FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
zeljovac21
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ma dajte cuj Coric tamburali nas svi redom osim ovih slabijih. 5 0 na poluvremenu gubio od zrinjskog. Vidi se vizija i ideja da se igra pas igra kod Slavise. Pogrijesio je samo sto je Alica stavio na krilo, ovo ostalo mu se nema sta zamjeriti kad ima amatere u ekipi. Citava zadnja linija sem Nastica i nema koga drugog ubaciti kad je i Osmanovic taraba, nadam se da ce Bicakcic i novi desni bek ustabiliti odbranu. Eric klupa, Pejic da igra od prve ili Armin. U napadu nijedan napadac od ovih ne smije imati minutazu. Huskovic da igra.
Nesto je truhlo u drzavi Zeljo….
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
BarbareZeljin
- Kontakt:
Izvini molim te iskljucujem period vladavine tvog sefa,igrace koje su on i Riba dovodili, to se vise ponoviti nece.perodeformero je napisao/la: ↑17 feb 2026, 09:15Pa čim ti misliš da je Prokop jedan od najboljih igrača u zadnjih 15 godina nisu ni zaslužio drugačiji osjećaj, realno. Nijaz magija ti dovede hrpu **** od igrača i svaki je najbolji na svojoj poziciji, ne samo u ligi nego u zadnjih par godina u ovom dijelu Evrope, ali eto nekim čudom ne mogu da se sastave s loptom. A kad se sa ovim bude raskidalo dogodine tek ćeš onda vidjeti mukaBarbareZeljin je napisao/la: ↑17 feb 2026, 09:05Evo me ko hazre postajem. U akciji prije 1 gola,Prokop je krenuo u akciju prema naprijed i jako dobro je sve odradio,ali Rakic nije uspio da odigra i izgubio je loptu,citav nas veznj red je ispao. U kobtra napadu katasteofalna reakcija i procijena Seedorfa ,i kraj price. Istih par situacija se desilo jos nekoliko puta. Samo cudo nas je spasilo da vec na poluvremenu ne gubimo 3 razlike.itatabisine je napisao/la: ↑17 feb 2026, 08:46Ako imate snage pogledajte pregled utakmice. Ono je horor, zaista sa tribina nije tako djelovalo ali kada se pogleda na miru jos veca tegoba u stomaku i dusi.
Zaista je nevjerovatno da kod prvog gola igraci Rudara imaju 50 metara praznog prostora kroz sredinu terena, nigdje nikog, onakav gol juniori ne bi primili. Haj da je bio korner ili prekrsaj pa da su nas ljudi ufatili na kontru, ali mi smo iz naseg napada dozvolili onakvu tranziciju, pa tu nije do trenera vec do igraca, gdje su bili Prokop, Milosevic, Eric, gdje su bili Sukilovic Sedorf Nastic i Alic, ono je zaista amaterizam od igraca.
Ne moze covjek biti pametan, ali opet smatram da promjenom trenera ne bi nista dobili, premalo je vremena da dodje neko novi i da preuzme vruc krompir. Slavisa je ipak prosao pripreme, po imenima ima solidan igracki kadar da li ce uspjeti posloziti ekipu vidjet cemo.
Moj savjet mu je da se rijesi svih bivsih igraca od Muftica, Sukilovica, Trupea, Erica, Sedorfa, Jaganjca, Krpica, Rakica jer sve dok i jedan od nabrojanih bude u rosteru mi necemo doci do pozitivnog rezultata.
Sad ne govlrim tebi brate nista,ali moram ovo istaci. Ekipu cini 11 igraca,sistem i ono sto radis na terenu je nesto sto se uigrava i za to moras imati kvalitetne i inteligentne igrace.
Evo dovoljno mi je bilo da pogledam 2 tekme i onih par na pripremama,danodgovorno kazem da je Dominik Prokop najjaci vezni igrac koji je igrao za nas u zadnjih 15 tak godina. Jos od doba Ivice Huljeva i Semira Stilica.
Ako ti igrac ode naprijed,to sto si glup pa ne znas da pokrijes ili da odreagujes na kontru,to je druga stvar.
Jedva cekam da vidim Madzida i Prokopa u tandemu.
Inace **** im pleme za ovaj osjecaj koji su navijacima nabili....
Kakva hrpa netalenta nakupljena u par sezona. Od Nijaza se ocekuje da ovo stabilizuje. Da dovede tog **** napadaca i krilo,da bar na nesto pocnemo liciti.
Ocekujem da ostaneteni ligi i nista vise. Ne ocekujem ni Europu,samo da krenete u dobrom smijeru.
Ovo se vise neda gledati. Ovakav jad odavno nije vidjen. A nagledali smo se svega proteklih godina.
Moj Madzide kakva si ti igracina,kad si sa ovim oko sebe nas uvjerio da smo neka ekipa.
Jbg kad budu raskidali,nadam se da znaju ustaljenu proceduru da zaradjujemo na raskidima. Da ne bude problema.
Sefu se zahvali za Miru i Zakarica,
Zeba i Bekric su kod sefa igrali kad su debelo bili na zalasku. Hervas,Tokas,Modic.....moj pero. Treba biti dobro glup pa izgubiti 2 titule ko tvoj sef.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Truhli igrači, ljudi ne igraju sa 50% snage i volje.
Dozvolio si sebi da posljednje plasirana ekipa dođe i razmontira, za cijelu tekmu imaš 2 udarca u okvir gola.
Lako je slaviju natrpati i glumiti velesilu.
Nije moguće da jedan trener dođe u ligu i da promaši oba puta taktiku, očigledno je da on sam ne zna gdje je došao, a i ovi što ga trebaju upoznati sa ligom su ga baš dobro upoznali.
Neka nam je Bog na pomoći a ostalo kako bude, definitivno smanjiti očekivanja na nulu.
Forza Željo
Željo je šampion
Ja sa strane sjedim, posmatram i ne vjerujem. Ićo
Željo je šampion
Ja sa strane sjedim, posmatram i ne vjerujem. Ićo
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Pa nas par kad je pisalo da treba naparadat Šukalov kontigent Holanđana, Rakića i ostalu kompaniju, vi pričate kako je skupo, i sad tvrdim da je skuplje da su u klubu, plata, doprinosi, stan, hrana a najskuplje ih je gledati.
Šta me briga kako, ima ko da misli kako, ucijeni Bilalagića reci da će mu Madžid do kraja ugovora biti na tribinama ako ne potpiše Rakić sporazumni, nađi neku rupu u zakonu za ove holandske lešine, neka kaže Jaganjac da ga je Troupee štocirao, voda je došla do ušiju, ovoliko otpada je bilo samo u periodu ustaljenih procedura...
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
- VibeTribeX
- Kontakt:
taj fudbal se odavno ne igra na ovim prostorima
nece niko da gine za klub
ljudi na ovo sve gledaju kao biznis a ne kao zabavu za navijace
Miske, operi viljuškar i nijedne da nisam čuo.
Fudbal je biznis, ali na treneru, upravi i ostalim u klubu je da natjeraju igrače da zarade svoje plate.VibeTribeX je napisao/la: ↑17 feb 2026, 09:47taj fudbal se odavno ne igra na ovim prostorima
nece niko da gine za klub
ljudi na ovo sve gledaju kao biznis a ne kao zabavu za navijace
Tako kazu
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
- dubioza144
- Kontakt:
Znaci imamo i rijaliti u klubu
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
- VibeTribeX
- Kontakt:
sta sve necu procitati, pa raja bas poludilaBojudaosinebu je napisao/la: ↑17 feb 2026, 00:13Cak i vlado jagodic nije los izbor do kraja sezone.
Miske, operi viljuškar i nijedne da nisam čuo.
-
BarbareZeljin
- Kontakt:
Solidarisu se duse,ili su svi upetljani....kako bi ja njima skinuo platu,ne bi im pi cka naumpala vise.
- VibeTribeX
- Kontakt:
- dubioza144
- Kontakt:
Hajde makar negdje zabijaju
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Ako zabijaju kao i na terenu, onda je to preloše, moraće djevojke tražiti nekoga sa strane da zabija.
-
zeljodogroba
- Kontakt:
Ma daj jel me neko zahebaje ovdje? Pa nije zadruga hebo ga… ne mogu, fakat ne mogu. Bez komentara sam
-
BarbareZeljin
- Kontakt:
- dubioza144
- Kontakt:
Pa vidis da i traze potencijalna rjesenja u napadu jedan je bio los
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Bejker, haklamas, ristagrad, TvrtkoPrvi, Vanja8, Zigazaga i 61 gost.