Jedva cekam da vidim tog malog Djurica kako igrajurisicduska je napisao/la: ↑29 jan 2025, 20:57Sebez je priključen prvom timu sa 15 godina a sa 17 je uredno bio nosioc igre ekipe pretedenta na ulazak u PL. Moderan zadnji vezni , ima motoriku, tehniku , puno trci , zna lopte. Vojvodina ga je bas htjela bilo je još nekakvog interesa od strane manjih klubova u Srbiji ali sigurno je veliki potencijal, i on a Đuric da ne govorim, Đuric je već sad ozbiljan igrač za naše standarde.MaroonBjelave je napisao/la: ↑29 jan 2025, 20:15Ma mi smo narod za izučavanja. Ko nas yebe.jurisicduska je napisao/la: ↑29 jan 2025, 19:27
I onda mi pričamo o nečemu ovdje.
Isto oficijelna stranica komentari su :
Pljuvanje i Gdje su sad pljuvači
Ne znaju se pravila fudbala ali komentariše se.
Ima ih na istoku još psuju Bekiću kad god ko centrira.
Nego, je li ovaj mali Šebez stvarno tako dobar?
I naravno, bit će da je Vule u njegovoj odluci imao itekako uticaja.
Vule, kad Zoran ode u penziju, čekamo te na klupi![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
- luckystrike
- Kontakt:
U rotaciji možda i može tražiti priliku kao i u ulascima s klupe. U trenutnoj konkurenciji u veznom redu teško će se naigrati.bordobijeli je napisao/la: ↑29 jan 2025, 16:39Po ovom što smo gledali na ovim pripremama Zekic ozbiljno računa na Mehmedovica u veznom redu .luckystrike je napisao/la: ↑29 jan 2025, 16:34Prema svemu viđenom, na status quo s ekipom, ovo bi po meni bilo idealnih 11 (/ u zavisnosti od protivnika)
Rogić
Beganović
Čelik
Gojković
Soldo
Kuprešak / Jović
Bubanja
Pavičić
Lulić / Krdžalić
Turkeš / Kyeremeh
Guliashvili
Trudi se Zekić oko njega, imam osjećaj da on u njemu nešto vidi. "Meho ubit ću te", "pas na prvu", "traži dubinu", "otvori poslije toga". Vidio se danas određeni napredak u kretanju i otvaranjima na krilu.
Meni opet djeluje da od njega neće biti nekog posebnog hajra, iako možda i ima određeno nogometno znanje i predispozicije. Izgleda mi kao da je u grču, zato mi izgleda smušen i spor.
Bi, ali u formaciji 4-2-3-1, sa Đorđevicem/Pavičićem iza leđa, odnosno Gulijem i jednim kapitalnim lijevim krilom sa strana.bordobijeli je napisao/la: ↑29 jan 2025, 19:44Ne znam koliko ima istine al Elvir Koljic bi legao ovoj ekipi ko budali šamar![]()
Znas kako ti je to brate...
Ljudi nista ne rade, a budu na sisi kluba pa onda krenu da mesetare...E kad ih nabiju nogom iz kluba, onda gdje god mogu pljuju po klubu, rade protiv kluba i javno blate Svetinju...
Da su samo Zeka i Dzemo takvi, ima tu bruka anonimusa koji su preko odredjene licnosti se bili uhljebili, a niti su imali reference niti su trebali prismrditi klubu...
I danas se prave pametni i svakom sole mozak kako oni znaju sta je i kakvo je stanje u FKS, a u sustini veze sa vezom nemaju i lupaju neka svoja vidjenja stvari...
-
- Kontakt:
Ne znam zašto se ne prokomentarise igra Gojkovica Solde i Čelika danas, oni hudnici nisu prišli na 20 metara s loptom u 90 minuta
Imali smo oko 100 opasnih napada čini mi se 92
Čelik maestralan uz pravog igrača, tačno sam znao kad dođe adekvatan stoper da će svi bolje izgledati.
Kupresak također danas obećavajući odigrao je na nivou Beganovica sto on igra a mislim da su njegovi lomiti i veći od tog
Pavičić fantastičan
Mehmedovic na momente idealan
O Guliju ne treba trošiti rijeci
Imali smo oko 100 opasnih napada čini mi se 92
Čelik maestralan uz pravog igrača, tačno sam znao kad dođe adekvatan stoper da će svi bolje izgledati.
Kupresak također danas obećavajući odigrao je na nivou Beganovica sto on igra a mislim da su njegovi lomiti i veći od tog
Pavičić fantastičan
Mehmedovic na momente idealan
O Guliju ne treba trošiti rijeci
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Ma slusaj, forumasi nisu bitni, anonimusi nisu bitni, prolazni, nisu bitni...
Problem je u ljudima koji su nosili ovaj sveti grb, kleli se u FKS, pretendovali da budu legende kluba, a javno rade protiv tog istog kluba...
Savrseno opisa PantelijuVanja8 je napisao/la: ↑29 jan 2025, 21:28Znas kako ti je to brate...
Ljudi nista ne rade, a budu na sisi kluba pa onda krenu da mesetare...E kad ih nabiju nogom iz kluba, onda gdje god mogu pljuju po klubu, rade protiv kluba i javno blate Svetinju...
Da su samo Zeka i Dzemo takvi, ima tu bruka anonimusa koji su preko odredjene licnosti se bili uhljebili, a niti su imali reference niti su trebali prismrditi klubu...
I danas se prave pametni i svakom sole mozak kako oni znaju sta je i kakvo je stanje u FKS, a u sustini veze sa vezom nemaju i lupaju neka svoja vidjenja stvari...
You are someone else I am still right here
Mislio sam na Zeku Turkovica...fera je napisao/la: ↑29 jan 2025, 21:49Savrseno opisa PantelijuVanja8 je napisao/la: ↑29 jan 2025, 21:28Znas kako ti je to brate...
Vidis, on dodje igracu i kaze, nemoj ici u Sarajevo, oni su u qrcu,,,
Mislim, koji je to mentalni sklop u glavi, da ne zelis dobro klubu koji te je napravio igracem ?
-
- Kontakt:
Evo gledam Dinamo i igraju formaciju kao mi,imaju isti,identican problem,Sandro Kulenovic na terenu duplo gore izgleda od Turkesa,gubi se u ovom sistemu totalno,nemoze nista da pogodi.Lucas je napisao/la: ↑29 jan 2025, 21:08Bi, ali u formaciji 4-2-3-1, sa Đorđevicem/Pavičićem iza leđa, odnosno Gulijem i jednim kapitalnim lijevim krilom sa strana.bordobijeli je napisao/la: ↑29 jan 2025, 19:44Ne znam koliko ima istine al Elvir Koljic bi legao ovoj ekipi ko budali šamar![]()
-
- Kontakt:
Vanja8 je napisao/la: ↑29 jan 2025, 21:53Mislio sam na Zeku Turkovica...fera je napisao/la: ↑29 jan 2025, 21:49Savrseno opisa PantelijuVanja8 je napisao/la: ↑29 jan 2025, 21:28
Mislim, koji je to mentalni sklop u glavi, da ne zelis dobro klubu koji te je napravio igracem ?
Kad smo vec kod te teme poslusati ovog gospodina,neka uce kvazi legende kako se prica o klubu koji im je sve dao. Panteliju kad cujes rekao bi da BIH talenti igraju po Realu,Barsi,Bayernu kuka kako se nekome nije dala sansa i onda krajnji domet im Igman,Salcin,Hadzic i milion drugih tako da ne zalim ni jednog talenta koji ode iz kluba jer je sve to goli prosijek.
Nije Zeka anonimusVanja8 je napisao/la: ↑29 jan 2025, 21:53Mislio sam na Zeku Turkovica...fera je napisao/la: ↑29 jan 2025, 21:49Savrseno opisa PantelijuVanja8 je napisao/la: ↑29 jan 2025, 21:28

Pa to i jeste problem sto on nije anonimus, sto bi njegova rijec trebala da ima neku tezinu, da pomogne klubu, da stane u zastitu kluba...
Procardalo je kroz klub more anonimusa i anonimuski, ali njihova rijec je prdimahovina, ne mogu uticati na bilo sta, jednostavno nisu bitni da bi neko o njima raspravljao...
Evo ti primjer, ko je Ivan Ikic, momak je sa strane dosao, nije se nesto previse ni naigrao, otisao, ali gdje god ide puna usta hvale za FKS i javno se izjasnjava da mu je Svetinja jedina u srcu...
Napadač Univerziteta u Krajovi, blizu napuštanja Banie!
Univerzitet Craiova je spreman da potpiše napadača , kako je otkrio FANATIK , ali Mirel Rădoi može ostati bez još jednog važnog igrača, koji je u posljednjih 6 mjeseci ugovora sa grupom iz Băniea.
Univerzitet u Krajovi bi mogao ostati bez Elvira Koljića
FANATIK saznaje da napadač Univerziteta Craiova ima ponudu iz Bosne i Hercegovine. Riječ je o FK Sarajevo. Trećeplasirani tim iz bivše Jugoslavije počeo je pregovore sa "lavovima" i žele igrača već ove zime.
29-godišnjem napadaču ovog ljeta ističe ugovor i već je ušao u posljednjih šest mjeseci ugovora, tako da može potpisati ugovor sa bilo kojim timom. Bosanci ga, međutim, žele od ove zime.
Univerzitet Krajova može da se rastane sa Elvirom Koljićem nakon skoro 7 godina
Elvir Koljić je zbog povreda prošao kroz teške trenutke na Univerzitetu u Krajovi. Ove sezone odigrao je 22 utakmice i postigao četiri gola.
Sorin Cârțu je iznio više detalja o situaciji igrača : „Koljić je u posljednjih 6 mjeseci, nije bilo želje da produži ugovor. Svijet je nezadovoljan njegovim stavom i načinom na koji je došao da nas podrži u onome što želimo da radimo u ovom trenutku.
Imao je situacije da je mogao promijeniti sudbinu nekih mečeva, jer ima iskustva i znanja, on je napadač koji zna igru, ali ne znam otkud sva ta njegova suzdržanost u zadnje vrijeme, ta blaćenja njegov. Izgleda kao blazirani igrač, kao prezasićen i zadovoljan napadač."
Pod ovim uslovima, postoje realne šanse da Elvir Koljić ove zime napusti Univerzitet Krajova. Njegov udio je također pao sa 2 miliona na samo 800.000 eura.
F4natik
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Mnogo je takvih primjera sto su dosli sa strane i zavolili klub a za ove anononimuse si u pravu, prdimahovina.Vanja8 je napisao/la: ↑29 jan 2025, 22:20Pa to i jeste problem sto on nije anonimus, sto bi njegova rijec trebala da ima neku tezinu, da pomogne klubu, da stane u zastitu kluba...
Procardalo je kroz klub more anonimusa i anonimuski, ali njihova rijec je prdimahovina, ne mogu uticati na bilo sta, jednostavno nisu bitni da bi neko o njima raspravljao...
Evo ti primjer, ko je Ivan Ikic, momak je sa strane dosao, nije se nesto previse ni naigrao, otisao, ali gdje god ide puna usta hvale za FKS i javno se izjasnjava da mu je Svetinja jedina u srcu...
Je.bo tebi pantelija mater u usta jesi cuo zvaljo zvaljavi!
Pantelija i kada nije radio u klubu je dovodio sjecu i otinao ih od drugih klubova koja i danas igraju u akademiji... U usta ze ****.ti ces nekome nesto. Kakva se pogan sve nakotila na ovom forumu to je za izucavanja.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Nisam odusevljen izborom napadaca ako to bude Koljic.
Ne bih se baš složio, nit je Pjaca bek niti Baturina napadač, Sandro igra sam centralno dok iza njega igraju Stojković, Baturina i Pjaca.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑29 jan 2025, 21:54Evo gledam Dinamo i igraju formaciju kao mi,imaju isti,identican problem,Sandro Kulenovic na terenu duplo gore izgleda od Turkesa,gubi se u ovom sistemu totalno,nemoze nista da pogodi.Lucas je napisao/la: ↑29 jan 2025, 21:08Bi, ali u formaciji 4-2-3-1, sa Đorđevicem/Pavičićem iza leđa, odnosno Gulijem i jednim kapitalnim lijevim krilom sa strana.bordobijeli je napisao/la: ↑29 jan 2025, 19:44Ne znam koliko ima istine al Elvir Koljic bi legao ovoj ekipi ko budali šamar![]()
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
- Kontakt:
Gje ćeš štrumfom biti oduševljenErosViverosViv je napisao/la: ↑29 jan 2025, 22:26Nisam odusevljen izborom napadaca ako to bude Koljic.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Koljic je igrac ala Catakovic. Taj tip napadaca. Po meni ok, nije sad top topova ali bih bio zadovoljan.
A i (haman) je Krajisnik, iz Kljuca je.
A i (haman) je Krajisnik, iz Kljuca je.

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, keli, Kyle88, MaroonBjelave i 50 gostiju.