Hordas1990 je napisao/la: ↑22 maj 2025, 21:13
MirkoPlazibat je napisao/la: ↑22 maj 2025, 21:10
Hordas1990 je napisao/la: ↑22 maj 2025, 21:07
Ziva istina, 100% si u pravu. Ali reci realno kad je to bilo neko tjeranje ili bojkot bez razloga? Nikad, uvijek su HZ bile u pravu i uvijek se ispostavilo na kraju da su ta "tjeranja i bojkoti" ispravan put. Tako je i sad. Vrijeme ce pokazati zasto.
Bilo je i tjeranja i bojkota bez razloga, bilo je svega i svačega, a ako si aktivan, pretpostavljam da jesi, valjda znaš sve.
Nikad bez valjanog razloga, od 2008 do danas, pa tako ni ovaj put. Pametologa po forumima koji pljuju Horde i oglusuju se na bojkote i poruke grupe, e toga je vazda bilo, a danas najvise.
Druže, nemojmo se lagati molim te.
A da ne širim priču, jer možemo sada krenuti od seobe slavena, ja ti samo želim reći da ovom politikom grupa samo pravi kontraefekt i dovodi se do toga da im raja s' drugih tribina počne okretati leđa, što se ne smije desiti koliko god bilo animoziteta jednih prema drugima, a ima ga, da se ne lažemo.
Ja sam i dan, danas član te grupe i bit' ću dok sam živ, iako ne dolazim na sjever, ali to je za priče uz pivu i par pjesama od Azre.
FKS je iznad svih nas i svi ćemo mi proći, ime, grb, historija i tradicija će ostati dok je svijeta i vijeka.
Jako Sarajevo su i jake HZ.
...uz sjećanje na sretne dane, žurke, fudbal i drugare, tuče, sranja, ribe i punk, na nebo ćemo svi za isti šank!