A sto ga ne bi napali kad do prije sedam dana pricao u superlativu o ZZ pa ga onda kudi? Necu o njemu toliko.Vanja8 je napisao/la: ↑01 avg 2025, 22:39Evo i ja hladne glave da nesto napisem, sinoc mi do zivota nije bilo, a kamo li do foruma...
Generalno, vrlo rijetko kritikujem, ali neka zapazanja od sinoc su me ostavila u velikoj nedoumici...
Masa ovdje forumasa su zamjerili covjeku na postu gdje proziva kondicionog trenera,a za mene je onaj post o fizickoj spremi sasavim na mjestu...
Gledam Kupresaka u 65 minuti, nema snage da pomogne stoperu i da zatvori krilo, Jovic vise trckara nego sto je sposoban ispratiti protivnika o Renanu u 40 minuti ne treba ni pricati...
Sve ovo me nekako podsjetilo na ekipu sa Mirzom gdje do 50 minute razaras protivnika, a onda nestanes sa terena kao balon od sapunice...
Nije ovo do Zekica, njegova postavka i tempo su na nivou evropskih klubova, ali je ocigledno da igraci to fizicki ne mogu iznijeti...
Druga stvar sto mi smeta, a i i na pressu prije tekme je Zekic ponovio stav kluba..."Svi igraci su na prodaju..."
U svakom iole ozbiljnijem klubu, svi igraci nisu na prodaju...
Samo ne zelim slusati onu patetiku, te liga je ovakva, ovo je kukuruz liga, te sudije i takve gluposti...
Ok, sve je to tako, ali daj se izdigni iznad te lige, stvori uslove da svaki igrac nije za prodaju...
Sa ovakvim stavom nikad nista se nece uraditi, jer da ti sam Kllop sjedi na klupi svakodnevna prodaja igraca bi i njega sprijecila da napravi bilo sta ovdje...
Covjek ih ne moze spremiti za tako kratak vremenski period da mogu izdrzati 90 min ovakvog fudbala i to je fact. Takmicarska utk je bolja od xy treninga, Kupresak je dosao kasno prosle sezone a bio bez kluba dugo, nije prosao pripreme sa ekipom, pa se kasnije povrijedio, Jovic je bio 2-3 puta ozljedjen prosle sezone.
Renan i kad je najspremniji max mu je 70 min.
Lose smo odradili zimski prelazni rok, nemamo zeljenu rotaciju za ovaj nivo i to je otprilike to.
Covjek u prve tri izmjene ubacio reprezentativca Gruzije, ovog francuza koji je jedan od glavnih igraca prosle sezone bio, a mi prve dvije izmjene ljudi koji su dosli prije 5 dana u klub.