Nisi sigurno.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ne lozi ima frajer na infu isto je potvrdio a on samo napise post tipa “Agon Elezi” i ništa vise ne piše osim toga. Napisao je jutros ovog tako da je to to. A i junior uvijek tačno sve ko sat. Nego mi bezveze jer se Vanja ušutio.
Ajde nek nisam
Super bas mi je dan popravio.jurisicduska je napisao/la: ↑29 jul 2025, 16:01Ne lozi ima frajer na infu isto je potvrdio a on samo napise post tipa “Agon Elezi” i ništa vise ne piše osim toga. Napisao je jutros ovog tako da je to to. A i junior uvijek tačno sve ko sat. Nego mi bezv
eze jer se Vanja ušutio.
Evo pijem kafu sa Peterom u Merriootu, kaze ne bih dosao u FKS samo zbog Duske, kakav je to peh drugu tekmu bih nogu slomio, ovdje sam sa dragom da pojedemo cevape, Allahmanetjurisicduska je napisao/la: ↑29 jul 2025, 16:01Ne lozi ima frajer na infu isto je potvrdio a on samo napise post tipa “Agon Elezi” i ništa vise ne piše osim toga. Napisao je jutros ovog tako da je to to. A i junior uvijek tačno sve ko sat. Nego mi bezveze jer se Vanja ušutio.
Vjeruj brate s Elezijem se skino maler to ti je prvi igrač kojeg smo čekali 15 dana na potpis a da mu auto nije skrenulo, presretnut avion, došla ponuda iz bogapitajspora umeđuvremenu veća od naše 147 puta. Tu je sve na nas mlin krenulo.Vanja8 je napisao/la: ↑29 jul 2025, 16:14Evo pijem kafu sa Peterom u Merriootu, kaze ne bih dosao u FKS samo zbog Duske, kakav je to peh drugu tekmu bih nogu slomio, ovdje sam sa dragom da pojedemo cevape, Allahmanetjurisicduska je napisao/la: ↑29 jul 2025, 16:01Ne lozi ima frajer na infu isto je potvrdio a on samo napise post tipa “Agon Elezi” i ništa vise ne piše osim toga. Napisao je jutros ovog tako da je to to. A i junior uvijek tačno sve ko sat. Nego mi bezveze jer se Vanja ušutio.
A to je u onoj grupi BORDONEWS? Kako vidim izbacili su ga skroz bio je admin
Sad ima nova grupa, BalkanSports se zove al to nije samo za nas vec i za druge klubove iz BiH
Ma dzaba ti sad pricas, ne vjeruju igraci, kazu 1 prodje 362 otpadnu...jurisicduska je napisao/la: ↑29 jul 2025, 16:19Vjeruj brate s Elezijem se skino maler to ti je prvi igrač kojeg smo čekali 15 dana na potpis a da mu auto nije skrenulo, presretnut avion, došla ponuda iz bogapitajspora umeđuvremenu veća od naše 147 puta. Tu je sve na nas mlin krenulo.Vanja8 je napisao/la: ↑29 jul 2025, 16:14Evo pijem kafu sa Peterom u Merriootu, kaze ne bih dosao u FKS samo zbog Duske, kakav je to peh drugu tekmu bih nogu slomio, ovdje sam sa dragom da pojedemo cevape, Allahmanetjurisicduska je napisao/la: ↑29 jul 2025, 16:01
Ne lozi ima frajer na infu isto je potvrdio a on samo napise post tipa “Agon Elezi” i ništa vise ne piše osim toga. Napisao je jutros ovog tako da je to to. A i junior uvijek tačno sve ko sat. Nego mi bezveze jer se Vanja ušutio.
Naravno da će se prodati, ne treba ti insajder za to. Ovaj prelazni neće jer je friško produžio ugovor al' već na zimu očekuj ponude. Na forumu Craiove pišu kako je njihov SD poslao upit za Jattu i da je cijena postavljena na 2,5 miliona evropskih što im je puno jer su već spičkali bruku para ovaj rok.
Nema sta da ih dizem u vasionu,imamo jedinu ligu na svijetu gdje jednoj ekipi svirne 30 plus faulova znas li uopste kakav je to teror? Ajde pogledaj tekmu HNL pa mi nadji nesto slicno,nadji mi da svirne kontra faul kao kod nas Lulicu a ovaj ga zamalo poslao u bolnicu,nadji mi faul kao kad je svirao Mehmedovicu na Kosevu protiv Borca, nadji mi jednu sotuaciju kao u BL gdje Francisa u punom trku sa ledja sa dvije ruke gura i baci ga da leti 4 metra i svira kontra faul a frajer mu iza ledja bio. Pomiri se sa tim da ovo nema u Kambodzi.Kyle88 je napisao/la: ↑29 jul 2025, 15:57Ma drug previse ih dizes u vasionu to je problem naseg mentaliteta, nasi kradu na sva zvona a ovi malo upakuju tu je jedino razlika. Poenta price je da ne volim alibi igrace fol zgadili mu fudbal ako su mu zgadili fudbal u BiH sto se nije odrekao ugovora trazio raskid i nasao srecu negdje drugo a ne cekao istek istoga.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑29 jul 2025, 15:02Niko nikad nece protivniku dinama svirnut 40 faulova,20 zutih i 3 crvena pusti se price kazem ti sudjenje im je fenomenalno a greske se desavaju i desavace se uvijek.
Lp
Moje pitanje se više odnosilo na prodaju ovo ljeto. Naravno da ćemo ga prodati (kadli-tadli jel). Hvala na odgovoru!hazarder je napisao/la: ↑29 jul 2025, 16:32Naravno da će se prodati, ne treba ti insajder za to. Ovaj prelazni neće jer je friško produžio ugovor al' već na zimu očekuj ponude. Na forumu Craiove pišu kako je njihov SD poslao upit za Jattu i da je cijena postavljena na 2,5 miliona evropskih što im je puno jer su već spičkali bruku para ovaj rok.
Svaki naš igrač je na prodaju, stvar je samo što više ne idu za mizeran keš.
Bilo bi glupo iz više razloga da ide ovo ljeto. Prvo što bi nam ostao deficit na toj poziciji a drugo je to što će cijena sa svakom utakmicom da ide gore, što reče momak iznad, ako ga zdravlje posluži ide on za 5 glat'.Pendulum je napisao/la: ↑29 jul 2025, 16:37Moje pitanje se više odnosilo na prodaju ovo ljeto. Naravno da ćemo ga prodati (kadli-tadli jel). Hvala na odgovoru!hazarder je napisao/la: ↑29 jul 2025, 16:32Naravno da će se prodati, ne treba ti insajder za to. Ovaj prelazni neće jer je friško produžio ugovor al' već na zimu očekuj ponude. Na forumu Craiove pišu kako je njihov SD poslao upit za Jattu i da je cijena postavljena na 2,5 miliona evropskih što im je puno jer su već spičkali bruku para ovaj rok.
Svaki naš igrač je na prodaju, stvar je samo što više ne idu za mizeran keš.![]()
Trenutno korisnika/ca: admir1946, ajdohordas, Amcho1, Amidzaa, ANamelessGhoul, Antikloc, Armija1987, AuroraBorealis, Beli98, boki86, bordobijeli, bordospartanac, budzak, Cautinho, deda, Evander, feniksptica, galia95, Google Adsense [Bot], Grk1234, hajroooooo, Hamagara, HordasDolacMalta, itatabisine, johntravolta123, kanarinac, Kaunas, kogmagie46, laznokrilo, leo1946, miguelramos, misstianopenaldo, MSOZ101, muhamedhulk, Napapijri, NazorUso, Oerde, OsmanhodzicBuco, Pantelija, Posejdon, Proximic, Riziko, Rodman, SamoDaKazeem, samoFKS, sebalos, Simi, Sinfoc1986, spezial, StevieG8, stokastoka23, Taree, tenpenny, USB, Vanja8, Vrhbosnian i 513 gostiju.