Premijer liga BiH - aktuelno

Virtu4l
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Virtu4l » 12 dec 2024, 10:23

Kako to oni pišu kao da je Junuzović nešto loše po njih, a frajer ima svoje igrače u FKS. :rol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 12 dec 2024, 10:47

Virtu4l je napisao/la:
12 dec 2024, 09:51
U suštini, navijači na ovoj temi su uglavnom ogledalo kluba.

Sami iznova i iznova sve potvrđuju.

Bilo je momenata kad sam sumnjao u poteze mog kluba, ali sad je jasno da je svaki bio odličan. Sa ovakvima ne možeš rušiti granap a ne korumpiranu bagru koja vodi naš fudbal.
Ma ja najbolje se predati i preko granice :rol:

epidemija
Kontakt:

Post Postao/la epidemija » 12 dec 2024, 10:53

dzaba vi sve opravdavate jednostavno ste dokazali ciji ste igraci i na cijoj skupstini ste bili i dalje je sve suvisno

Suspendovan delegat, ne mozemo glasati
Nismo bili na skupstini ne smijemo potpisati saopstenje
I na kraju odete ko zadnje pizde na "colpinu" skupstinu i podrzite colpinog igraca Junuzovica

svako ima pravo izbora ali onda brate imas muda pa u startu kazes - mi smo na strani Vicka i Colpe (odnosno dugujemo jbg) i to je to. Vas izbor, a ne nesto sve ko sa strane...

al opet kazem dzaba ste krecili

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 12 dec 2024, 10:54

Tempero je napisao/la:
12 dec 2024, 00:05
kupus army je napisao/la:
11 dec 2024, 23:42
Da li normalni navijači Želje odobravaju ovakvo ponašanje predstavnika kluba, da li ih je barem malo stid? Da li su svjesni ljudi dugoročnih posljedica po BH fudbal ukoliko prodje ova Skupština sa 13 delegata?
Nemojte vi moralisati samo. Nek se mirvic odazove na sastanak da vidimo sta nudi i koji mu je plan.
Pa eto nije se odazvao,a vi ga predložili za IO :lolno:
Pa zar niste protiv pitara :facepalm:

obagol
Kontakt:

Post Postao/la obagol » 12 dec 2024, 10:54

Pendulum je napisao/la:
12 dec 2024, 10:11
obagol je napisao/la:
Ako sam dobro upratio, Mirvić je bio kandidat na "Vicinoj" skupštini? Taj isti Mirvić je i izabran a spočitava se Želji što je učestvovao na toj skupštini?

Zar nije očito da je ovo igranka Magode i Mrvića? Kao boriš se protiv FSKS, rušiš kao nešto, napraviš paralelnu skupštinu (koja će pasti na bilo kojem sudu), odvučeš priču na tu skupštinu, praviš neke igrokaze za javnost i navijače a ovamo Mirvić bude izabran. Ma hajte molim vas...

Naje.bao je teško onaj za čije se interese budu borili Magoda i Mirvić.

I da se ne lažemo, Čolpa je i dogurao ovako daleko jer je imao svesrdnu podršku FK Sarajeva.
Nisi dobro upratio.

Mirvić nije ni za šta izabran. Računovođa pokušava da "prospe" priču da je Mirvić izabran od "Vicine skupštine" a svi znamo da će između Mirvića i Junuzovića, vicini kerovi izabrati Junuzovića jer je on "njihov igrač".

Mirvićevo ime je tu samo da Računovođa i slični njemu imaju o čemu da pišu (čitaj gluposti) i da kažu "evo jedan od "vaših" je bio u užem izboru" a ptice na grani znaju da će u IO Junuzović.
Vrijeme će pokazati, ali sve ovo je farsa. Ovo nije borba protiv Vice, ovo je samo borba da se zauzmu pozicije da bi se moglo sarađivati sa Vicom. Nije ovo nikakve borba za dobrobit fudbala već obična borba za prevlast u KS. U samom startu pršti sve od sukoba interesa a možemo misliti kako će to tek izgledati.

Nažalost preslikana slika borbe SDA-Trojka što je u konačnici dovelo da umjesto lopova iz SDA imamo lopove iz Trojke. Sve ostalo preslikano, korupcija, nepotizam, namješteni tenderi. Promijenila se samo imena likova i imena firmi.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 12 dec 2024, 10:57

epidemija je napisao/la:
12 dec 2024, 10:53
dzaba vi sve opravdavate jednostavno ste dokazali ciji ste igraci i na cijoj skupstini ste bili i dalje je sve suvisno

Suspendovan delegat, ne mozemo glasati
Nismo bili na skupstini ne smijemo potpisati saopstenje
I na kraju odete ko zadnje pizde na "colpinu" skupstinu i podrzite colpinog igraca Junuzovica

svako ima pravo izbora ali onda brate imas muda pa u startu kazes - mi smo na strani Vicka i Colpe (odnosno dugujemo jbg) i to je to. Vas izbor, a ne nesto sve ko sa strane...

al opet kazem dzaba ste krecili

ma picckuurine vazda bili, nemaju muda javno reci ko su i šta su, i čije intere zastupaju
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 12 dec 2024, 10:57

svrakino1921 je napisao/la:
12 dec 2024, 08:30
RatoborniMrmot je napisao/la:
12 dec 2024, 08:17
Mirvića izabrao Vico, a nama prebacuju da smo se prodali. Pitarska logika.
Tako je
Pobjeda
Mirva izabran u prostorijama Saveza a nije izabran u caffe- slastičarnici hotela

I sad mi sa Vicom

Reprezentacija trenira u Poljoprivrednom dobru Butmir a gosp.Vico izjavio da više reprezentacija nece igrat na Grbavici

I opet mi sa Vicom

LUDILO
Mirvić nije izabran nigdje već je predložen,a izabran će biti plačenik Junuzović kojeg je delegirao futsal klub Željezničar.
Inače,NK Željezničar nije pristao da podrži svog čovjeka koji je na mjestu,Dzindu :wave:
Mitomanija štrumfovska nema kraja :thumbup:

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 12 dec 2024, 11:01

obagol je napisao/la:
12 dec 2024, 10:54
Pendulum je napisao/la:
obagol je napisao/la:
Ako sam dobro upratio, Mirvić je bio kandidat na "Vicinoj" skupštini? Taj isti Mirvić je i izabran a spočitava se Želji što je učestvovao na toj skupštini?

Zar nije očito da je ovo igranka Magode i Mrvića? Kao boriš se protiv FSKS, rušiš kao nešto, napraviš paralelnu skupštinu (koja će pasti na bilo kojem sudu), odvučeš priču na tu skupštinu, praviš neke igrokaze za javnost i navijače a ovamo Mirvić bude izabran. Ma hajte molim vas...

Naje.bao je teško onaj za čije se interese budu borili Magoda i Mirvić.

I da se ne lažemo, Čolpa je i dogurao ovako daleko jer je imao svesrdnu podršku FK Sarajeva.
Nisi dobro upratio.

Mirvić nije ni za šta izabran. Računovođa pokušava da "prospe" priču da je Mirvić izabran od "Vicine skupštine" a svi znamo da će između Mirvića i Junuzovića, vicini kerovi izabrati Junuzovića jer je on "njihov igrač".

Mirvićevo ime je tu samo da Računovođa i slični njemu imaju o čemu da pišu (čitaj gluposti) i da kažu "evo jedan od "vaših" je bio u užem izboru" a ptice na grani znaju da će u IO Junuzović.
Vrijeme će pokazati, ali sve ovo je farsa. Ovo nije borba protiv Vice, ovo je samo borba da se zauzmu pozicije da bi se moglo sarađivati sa Vicom. Nije ovo nikakve borba za dobrobit fudbala već obična borba za prevlast u KS. U samom startu pršti sve od sukoba interesa a možemo misliti kako će to tek izgledati.

Nažalost preslikana slika borbe SDA-Trojka što je u konačnici dovelo da umjesto lopova iz SDA imamo lopove iz Trojke. Sve ostalo preslikano, korupcija, nepotizam, namješteni tenderi. Promijenila se samo imena likova i imena firmi.
Kako misliš borba da se zauzmu pozicije?
Znači po tebi Mirvić koji ulaže milone vlastitog novca ne treba da se pita nizašta,nego neki predstavnik Hrida,El Tarika,Bojnika...
Dok sa druge strane je sasvim normalno da se pita Šulenta,Vico odnosno direktni predstavnici svojih klubova :thumbup:

obagol
Kontakt:

Post Postao/la obagol » 12 dec 2024, 11:07

SamoDaKazeem je napisao/la:
12 dec 2024, 11:01
obagol je napisao/la:
Pendulum je napisao/la:

Nisi dobro upratio.

Znači po tebi Mirvić koji ulaže milone vlastitog novca ne treba da se pita nizašta,nego neki predstavnik Hrida,El Tarika,Bojnika...
Dok sa druge strane je sasvim normalno da se pita Šulenta,Vico odnosno direktni predstavnici svojih klubova :thumbup:
Mislim upravo, da se zauzmu pozicije. Glavni cilj je da se dođe u poziciju da se sve ono što radi Vico sa Borcem radi još neko sa svojim klubom.

Nije normalno da vlasnik jednog kluba bude u Izvršnom odboru FSBiH. Nije normalno da ministar radi kontrolu zakonitosti nad procesom u kojem je on direktno jedna od stranaka. To nigdje na svijetu nije normalno.
Zato je naša država tu gdje jeste jer se protiv kriminala bore lopovi na kriminalan način.

Tempero
Kontakt:

Post Postao/la Tempero » 12 dec 2024, 11:11

guadalupe je napisao/la:
12 dec 2024, 09:25
Tempero je napisao/la:
12 dec 2024, 08:13
Ako u savez sjedne mirvic bice velike promjene, ako sjedne neko s Grbavice, sve ostaje isto. Pitarska masinerija. I Colpu ste vi na proslim izborima podrzali. Pa vas proda ili sta vec. Ne valja vam. Mirvic se grli s Vicom, pa sad ne ide. Koji je plan Mirvica i zasto nije dosao na sastanak? Sta kaze Trbic na to, cekamo fb status.
Vidi znamo da se cupate na sve strane, ali evo realni budite jednom u zivotu. Ja vas ne volim i navijam uvijek protiv vas isto kao sto i vi navijate uvijek protiv Sarajeva, ali ovo uopste nije borba za Sarajevo ili Zelju ovo je borba da se ovo cetnicko go.vno makar malo destabilizuje, za bolje i za nas i za vas. Realno vama je trenutno dobro ne kradu vas, eto u Doboju jedino nesta bilo a i svakako je utakmica cudna sama
po sebi, nekad vas i poguraju i necete da se zamjerate Vici. Ali ljudi zar vas nije stid ici na sjednicu na kojoj su sve prodane duse i balije bile, koji su suspendovali 20 ljudi na silu da bi imali kvorum, zar vas nije stid biti jedni od njih. Brkovic uopste nije izabran zbog vas, on ce igrati kako Vico kaze jer jer je njegov igrac i radit ce isto kao i Colpa, pa duzan mu je jer mu je sina zaposlio u savez, proguglajte ako ne vjerujete. Junuzovic je Vicin covjek, u njegovoj kafani stalno sjede on i Telgeltija, frajer je mutan do zla Boga imate i slike po internetu sa kim se sve druzi.

Nebitni smo mi u svemu, **** i nas i vas ali prodali ste se kao posljednje pi.cke vi pricajte sta hocete. Na ovoj sjednici je izabran Ibrahim Hasanbegovic, Magoda (ima sliku u nasem dresu ali frajer je operisan od bilo kojeg kluba, pa bori se covjek da vam se tribina izgradi), Dzindo (zeljin).

Majke mi stavite vaseg normalnog covjeka na sve tri pozicije meni je svejedno, samo da nije na ovoj cetnickoj strani i uvijek cu biti za, ali ovo je odvratno sta ste uradili, serite koliko hocete.
Iz vase perspektive to tako izgleda. Gdje je Mirvic trebao biti glavni. I naravno da je to poraz za vas jer nije prosao plan. Mi nikada ne bi pristali na to da nam Mirvic bude glavni ili neki drugi pitar. Borili bi se protiv toga. Gledamo sebe i gdje mozemo staviti naseg covjeka da nama bude bolje.

S ovim planom je trebao izaci Magoda i reci bicu ja ili neko slican meni neutralan i na ostalim pozicijama da budu slicni njemu. Ali i Magoda je upitan koliko je neutralan.

O kriminalu u savezu ne treba pricati, znamo sta se desava. Svaki klub se bori zastiti bar sebe, a to da ce bolje svima biti, nikada se nece desiti.

IMResurrected
Kontakt:

Post Postao/la IMResurrected » 12 dec 2024, 11:11

Kako sam i napisao neki dan... naguzise vas ljudi da valja :facepalm:
IMResurrected je napisao/la:
09 dec 2024, 20:11
Kako je Zeljo povalio Sarajevo sa ovim oko saveza, strasno. Pitari izginuli da gurnu svoje ljude, a doci ce Nijaz Brkovic na celo saveza KS i to preko treceg kluba.

Game of Thrones: WWin Edition.

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 12 dec 2024, 11:22

obagol je napisao/la:
12 dec 2024, 11:07
obagol je napisao/la:

Mislim upravo, da se zauzmu pozicije. Glavni cilj je da se dođe u poziciju da se sve ono što radi Vico sa Borcem radi još neko sa svojim klubom.

Nije normalno da vlasnik jednog kluba bude u Izvršnom odboru FSBiH. Nije normalno da ministar radi kontrolu zakonitosti nad procesom u kojem je on direktno jedna od stranaka. To nigdje na svijetu nije normalno.
Zato je naša država tu gdje jeste jer se protiv kriminala bore lopovi na kriminalan način.
A šta predlažeš.Da neko trpa svoje pare i gleda kako se ujkani i četalji iživljavaju.
Jel se i ti praviš slijep pa ne vidiš da se Sarajevo pljačka iz kola u kolo?
Znači mi čemo biti fini praviti se da ne vidimo da željezničar igra duplu igru i da se i dalje naguzujemo Viceku?

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 12 dec 2024, 11:25

Virtu4l je napisao/la:
12 dec 2024, 10:23
Kako to oni pišu kao da je Junuzović nešto loše po njih, a frajer ima svoje igrače u FKS. :rol:
Isto kao što je Zubanović imao svog igrača u FKS (Hasić) - i on je naš, po tebi? :think:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 12 dec 2024, 11:33

kad krene konvoj kriminalaca nizbrdo zemunci ce prvi pasti

obagol
Kontakt:

Post Postao/la obagol » 12 dec 2024, 11:38

12 dec 2024, 11:22
obagol je napisao/la:
12 dec 2024, 11:07

A šta predlažeš.Da neko trpa svoje pare i gleda kako se ujkani i četalji iživljavaju.
Jel se i ti praviš slijep pa ne vidiš da se Sarajevo pljačka iz kola u kolo?
Znači mi čemo biti fini praviti se da ne vidimo da željezničar igra duplu igru i da se i dalje naguzujemo Viceku?
Pa recimo FK Sarajevo je onda kao borac za dobrobit fudbala trebalo naći kandidate koji su istaknuti sportski radnici, bez mrlja u karijerama, poštene, sposobne koji nisu direktno u klubu. Njih kandidovati, ispoštovati zakonsku proceduru. status FSKS. Ti kandidati prezentovati plan ostalim klubovima, dobiti njihovu podršku i na skupštini legalno dobiti povjerenje. A ne na ovakav način, uz hrpu nekih malverzacija kandidovati svog vlasnika i uz podršku političara koji je u očitom sukobu interesa, uz razne spinove, kompromitovati cijeli proces (što će na sudu uvijek pasti).

I onda se vaditi na Želju. Kad su ljudi u savezu bliski FK Sarajevo povaljivali Želju i poklonili titulu Zrinjskom, onda nije trebala borba za dobrobit fudbala. Kad je zataškana afera "Punac" onda nije trebala borba za dobrobit fudbala. Kad savez dogovori da Borac pusti Kup Sarajevu, onda nije trebala borba za dobrobit. U svim tim situacijama Čolpa nije smetao Sarajevu.

Ponavljam, ovo nije borba protiv Vice. Ovo je samo borba da se dovoljno zaštitite da možete sa Vicom sjediti za stolom i određivati koge ćete krasti.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 12 dec 2024, 11:40

Pendulum je napisao/la:
12 dec 2024, 11:25
Virtu4l je napisao/la:
12 dec 2024, 10:23
Isto kao što je Zubanović imao svog igrača u FKS (Hasić) - i on je naš, po tebi? :think:
Eh na to pitanje nema od sinoc odgovor...to mu se kosi s ovom njegovom glupom pricom
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 12 dec 2024, 11:45

Pisao sam neki dan Shategabri, Mirvah povlači igrače s terena, i tu sve jenjava i prestaje.
Vraća se na kolosijek dodvoravanju Vici jer niko mu na njegove vapaje preko Ajle i Sabrine prethodno svojevremeno ne vjeruje.

S druge strane dolazi i do drugih konflikata, prije svega Veleža sa Savezom, onda inicijativa 4R koja vremenom pada jer ni Hasiću niko ne vjeruje.

Zaboravio sam, prije ovog svega gore Željo pokreće inicijativu za udruženjem premierligaša koji bi po uzoru na Enl. Premier ligu delegirali sudije za utakmice a ne Savez. Naravno ništa ni od toga. Ni Želji se ne vjeruje.

Ovdje svako svoje interese ganja i nema iskrenosti, otvorenosti, međusobnog uvažavanja i poštovanja i tjt.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 12 dec 2024, 11:51

sonpenn je napisao/la:
12 dec 2024, 11:49
slika
:kafa:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 12 dec 2024, 11:52

Ma jel ih ovo Mirvić upravo popišao? :urnebes:

Rekoh vam jučer, grdno su se zayebali, biće toga još.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 12 dec 2024, 11:57

Udari ih Mirvic qurcem sve...sad se bas plave vise nego ikad
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Antikloc, tuitamo, Vanja8 i 12 gostiju.