i evropsku budućnost kluba.
Bolje da ne stavljam citav tekst, ali podsjetnik s kakvim krembilima zaostalim mi dijelimo zrak.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 08 jun 2024, 16:17

Velež je organizaciono i strukturalno iznad oba sarajevska kluba. Tako je kako je. Iznad nekog vise iznad nekog manje. I imaju bolju perspektivu. Nisu okovani dugovima imaju svoj stadion imaju fantastičnu podršku vlasti, sponzora I navijača koji im u tišini skupe milion maraka svake godine.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 08 jun 2024, 16:19

limvotehula je napisao/la:
08 jun 2024, 16:16
Hoce ovo Srbi i Slaviju da uguraju u PLBiH?
slika
Klub koji je kasnije nažalost usporio, ali sa stvaranjem Republike Srpske i jačanjem veza sa Srbijom, pred klubom je svijetla budućnost. FK Slavija je 2008. godine osvojio Kup Bosne i Hercegovine i imamo evropsku prošlost. Uz saradnju sa Crvenom zvezdom ubijeđen sam u povratak u Premijer ligu Bosne i Hercegovine i evropsku budućnost kluba.
Bolje da ne stavljam citav tekst, ali podsjetnik s kakvim krembilima zaostalim mi dijelimo zrak.
Kakvo ti je ovo ime slike kralju hahahahah :urnebes:

Kamaga11
Kontakt:

Post Postao/la Kamaga11 » 08 jun 2024, 16:50

Cernica22 je napisao/la:
slika
Joj zamisli ti igras fol ozbiljan neki fudbal i ove 2 glavurde ti menadzeri. Bosno teza li si nego sto sam mislio.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.

nastrojeni21
Kontakt:

Post Postao/la nastrojeni21 » 08 jun 2024, 16:59

Više treba prozivati fudbalere kojima su ova dva mutanta menadzeri nego njih same, kad ti dozvolis da ti neko od njih dvojice bude menadzer i da ti uzima pare, to dovoljno govori o njima. Sreca u nesreci je i sto nemaju neke bas dobre igrace, bar koliko znam, Husaric jedino Pirica sto ima al i on nije neki kvalitet, u nasoj lig ima po kvaliteti istih ili boljih golmana. Zamisli ti menadzera koji svako malo komentarise objave po FB uvjeravajuci sve u nesto, kakav je to mentalni sklop.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 08 jun 2024, 17:43

Cernica22 je napisao/la:
slika
slika
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 08 jun 2024, 17:46

Veliki Real:

Sa jedne strane uslovi su odlični, ali sa druge strane sama struktura u klubu, sistem odlučivanja i savjetnici su problematični.

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 08 jun 2024, 17:47

RatoborniMrmot je napisao/la:
08 jun 2024, 15:14
killafrommanilla je napisao/la:
08 jun 2024, 14:50
RatoborniMrmot je napisao/la:
08 jun 2024, 14:40

Vidjecemo vas kada/ako budete u donjem dijelu tabele. Moja prognoza max 300 navijaca.
Polako ljubavi, ovo vam je prva sezona u borbi za opstanak. Naredajte ih pet k'o Sloboda, Celik, Velez pa cemo vidjeti ljubav. Skontat ces da je to isti qrc sve i da rezultati privlace brojku, na ovu sezonu gledaj kao na onu kad ste imali 15k clanova - dizanje hajpa svaku utakmicu, odigrali ste pet posljednjih utakmica na Jugu, pa malo na beton da smo blize, pa hajp da budemo najgledaniji itd itd :rol:

300 navijaca i kod vas cim vam ovo konstanta postane, a tim putem idete :D
Zato i kazem, to je vas prirodni habitat. I koliko god se ritate, mjaucete i njacete malo ko vas dozivljava ozbiljno.

Meni je zanimljiva vasa patologija. Bas za izucavanja. Vise pisete o Zeljeznicaru nego o Zrinjskom cije ste titule slavili. Cudna jada od Mostara grada :urnebes:

Za ovo boldirano, no homo, ocito si me zamijenio sa nekom pitarskom simpatijom.
Pa vidis ti sta je tebi problem, upravo zbog tog mentaliteta vam se smijesi jos jedna teska i turbulentna sezona. Ti si bas uvjeren da smo mi vas trebali pustiti a ne natamburati da Zrinjski ne bude prvak, to je po tebi skroz regularno i samo zbog toga jer nije bilo tako - mi slavimo titule Zrinjskog :mrgreen:

Sad, u ovom odnosu snaga, samo cu ponoviti ono sto sam crnogorcu pisao proslo ljeto u ovo doba:
killafrommanilla je napisao/la:
30 avg 2023, 02:07
kao sfo i rekoh, idemo opasno pored vas i preskacemo vas a to ce dokazati i sd i trener, barem njihova imena, ma kako god prosli ovdje. Doci ce isti ili jos bolji, a vss ceka Nermo Basic i rang trenera ispod jos duuuugo godina i igraci s proba spremni poginuti za 800KM :kafa:
Stvari ostaju iste, jos dugo godina vas ocekuje u "nasem prirodnom habitatu" jer ne zelite da shvatite da nista ne ide preko noci niti silom. Uvijek kazem lako je bilo generacije odgajati uz Ferencvaros, AIK, konstantno igranje evrope dok neko mora u Seonu na utakmicu kupa kao najatraktivnije gostovanje.

E sad ide vama taj period, i citiramo se na kraju sezone sljedece (ili mozda i necemo, znate vi i pobjec s teme :D)
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 08 jun 2024, 18:19

Killa zamolio bih te da prestanes. Stvarno mi je mucno citati sta im radis svo ovo vrijeme. Isto kao da leze na podu zavezanih ruka i noga a ti ih sutas :mrgreen:

upohaluhizugnimda
Kontakt:

Post Postao/la upohaluhizugnimda » 08 jun 2024, 18:28

Momak je emotivac, vidi se da mu je bas tesko ovo sve palo. Neka se srame svi, a posebno tzv. navijaci Sarajeva, botovi, Rozman, Ibricic, Mirvah i Aylah. Stici ce vas suze Almedina Ziljkica!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”