A sto jednostavno ne staviti malog gojaka u vezni red . Svi kazu da je mali odlican da se bori sve. A zasticeno je godiste taman nek ovi nasi veznjaci trenutni malo imaju konkurencije. Erick katastrofalno igra vec par mjeseci a ni ostali se ne mogu nesto puno pohvaliti .muharemovicdzelo je napisao/la: ↑10 feb 2026, 22:40Efendić je bio jedan od najgorih po fizičkim parametrima pa je odlučeno da ostane u Stupčanici jer nam ne može pomoći. Šamar u nedjelju je došao u najboljem trenutku po nas.
Ćosić će morati na gol. Nema drugog rješenja da se riješi zaštićeno godište. Posebno ako dođu i pojačanja na desnom beku i na krilu, a trebala bi. Što se mene lično tiče očekujem Muharema odmah u napadu. Što sam gledao na treningu - sigurno će donijeti promjenu u timu i u načinu same igre.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Pejic, Prokop, Milosevic. Trenutno nema gdje, vezni nam je najjaci u ekipi.Pact1921 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 22:59A sto jednostavno ne staviti malog gojaka u vezni red . Svi kazu da je mali odlican da se bori sve. A zasticeno je godiste taman nek ovi nasi veznjaci trenutni malo imaju konkurencije. Erick katastrofalno igra vec par mjeseci a ni ostali se ne mogu nesto puno pohvaliti .muharemovicdzelo je napisao/la: ↑10 feb 2026, 22:40Efendić je bio jedan od najgorih po fizičkim parametrima pa je odlučeno da ostane u Stupčanici jer nam ne može pomoći. Šamar u nedjelju je došao u najboljem trenutku po nas.
Ćosić će morati na gol. Nema drugog rješenja da se riješi zaštićeno godište. Posebno ako dođu i pojačanja na desnom beku i na krilu, a trebala bi. Što se mene lično tiče očekujem Muharema odmah u napadu. Što sam gledao na treningu - sigurno će donijeti promjenu u timu i u načinu same igre.
Fk Željezničar.
Samo nek Slaviša ne eksperimentiše mnogo. Najbolje što ima na teren i bit će to dobro. Bez Radovca i Krpića u prvih jedanaest naravno.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
-
zeljodogroba
- Kontakt:
Sto da ne? Ja cu radije gledati cosica na golu nego jaganjca, rakica u napadu ili sabica u vezi… ono je kriminal…sanjinusto je napisao/la: ↑10 feb 2026, 22:58Nema sanse da ce klupirati Muftica i staviti golmana od 18 godina.
Moramo i mi malo shvatiti da Mufta, koliko god ga svi gotivimo, ima puno ogranicenja i dosta gresaka, narocito u ovoj sezoni. Moje misljenje (dalko od toga da je bitno) je da ni jedan golman nije dobar ako dopusta da mu protivnik centrira u peterac a da on to ne izbije bar u 90% slucajeva. To je muftina boljka, primarno zbog visine i to je to. Dok je i on bio u21 bio je sjajna opcija, ali ovako, u ovoj situacija sada, nisam siguran vise..
-
sanjinusto
- Kontakt:
Ja bi to probao da se pitam, ali mislim da nijedan trener nije spreman da Muftu posadi na klupu i stavi dijete od 18 godina umjesto njega. Svi smo se nadali Gojaku, ali on ne moze iz nekog razloga da dobije priliku. Ni kod Denisa, ni kod Adzema, evo sad ni kod Stojanovica. Moramo rotirati u21 igrace od utakmice do utakmice, nema nam druge. Tuzno je reci, ali ne znas koji je gori.zeljodogroba je napisao/la: ↑10 feb 2026, 23:23Sto da ne? Ja cu radije gledati cosica na golu nego jaganjca, rakica u napadu ili sabica u vezi… ono je kriminal…sanjinusto je napisao/la: ↑10 feb 2026, 22:58Nema sanse da ce klupirati Muftica i staviti golmana od 18 godina.
Moramo i mi malo shvatiti da Mufta, koliko god ga svi gotivimo, ima puno ogranicenja i dosta gresaka, narocito u ovoj sezoni. Moje misljenje (dalko od toga da je bitno) je da ni jedan golman nije dobar ako dopusta da mu protivnik centrira u peterac a da on to ne izbije bar u 90% slucajeva. To je muftina boljka, primarno zbog visine i to je to. Dok je i on bio u21 bio je sjajna opcija, ali ovako, u ovoj situacija sada, nisam siguran vise..
Galchev ozbiljan igrač, Slaviša garantuje za njega

- pintol_TM87
- Kontakt:
Volio bi da ti ne grijesis, al malog prvi put kad neko sastavi on je svoje u nasoj ligi zavrsio..daj boze da on zabije gola ove sezone..Hazre je napisao/la: ↑10 feb 2026, 22:56Samo polahko drug...dosta koji su se smijali i sprdali o Muharemu, vidjece klasu za ovu ligu...da zacepi nekim fino usta posto se plaho razumiju u nogometmuharemovicdzelo je napisao/la: ↑10 feb 2026, 22:40Efendić je bio jedan od najgorih po fizičkim parametrima pa je odlučeno da ostane u Stupčanici jer nam ne može pomoći. Šamar u nedjelju je došao u najboljem trenutku po nas.
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
“Patrik Gabriel Galchev sve je bliže Željezničaru.
Kako je potvrđeno za Faktor, preostale su još sitnice i Galchev će se uskoro pojaviti u našem glavnom gradu.
Radi se o 24-godišnjaku koji je rođen u Zaragozi, a ima i državljanstvo Bugarske. Nastupa na poziciji desnog beka i na Grbavici vjeruju da će biti veliko pojačanje.
Galchev je posljednji angažman imao u Levskom iz Sofije, a upisao je i šest nastupa za reprezentaciju Bugarske.”
Je li ko gledao ovog bugarina, prvi put sam cuo za njega danas kad ste pisali o njemu

Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 10 feb 2026, 23:46, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
tiagofaria25
- Kontakt:
Patrik Gabriel Galchev sve je bliži Željezničaru.
Kako prenosi faktor, preostale su još sitnice i uskoro bi trebao potpisati ugovor.
Galchev ima 24 godine i igra na poziciji desnog beka i trebao bi predstavljati veliko pojačanje. Njegova tržišna vrijednost prema Transfermarktu iznosi 900.000€ i samim tim će postati najskuplji igrač lige.
Ima li istine?
Kako prenosi faktor, preostale su još sitnice i uskoro bi trebao potpisati ugovor.
Galchev ima 24 godine i igra na poziciji desnog beka i trebao bi predstavljati veliko pojačanje. Njegova tržišna vrijednost prema Transfermarktu iznosi 900.000€ i samim tim će postati najskuplji igrač lige.
Ima li istine?
Sad je Sosic najskuplji, ako je istina imacemo dva najskuplja igraca u ligitiagofaria25 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 23:45Patrik Gabriel Galchev sve je bliži Željezničaru.
Ima li istine?
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Neće to potrajati. Čim onaj pitar bude pravio sljedeći update to ide dole.NoDi80 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 23:50Sad je Sosic najskuplji, ako je istina imacemo dva najskuplja igraca u ligitiagofaria25 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 23:45Patrik Gabriel Galchev sve je bliži Željezničaru.
Ima li istine?
-
tiagofaria25
- Kontakt:
Hahahaha ma dobro, vidim ja transfermarkt i znam da se ga srezati, nego jel nas stvarno izabrao ispred ekipe iz Grcke?Levin je napisao/la: ↑10 feb 2026, 23:52Neće to potrajati. Čim onaj pitar bude pravio sljedeći update to ide dole.NoDi80 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 23:50Sad je Sosic najskuplji, ako je istina imacemo dva najskuplja igraca u ligitiagofaria25 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 23:45Patrik Gabriel Galchev sve je bliži Željezničaru.
Ima li istine?
Meni ima smisla ali samo ako smo mu ponudili dobre uslove. Valjda za to imamo sad strateškog partnera.tiagofaria25 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 23:55Hahahaha ma dobro, vidim ja transfermarkt i znam da se ga srezati, nego jel nas stvarno izabrao ispred ekipe iz Grcke?
Edit : Možda još da se ispegla par stvari i ljekarski.
Zadnja izmjena: Levin, dana/u 11 feb 2026, 00:01, ukupno mijenjano 1 put.
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Po meni apsolutno nema dileme da li Ćosić treba dobiti šansu na golu. Zašto? Samo ću nabrojati par činjenica zašto smatram da treba da dobije priliku:
1. Prema trenutnom stanju Muftić neće produžiti saradnju i otići će besplatno na ljeto. Gledajući od ljeta do danas i nije nešto zaslužio da mu se ponudi bilo šta. Možda mjesto drugog golmana ako je spreman da sjedi na klupi.
2. Trebalo je biti jedinica. Muftić je u strašnom padu forme i moraju ga posaditi na klupu. To nije upitno ni u jednom momentu.
3. Puno je lakše riješiti problem koji imaš u polju kad je na golu zaštićeno godište. Sreća pa su prethodni dali dopuštenje treneru da radi šta hoće pa on lagano sjeba deal sa Zubanom i Berbićem.
4. Samo je kod nas problem da se igrač od 24 godine posadi na klupu a da šansu dobije 18-godišnjak.
5. Od ostalih igrača koji su zaštićeno godište nema hajra. Jaganjac je na posudbi i sigurno neće ostati. O Rakiću nema smisla ni da pričam. Kloc. Šabiću ako malo jače puhneš prema njemu odnese ga. Sad ćemo doći do Gojaka. Očigledno da ima tu nešto. Promijenila su se četiri trenera i on još nije dobio šansu. Što je najgore ja i danas smatram da odigra 180 minuta u komadu da će postati standardni član udarne jedanaestorke. Ko je bio na treningu vidio je kako ima lakoću u igri. Kontao sam da je sa Adžemom bio neki lični problem ali očigledno ima i do njega čim ne može da se nametne. Ako su Ado D. i Gušo ublehe, valjda je Stojanović kao neki renomirani stručnjak trebao da skonta da ima talenta u ekipi. Moguće da griješim ali sigurno da ima do njega nešto. Šta je to nešto? Pitanje je. Foče još nema. Efendić isto ništa. Korora isto čeka šansu.
Znači sa jedne strane su Ćosić, Gojak i Korora - probijanje leda i sa druge strane krpljenje i stalne rotacije sa igračima gdje sumnjam da će bilo koji od njih ostati u klubu poslije ljetnog prelaznog roka.
Da se ja pitam dileme ne bi bilo.
1. Prema trenutnom stanju Muftić neće produžiti saradnju i otići će besplatno na ljeto. Gledajući od ljeta do danas i nije nešto zaslužio da mu se ponudi bilo šta. Možda mjesto drugog golmana ako je spreman da sjedi na klupi.
2. Trebalo je biti jedinica. Muftić je u strašnom padu forme i moraju ga posaditi na klupu. To nije upitno ni u jednom momentu.
3. Puno je lakše riješiti problem koji imaš u polju kad je na golu zaštićeno godište. Sreća pa su prethodni dali dopuštenje treneru da radi šta hoće pa on lagano sjeba deal sa Zubanom i Berbićem.
4. Samo je kod nas problem da se igrač od 24 godine posadi na klupu a da šansu dobije 18-godišnjak.
5. Od ostalih igrača koji su zaštićeno godište nema hajra. Jaganjac je na posudbi i sigurno neće ostati. O Rakiću nema smisla ni da pričam. Kloc. Šabiću ako malo jače puhneš prema njemu odnese ga. Sad ćemo doći do Gojaka. Očigledno da ima tu nešto. Promijenila su se četiri trenera i on još nije dobio šansu. Što je najgore ja i danas smatram da odigra 180 minuta u komadu da će postati standardni član udarne jedanaestorke. Ko je bio na treningu vidio je kako ima lakoću u igri. Kontao sam da je sa Adžemom bio neki lični problem ali očigledno ima i do njega čim ne može da se nametne. Ako su Ado D. i Gušo ublehe, valjda je Stojanović kao neki renomirani stručnjak trebao da skonta da ima talenta u ekipi. Moguće da griješim ali sigurno da ima do njega nešto. Šta je to nešto? Pitanje je. Foče još nema. Efendić isto ništa. Korora isto čeka šansu.
Znači sa jedne strane su Ćosić, Gojak i Korora - probijanje leda i sa druge strane krpljenje i stalne rotacije sa igračima gdje sumnjam da će bilo koji od njih ostati u klubu poslije ljetnog prelaznog roka.
Da se ja pitam dileme ne bi bilo.
Zadnja izmjena: muharemovicdzelo, dana/u 11 feb 2026, 00:04, ukupno mijenjano 1 put.
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Što se tiče Patrika ne žurite. Opcija je i priča se ali daleko od toga da je nešto riješeno i da su pružene ruke. Strpljenje i nadajmo se najboljem.
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Meni je na osnovu highlightsa jako interesantan. Naravno tu je samo najbolje od igrača. Konkurencija će mu vjerovatno biti samo Odinaka jer Trouppe navodno odlazi tako da ga očekujem kao startnu opciju. Može igrati više pozicija desno pa se možda otvori mogućnost i za neku formaciju sa 3 stopera i sa njim i Alićem kao WB. Prednost mu je što je već sarađivao sa Slavišom i sigurno mu trener zna i vrline i mane. Ima 24 godine pa nije ni neki izlazni transfer uz finu odštetu nerealna opcija, ali da mi ipak sačekamo da bude zvanično.NoDi80 je napisao/la: ↑10 feb 2026, 23:43“Patrik Gabriel Galchev sve je bliže Željezničaru.
Kako je potvrđeno za Faktor, preostale su još sitnice i Galchev će se uskoro pojaviti u našem glavnom gradu.
Radi se o 24-godišnjaku koji je rođen u Zaragozi, a ima i državljanstvo Bugarske. Nastupa na poziciji desnog beka i na Grbavici vjeruju da će biti veliko pojačanje.
Galchev je posljednji angažman imao u Levskom iz Sofije, a upisao je i šest nastupa za reprezentaciju Bugarske.”
Je li ko gledao ovog bugarina, prvi put sam cuo za njega danas kad ste pisali o njemu
![]()
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
Budi iskren, gdje je tu je. Na dobrom je tragu.muharemovicdzelo je napisao/la: ↑11 feb 2026, 00:03Što se tiče Patrika ne žurite. Opcija je i priča se ali daleko od toga da je nešto riješeno i da su pružene ruke. Strpljenje i nadajmo se najboljem.
Jooj, da hoće taj mali stati na gol da vidimo kako će to u polju izgledati bez U21.
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
-
tiagofaria25
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, BarbareZeljin, Cwirek, doncarlo, Google Adsense [Bot], MSOZ101, perodeformero i 61 gost.