Dobro si ti ono reko skoro - navijac ZeljeVanja8 je napisao/la: ↑14 dec 2025, 21:16Fakat Duska, Buje nije napravilo takav digitron koji moze sabrati koliko ti postova o Zelji napises...jurisicduska je napisao/la: ↑14 dec 2025, 21:11
Nije a treba reci da sam im ponudio opkladu nakon sto su dobili derbi opet, jednom i na +8 sam im ponudio. Ali toliko su vjerovali u ekipu da nisu prihvatili.
Kakva ekipa takvi navijaci - traljavo je to sve sto reko moj drug Amar. Thraljavo.![]()
![]()
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- jurisicduska
- Kontakt:
Sta ću kad pisu gluposti.Vanja8 je napisao/la: ↑14 dec 2025, 21:16Fakat Duska, Buje nije napravilo takav digitron koji moze sabrati koliko ti postova o Zelji napises...jurisicduska je napisao/la: ↑14 dec 2025, 21:11Nije a treba reci da sam im ponudio opkladu nakon sto su dobili derbi opet, jednom i na +8 sam im ponudio. Ali toliko su vjerovali u ekipu da nisu prihvatili.
Kakva ekipa takvi navijaci - traljavo je to sve sto reko moj drug Amar. Thraljavo.![]()
![]()
![]()
Ja na svoju ruku ništa ne pišem.
Evo ovo je odgovor na njihovo 3. mjesto kad se izdešava sve u idealnom scenariju za njih.
Ti ljudi kontaju kad oni pobijede da sve ostale ekipe to kolo imaju 0 bodova. Vidis ovog Guše bolesnika. 2 ekipe ispred njega, imaju svoje utakmice, on opet kaže ako dobijemo zaostalu bicemo treći. Zar to nije paralelna stvarnost.
Imal kakav digitron da se stigne 5 i 4 boda u jednoj utakmici.
Thraljavo dečki.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 14 dec 2025, 21:22, ukupno mijenjano 1 put.
UAAAAA BANDICU UAAAAA PENAAAAAL UAAAAA EUROPSKE VRIJEDNOSTI
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
Hoće li Horde doćekati Marija kao što su veležovi Rahimićs poslije pobjede u Doboju ? 

- tutankamon1905
- Kontakt:
Mani se kralju tih djecjih pokusaja provokacije. Nije bio penal i ponistio ga je. A isto tako ga je mogao svirati jer ionako pricate da vas je klao veceras. Pokazivao vam bezobraznik zute kartone za prekrsaje..sta onda znaci i penal, da bar imate valjan razlog kukat. Ovako samo ispadate smjesni, opet se propinjete negdje, letite i onda redovni bolni pad.Jet2Holiday je napisao/la: ↑14 dec 2025, 21:18Pogresno pogledan igrac, penal za zrinjski.tutankamon1905 je napisao/la: ↑14 dec 2025, 21:12Vorovus je napisao/la: ↑14 dec 2025, 20:29
Borcu vise odgovara posteno nego Zrinjskom.
Sudije su Borcu znale seljacki dodijeljivati neke faulove na centru terena, aute, kornere, sto je znalo imati i kontraefekat.
Zrinjskom je obicno kulturno svirana konkretna situacija koja rjesava utakmicu, kao sto je Bandic pokusao veceras sa penalom.
Vidi se otkad se poboljsalo sudjenje zadnjih par kola da ste od +2 dosli na -6.
Neka se nastavi ovaj trend i posteno sudjenje.![]()
![]()
Sta je covjek probo provuc
-
bordobijeli
- Kontakt:
- LondonBlues
- Kontakt:
Izveo Igor 5-4–1 kao da nam bayern gostuje.
Cestitke FKS na pobjedi.
Cestitke FKS na pobjedi.
Vladari i rekorderi bh fudbala.
MO=HSKZ
MO=HSKZ
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Zuti karton. Bio si prestrog sa komentarima.tutankamon1905 je napisao/la: ↑14 dec 2025, 21:24Mani se kralju tih djecjih pokusaja provokacije. Nije bio penal i ponistio ga je. A isto tako ga je mogao svirati jer ionako pricate da vas je klao veceras. Pokazivao vam bezobraznik zute kartone za prekrsaje..sta onda znaci i penal, da bar imate valjan razlog kukat. Ovako samo ispadate smjesni, opet se propinjete negdje, letite i onda redovni bolni pad.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Na današnji dan prije sedam dana igrači Želje su izašli na teren Koševa sa šalovima Manijaka. Ostalo je historija.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Kazu ljajic bomba za svlacionicu - onda je za ovu nejac po ligi nuklearka
- tutankamon1905
- Kontakt:
Jet2Holiday je napisao/la: ↑14 dec 2025, 21:28Zuti karton. Bio si prestrog sa komentarima.tutankamon1905 je napisao/la: ↑14 dec 2025, 21:24Mani se kralju tih djecjih pokusaja provokacije. Nije bio penal i ponistio ga je. A isto tako ga je mogao svirati jer ionako pricate da vas je klao veceras. Pokazivao vam bezobraznik zute kartone za prekrsaje..sta onda znaci i penal, da bar imate valjan razlog kukat. Ovako samo ispadate smjesni, opet se propinjete negdje, letite i onda redovni bolni pad.
Daj Let zivota ti, vidi da ga zamjenim za NoDi~a, bez obestecenja...let3 je napisao/la: ↑14 dec 2025, 21:22Dobro si ti ono reko skoro - navijac ZeljeVanja8 je napisao/la: ↑14 dec 2025, 21:16Fakat Duska, Buje nije napravilo takav digitron koji moze sabrati koliko ti postova o Zelji napises...jurisicduska je napisao/la: ↑14 dec 2025, 21:11
Nije a treba reci da sam im ponudio opkladu nakon sto su dobili derbi opet, jednom i na +8 sam im ponudio. Ali toliko su vjerovali u ekipu da nisu prihvatili.
![]()
![]()
![]()
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Sta su Krpic i Radovac, ako je Ljajic bomba.ErosViverosViv je napisao/la: ↑14 dec 2025, 21:29Kazu ljajic bomba za svlacionicu - onda je za ovu nejac po ligi nuklearka![]()
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Jesu ovo opet dobili platu?
Jel poslao Princ,zna li se sta??
Jel poslao Princ,zna li se sta??
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
- jurisicduska
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: ObjektivnaSApublika, RoadRunner85 i 24 gosta.