Pred njihovu utakmicu protiv Sloge u Doboju prisli su bili Borcu na 2 boda,tu su odma poduzeli sta su trebali i iskasapili ih.Ljetos ista stvar protiv Sloge na grbavici kad su se zaletili nesto i napravili niz.Odma ih sasjeko Vico.Ne mozes ti to objasniti glupanima ali neka dosadit ce i njima svake sezone 4.mjesto pa ce tada dizati neke pobune.hazarder je napisao/la: ↑16 jan 2025, 12:54Volio bih da griješim i da bude tako kako ti kažeš al' puno je para u pitanju da bi Vico i hobotnica tako lako odustali. Ova konferencijska liga i taj **** keš su nam ubili fudbal u državi.
Želji je ovo win-win situacija, dobiju sudijsku protekciju, pare, licencu, vjerovatno kup i ono najvažnije, priliku da nas naguze. E sad ne znam kako će sve to da izgleda jednog dana kad budu imali ekipu za titule jer sve dok im je pojam uspješne sezone četvrto mjesto i pobjeda u derbiju ne predstvaljaju prijetnju po Vicin džep. Problem bi mogao da nastane kada apetiti porastu.
Ljudi u upravi su im dokazane sluge režima medjutim razocaran sam s kim dijelim grad a to mislim na njihove navijace.Jeftino su se prodali i odlucili zadovoljavati 4.mjestom svake sezone.Sami sebi najveci neprijatelji
Zato kada dodje nase vrijeme nema milosti nikome.Samo sto ce tada pic.ketine odma skakati i prijetiti istupanjem iz lige otvoreno