Dobro si ti ono reko skoro - navijac ZeljeVanja8 je napisao/la: ↑14 dec 2025, 21:16Fakat Duska, Buje nije napravilo takav digitron koji moze sabrati koliko ti postova o Zelji napises...jurisicduska je napisao/la: ↑14 dec 2025, 21:11
Nije a treba reci da sam im ponudio opkladu nakon sto su dobili derbi opet, jednom i na +8 sam im ponudio. Ali toliko su vjerovali u ekipu da nisu prihvatili.
Kakva ekipa takvi navijaci - traljavo je to sve sto reko moj drug Amar. Thraljavo.![]()
![]()
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
jurisicduska
- Kontakt:
Sta ću kad pisu gluposti.Vanja8 je napisao/la: ↑14 dec 2025, 21:16Fakat Duska, Buje nije napravilo takav digitron koji moze sabrati koliko ti postova o Zelji napises...jurisicduska je napisao/la: ↑14 dec 2025, 21:11Nije a treba reci da sam im ponudio opkladu nakon sto su dobili derbi opet, jednom i na +8 sam im ponudio. Ali toliko su vjerovali u ekipu da nisu prihvatili.
Kakva ekipa takvi navijaci - traljavo je to sve sto reko moj drug Amar. Thraljavo.![]()
![]()
![]()
Ja na svoju ruku ništa ne pišem.
Evo ovo je odgovor na njihovo 3. mjesto kad se izdešava sve u idealnom scenariju za njih.
Ti ljudi kontaju kad oni pobijede da sve ostale ekipe to kolo imaju 0 bodova. Vidis ovog Guše bolesnika. 2 ekipe ispred njega, imaju svoje utakmice, on opet kaže ako dobijemo zaostalu bicemo treći. Zar to nije paralelna stvarnost.
Imal kakav digitron da se stigne 5 i 4 boda u jednoj utakmici.
Thraljavo dečki.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 14 dec 2025, 21:22, ukupno mijenjano 1 put.
UAAAAA BANDICU UAAAAA PENAAAAAL UAAAAA EUROPSKE VRIJEDNOSTI
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
Hoće li Horde doćekati Marija kao što su veležovi Rahimićs poslije pobjede u Doboju ? 

- tutankamon1905
- Kontakt:
Mani se kralju tih djecjih pokusaja provokacije. Nije bio penal i ponistio ga je. A isto tako ga je mogao svirati jer ionako pricate da vas je klao veceras. Pokazivao vam bezobraznik zute kartone za prekrsaje..sta onda znaci i penal, da bar imate valjan razlog kukat. Ovako samo ispadate smjesni, opet se propinjete negdje, letite i onda redovni bolni pad.Jet2Holiday je napisao/la: ↑14 dec 2025, 21:18Pogresno pogledan igrac, penal za zrinjski.tutankamon1905 je napisao/la: ↑14 dec 2025, 21:12Vorovus je napisao/la: ↑14 dec 2025, 20:29
Borcu vise odgovara posteno nego Zrinjskom.
Sudije su Borcu znale seljacki dodijeljivati neke faulove na centru terena, aute, kornere, sto je znalo imati i kontraefekat.
Zrinjskom je obicno kulturno svirana konkretna situacija koja rjesava utakmicu, kao sto je Bandic pokusao veceras sa penalom.
Vidi se otkad se poboljsalo sudjenje zadnjih par kola da ste od +2 dosli na -6.
Neka se nastavi ovaj trend i posteno sudjenje.![]()
![]()
Sta je covjek probo provuc
-
bordobijeli
- Kontakt:
- LondonBlues
- Kontakt:
Izveo Igor 5-4–1 kao da nam bayern gostuje.
Cestitke FKS na pobjedi.
Cestitke FKS na pobjedi.
Ponosna moja je zemlja Hercegovina,
hrvatska gruda nam sveta već tisuć’ ljeta,
Ne dam te nikom’ majko, Hercegovino,
Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino.
hrvatska gruda nam sveta već tisuć’ ljeta,
Ne dam te nikom’ majko, Hercegovino,
Neretvu, sunce i smokve, kamen i vino.
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Zuti karton. Bio si prestrog sa komentarima.tutankamon1905 je napisao/la: ↑14 dec 2025, 21:24Mani se kralju tih djecjih pokusaja provokacije. Nije bio penal i ponistio ga je. A isto tako ga je mogao svirati jer ionako pricate da vas je klao veceras. Pokazivao vam bezobraznik zute kartone za prekrsaje..sta onda znaci i penal, da bar imate valjan razlog kukat. Ovako samo ispadate smjesni, opet se propinjete negdje, letite i onda redovni bolni pad.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Na današnji dan prije sedam dana igrači Želje su izašli na teren Koševa sa šalovima Manijaka. Ostalo je historija.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Kazu ljajic bomba za svlacionicu - onda je za ovu nejac po ligi nuklearka
- tutankamon1905
- Kontakt:
Jet2Holiday je napisao/la: ↑14 dec 2025, 21:28Zuti karton. Bio si prestrog sa komentarima.tutankamon1905 je napisao/la: ↑14 dec 2025, 21:24Mani se kralju tih djecjih pokusaja provokacije. Nije bio penal i ponistio ga je. A isto tako ga je mogao svirati jer ionako pricate da vas je klao veceras. Pokazivao vam bezobraznik zute kartone za prekrsaje..sta onda znaci i penal, da bar imate valjan razlog kukat. Ovako samo ispadate smjesni, opet se propinjete negdje, letite i onda redovni bolni pad.
Daj Let zivota ti, vidi da ga zamjenim za NoDi~a, bez obestecenja...let3 je napisao/la: ↑14 dec 2025, 21:22Dobro si ti ono reko skoro - navijac ZeljeVanja8 je napisao/la: ↑14 dec 2025, 21:16Fakat Duska, Buje nije napravilo takav digitron koji moze sabrati koliko ti postova o Zelji napises...jurisicduska je napisao/la: ↑14 dec 2025, 21:11
Nije a treba reci da sam im ponudio opkladu nakon sto su dobili derbi opet, jednom i na +8 sam im ponudio. Ali toliko su vjerovali u ekipu da nisu prihvatili.
![]()
![]()
![]()
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Sta su Krpic i Radovac, ako je Ljajic bomba.ErosViverosViv je napisao/la: ↑14 dec 2025, 21:29Kazu ljajic bomba za svlacionicu - onda je za ovu nejac po ligi nuklearka![]()
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Jesu ovo opet dobili platu?
Jel poslao Princ,zna li se sta??
Jel poslao Princ,zna li se sta??
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
-
jurisicduska
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.