FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
2 tekme mu promijenile mišljenje, i tamo i ovamo 

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Vjeruj mi brate, puna tema likova sa sirokim "F" spektrom.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ti ne mijenjaj mišljenje, maštaj i dalje o tome kako Mirvić radi najbolje za FK Sarajevo, dok ti ljudi svaku sezonu bježe 15-20 bodova, i dok igraju sa engleskim velikanima dok ti gledaš na TV-u.
tad si jos rekao da je ajla bivsa, a ovdje smo slusali price da odlazi mirvic mjesecima
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
S time da i Vanja odavno spominje princa kao investitoraplisek je napisao/la: ↑04 mar 2026, 21:30tad si jos rekao da je ajla bivsa, a ovdje smo slusali price da odlazi mirvic mjesecimalijepo je sto gledamo sve ublehase insajdere ovdje kako im se kenja usta upravo i mamic
![]()
Da se i to još desi, pa da, nadam se, prodišemo
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
A mi smo ih oderali dole, jel to znaci da smo jaci od Palace-a?
Jedina smo evropska liga u kojoj se ovakva sranja dešavaju, u Srbiji i Hrvatskoj manje (CZ,Partizan,Dinamo) sve su to klubovi s odličnim igračima, sistemom i na kraju krajeva ogromnim budžetima u poređenju s našim klubovima i uredu je da bude nekog vrlo blagog favorizma. Međutim kod nas je čisti kriminal, čudi me da niko od klubova nije potražio pravnu pomoć s ciljem podnošenja prijava državnom tužilaštvu, UEFA-i i FIFA-i. Nije teško se ni obratiti FUP-u ni SIPA-i da se traži ocjena mišljenja od nadležnog tužioca, sve su to procesi koji ne koštaju niti jednu jedinu marku dok ne unajmite advokata i ozbiljno krenete sami u priču, Sarajevo je u ovom slučaju najgore oštećeno lice i ima pravo da i kroz parnički postupak tuži nogometni savez ove jadne države zbog narušavanja integriteta takmičenja.NazorUso je napisao/la: ↑04 mar 2026, 13:49To sto jedan (bipolarni) forumas svrssava na Zrinjski, Jakira, 4231 i ostale gluposti, ne znaci da smo svi odusevljenji njima i da treba sad 24 stranice njima posvetiti.
Svaka cast za sve sto su uradili, ali i budala zna da pola od toga ne bi uradili da nemaju protekciju koju imaju !
Isto tako je i s nama. Unatoc losem vodjenju kluba od strane Mirvica i njegovih miljenica, klub bi postigao puno vise da nismo pokradeni. Druga prica bi bila da svi klubovi imaju ravnopravan status i polozaj, te izjednacen sudijski kriterij... Ne kazem da bi imali 6-7 titula vise, ali da bi bili kompetitivni, to svakako bi !
Zaklinj'o si se,
Pehar obećav'o...
Pehar obećav'o...
Ja kad sam vidio taman poželio na sjever da odem, istok se treso savJet2Holiday je napisao/la: ↑04 mar 2026, 17:43Pa jarane, jes bio na zadnjoj utakmici, jes vidio one detonacije ispod sjeverne tribine. Ne mozes gledat utakmicu, ko da si u Iranu.bordobijeli je napisao/la: ↑04 mar 2026, 17:24Nas kaznilo 15 000 a Borac za 2000 ne treba dalje nista pricati.
Sami smo krivi sto nas pucaju po usima.
Zaklinj'o si se,
Pehar obećav'o...
Pehar obećav'o...
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Sta li ce ovaj vikend bit izgovor za sramocenje posjetom.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Sunce bije u očiNajvecaRadosti je napisao/la: ↑05 mar 2026, 11:05Sta li ce ovaj vikend bit izgovor za sramocenje posjetom.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Majke mi Savez treba ovlastiti sudije da isprazne tribinu u slučaju onakvog divljanja priotehnikom. Samo je pitanje dana kada će nekom hadalju pasti na pamet da je baci u tribinu ili pored golmana a ne u kanal.adoado je napisao/la: ↑05 mar 2026, 04:30Ja kad sam vidio taman poželio na sjever da odem, istok se treso savJet2Holiday je napisao/la: ↑04 mar 2026, 17:43Pa jarane, jes bio na zadnjoj utakmici, jes vidio one detonacije ispod sjeverne tribine. Ne mozes gledat utakmicu, ko da si u Iranu.bordobijeli je napisao/la: ↑04 mar 2026, 17:24Nas kaznilo 15 000 a Borac za 2000 ne treba dalje nista pricati.
-
KarloIvandic
- Kontakt:
subota ljudi rade , postemnon46 je napisao/la: ↑05 mar 2026, 11:09Sunce bije u očiNajvecaRadosti je napisao/la: ↑05 mar 2026, 11:05Sta li ce ovaj vikend bit izgovor za sramocenje posjetom.
tisina strumfeto, idi na svoj forum pa pricajJet2Holiday je napisao/la: ↑04 mar 2026, 17:43Pa jarane, jes bio na zadnjoj utakmici, jes vidio one detonacije ispod sjeverne tribine. Ne mozes gledat utakmicu, ko da si u Iranu.bordobijeli je napisao/la: ↑04 mar 2026, 17:24Nas kaznilo 15 000 a Borac za 2000 ne treba dalje nista pricati.
2x šampion Jugoslavije
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
Nema izgovora, ljudi ne žele gledati namještenu ligu u kojoj Borac mora biti prvak, a vala nisam ni ja daleko od tog mišljenja...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑05 mar 2026, 11:05Sta li ce ovaj vikend bit izgovor za sramocenje posjetom.
Uslovi na stadionuNajvecaRadosti je napisao/la: ↑05 mar 2026, 11:05Sta li ce ovaj vikend bit izgovor za sramocenje posjetom.
Nema nekog hajca sve je rijeseno vezano za nas i ligu
Protivnik koji nije atraktivan
Realno s obzirom na prosjek, pametnije bi im bilo da sad malo
spuste cijene karata.
Razumijem da bi to sada malo negativno uticalo na
vlasnike sezonskih, ali kad vec vidis da nema raje privuci barem cijenom. Svakako si vec odigrao 60% domacih utakmica.
Barem za ove protivnike iz donjeg doma, Rudar, Sloga, Posušje, Željo.
spuste cijene karata.
Razumijem da bi to sada malo negativno uticalo na
vlasnike sezonskih, ali kad vec vidis da nema raje privuci barem cijenom. Svakako si vec odigrao 60% domacih utakmica.
Barem za ove protivnike iz donjeg doma, Rudar, Sloga, Posušje, Željo.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
-
Imamkarbarum
- Kontakt:
Svaka ti cast upravu si 100 procento, smucilo se vise znas da ne mozes dalje od 3 mjesta i to ti je sve.071 je napisao/la: ↑05 mar 2026, 12:02Nema izgovora, ljudi ne žele gledati namještenu ligu u kojoj Borac mora biti prvak, a vala nisam ni ja daleko od tog mišljenja...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑05 mar 2026, 11:05Sta li ce ovaj vikend bit izgovor za sramocenje posjetom.
Jel bilo situacije kad nam je ovaj iz Kreseva u VARu da nas nije zakinuo?
Opet se traze izgovori i krivci.
Jedini krivac za sve je shrek.
Jedini krivac za sve je shrek.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 34 gosta.