Premijer liga BiH - aktuelno

Zaboljesutra
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Zaboljesutra » 07 maj 2026, 22:37

rodjak je napisao/la:
07 maj 2026, 20:52
Zaboljesutra je napisao/la:
07 maj 2026, 20:29
Davno je gospodin Haris Silajdžić rekao Komšiću da prestane jer će hrvatima ogaditi BiH.
Prorok koji je predvidio današnju podjelu u društvu i onda se neki čude.Pročitao sam komentare gdje ljudi pišu kako ni Tito nije uspio da svi zavole Yugoslaviju pa zašto bi BiH bila iznimka gdje žive tri nacije gdje nitko ne poštuje državne simbole službene jer budimo iskreni pola nas ne zna ni okrenuti zastavu kako treba a ne nešto drugo.
Što se tiče utakmice tvrd derbi gdje Velež ima povjesnu priliku da uzme kup jer Zrinjski zadnjih 10 godina nije bio u gorem stanju i po meni su čak i blagi favoriti .Morat će im se vratiti promašaji iz zadnja dva derbija a Štimac ne ulijeva povjerenje.
Niko ne goni nikoga da VOLI bilo koju drzavu ali moras POSTOVTI simbole drzave u kojoj zivis ili u koj se nalazis.Svaka himna se mora ispostovati ,ili ako ne zelis to onda idi iz te drzave.Zamisli da u Srbiji svira himna Srbije i u Finalu kupa Pazarci okrenu ledja i pjevaju **** te Srbijo **** te Ja ...,ili u Hrvatskoj isto tako da njihovi gradjani pjevaju slicno, sta bi bilo sa tim ljudima :roll:

Ja razumijem da ima ljudi i koji ne vole BiH i koj je mrze ali dok zivis tu moras postovati priznate simbole drzave,u protivnom za to se u pravnim drzavama ide u zatvor.

Sto se tice Komsica ,legitimno i legalno izabran.On nije HRVATSKI clan predsjednistva nego clan predsjednistva iz FBIH koji dolazi iz hrvatskog naroda (dakle nebitno je ko je samo da je iz hrvatskog naroda)
Clan predsjednistva nije nikakav PREDSTAVNIK tog naroda.Ni clan predsjednistva iz srpskog naroda nije SRPSKI clan predsjednistva niti predstavlja srpski narod,To je clan predsjednistva iz RS-a i po ustavu mora biti srbin(dakle bilo koji ko sto je i u FBiH,bitno je da je srbin) i taj clan predsjenistva predstavlja citavu RS (dakle ne samo srbe) a u tom entitetu se nalaze i hrvati i bosnjaci i ostali pa bi u kabinetu tog clana predsjedniostva trebali da sjede i ljudi iz hrvatskog i bosnjackog naroda.Velika je floskula koju Covic potencira da je to PREDSTAVNIK nekog naroda sto nije ,lpa na toj floskuli on trazi da samo hrvati biraju "HRVATSKOG" clana predsjednistva sto se sigurno nece desiti .Ide Slaven zivotom :kafa:

U daljni tvoj tekst ne bih ulazio u raspravu jer sami sebi kopate jamu takvim razmisljanjem o BiH.
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 07 maj 2026, 22:46

Ne znam cemu tolika frka oko nacionalne manjine
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

Wagner96
Kontakt:

Post Postao/la Wagner96 » 07 maj 2026, 23:00

REGISTAR PREPORUČENIH KBT PSIHOTERAPEUTA U BIH

Registar preporučenih kognitivno-bihejvioralnih terapeuta u Bosni i Hercegovini je dio projekta FIND A THERAPIST – projekta formiranja registra kognitivno-bihejvioralnih terapeuta na evropskom nivou.
Samo Široki!

nastrojeni21
Kontakt:

Post Postao/la nastrojeni21 » 07 maj 2026, 23:05

Rigoletto je napisao/la:
07 maj 2026, 22:17
Vanja8 je napisao/la:
07 maj 2026, 22:03
Rigoletto je napisao/la:
07 maj 2026, 21:55
Ponovno
nema titula kod pitara. To je prikladnija tema za forum ovog tipa. :rol:
Ma hebes titule, vise me interesuje, kakav je Slaven, sad ste konacno zadovoljni, mozete birati, a da nije Zeljko... :urnebes: :urnebes:
Boga mi, ja cu cisto zbog suzivota sa bosanskim katolicima glasati za njega... :kafa:
Mene s tim glupostima ne možeš isprovocirati. Samo ispadaš tupav jer navijaš za Sarajevo u kojem je jedan takav "bosanski katolik" pušten da drma po klubu kao da mu je babovina, a osuđeni je kriminalac u jednoj od država EU. :mrgreen:
I ne, ne hebeš titule. One jesu smisao ovoga.
U sridu

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 07 maj 2026, 23:46

07 maj 2026, 22:37
rodjak je napisao/la:
07 maj 2026, 20:29
Davno je gospodin Haris Silajdžić rekao Komšiću da prestane jer će hrvatima ogaditi BiH.
Prorok koji je predvidio današnju podjelu u društvu i onda se neki čude.Pročitao sam komentare gdje ljudi pišu kako ni Tito nije uspio da svi zavole Yugoslaviju pa zašto bi BiH bila iznimka gdje žive tri nacije gdje nitko ne poštuje državne simbole službene jer budimo iskreni pola nas ne zna ni okrenuti zastavu kako treba a ne nešto drugo.
Što se tiče utakmice tvrd derbi gdje Velež ima povjesnu priliku da uzme kup jer Zrinjski zadnjih 10 godina nije bio u gorem stanju i po meni su čak i blagi favoriti .Morat će im se vratiti promašaji iz zadnja dva derbija a Štimac ne ulijeva povjerenje.
Niko ne goni nikoga da VOLI bilo koju drzavu ali moras POSTOVTI simbole drzave u kojoj zivis ili u koj se nalazis.Svaka himna se mora ispostovati ,ili ako ne zelis to onda idi iz te drzave.Zamisli da u Srbiji svira himna Srbije i u Finalu kupa Pazarci okrenu ledja i pjevaju **** te Srbijo **** te Ja ...,ili u Hrvatskoj isto tako da njihovi gradjani pjevaju slicno, sta bi bilo sa tim ljudima :roll:

Ja razumijem da ima ljudi i koji ne vole BiH i koj je mrze ali dok zivis tu moras postovati priznate simbole drzave,u protivnom za to se u pravnim drzavama ide u zatvor.

Sto se tice Komsica ,legitimno i legalno izabran.On nije HRVATSKI clan predsjednistva nego clan predsjednistva iz FBIH koji dolazi iz hrvatskog naroda (dakle nebitno je ko je samo da je iz hrvatskog naroda)
Clan predsjednistva nije nikakav PREDSTAVNIK tog naroda.Ni clan predsjednistva iz srpskog naroda nije SRPSKI clan predsjednistva niti predstavlja srpski narod,To je clan predsjednistva iz RS-a i po ustavu mora biti srbin(dakle bilo koji ko sto je i u FBiH,bitno je da je srbin) i taj clan predsjenistva predstavlja citavu RS (dakle ne samo srbe) a u tom entitetu se nalaze i hrvati i bosnjaci i ostali pa bi u kabinetu tog clana predsjedniostva trebali da sjede i ljudi iz hrvatskog i bosnjackog naroda.Velika je floskula koju Covic potencira da je to PREDSTAVNIK nekog naroda sto nije ,lpa na toj floskuli on trazi da samo hrvati biraju "HRVATSKOG" clana predsjednistva sto se sigurno nece desiti .Ide Slaven zivotom :kafa:

U daljni tvoj tekst ne bih ulazio u raspravu jer sami sebi kopate jamu takvim razmisljanjem o BiH.
sta ti tacno ne odgovara u ovome sto sam napiso :roll: ili sta nije tacno .

ja razumijem da ima zvizdanja himni,pogotovo kad jedna reprezentacija igra protiv druge.Recimo bilo je zvizdanje u Skenderiji himni Srbije kad je bila kosaarka(2 razlicite drzave) gdje sam isto bio protiv takvog ponasanja i upucivao sam kritike zbog takvog ponasanja jer Srbija nije samo Vucic ili Seselj,Srbija je mnogo sira,recimo prva je ponudila besplatno vakcine u kovidu za gradjane BiH,prva pritekla u pomoc kad je bila poplava u Jablanici,znaci ima i dobrh stvari u komsiluku,nisu sve kriminalvci i zlocinci,i radi tih ljudi ne treba zvizdati himni Srbije jer je to i njihova himnsa.I inace sam pri stavu da se svacija himna ispostuje.
Ali ovdje se radi o nasim gradjanima,iz iste drzave i istog grada i gdje su rodjeni.Navijaci kojima je Covic predsjednik psuju i vrijedjaju drzavu ,da bi danas Covic u Sirokom izjavio da je Bosna i Hercegovina nasa domovina(hrvatskog naroda,sto i jeste :shh: )
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

DoktorXabaras
Kontakt:

Post Postao/la DoktorXabaras » 07 maj 2026, 23:48

nastrojeni21 je napisao/la:
07 maj 2026, 23:05
Rigoletto je napisao/la:
07 maj 2026, 22:17
Vanja8 je napisao/la:
07 maj 2026, 22:03

Ma hebes titule, vise me interesuje, kakav je Slaven, sad ste konacno zadovoljni, mozete birati, a da nije Zeljko... :urnebes: :urnebes:
Boga mi, ja cu cisto zbog suzivota sa bosanskim katolicima glasati za njega... :kafa:
Mene s tim glupostima ne možeš isprovocirati. Samo ispadaš tupav jer navijaš za Sarajevo u kojem je jedan takav "bosanski katolik" pušten da drma po klubu kao da mu je babovina, a osuđeni je kriminalac u jednoj od država EU. :mrgreen:
I ne, ne hebeš titule. One jesu smisao ovoga.
U sridu
Šta se ti imaš javljat, Beus će vam upravljat klubom.

Vorovus
Kontakt:

Post Postao/la Vorovus » 07 maj 2026, 23:59

rodjak je napisao/la:
Zamisli da u Srbiji svira himna Srbije i u Finalu kupa Pazarci okrenu ledja i pjevaju **** te Srbijo **** te Ja ...
To bi se desilo kad bi dosli do finala. Čuj zamisli.
Skandiraju "ubij Srbina" i "ovo je Turska", a himnu bi kao ispoštovali. Kakva budala.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 08 maj 2026, 00:14

Veliki Željezničar u Beču :bih:

Buregdzinica, restoran Željo i košarkaski klub Vieena South Bureks

slika
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

1921ljoze
Kontakt:

Post Postao/la 1921ljoze » 08 maj 2026, 00:24

Vorovus je napisao/la:
07 maj 2026, 23:59
rodjak je napisao/la:
Zamisli da u Srbiji svira himna Srbije i u Finalu kupa Pazarci okrenu ledja i pjevaju **** te Srbijo **** te Ja ...
To bi se desilo kad bi dosli do finala. Čuj zamisli.
Skandiraju "ubij Srbina" i "ovo je Turska", a himnu bi kao ispoštovali. Kakva budala.
Opet vi cetnici ovdje aktivni
Aj pali traktor par krugova to vam je tradicija smrade

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 08 maj 2026, 00:38

slika

slika
slika

slika

Svrakino u Becu vendette mi :bih:

slika
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 08 maj 2026, 00:57

Švrakino i NoDi napraviše od ove teme čevabdžinice i buregdžinice... Dajte nam i cjenovnik i broj za naručit. :urnebes:
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

aezakmi
Kontakt:

Post Postao/la aezakmi » 08 maj 2026, 01:52

Bio sam u Beču na ćevapima kod Želje. Srednja žalost, baš kao i Željo na ligaškoj tabeli. :D
Pripadnik dvotrećinske većine u državi Bosni.

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 08 maj 2026, 04:36

E na šta spade Beč
ISTINA ZA VEDRANA!

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 08 maj 2026, 07:06

NoDi80 je napisao/la:
08 maj 2026, 00:38
slika

slika
slika

slika

slika

Bruda schuti,ako saznaju moji Svrakindolci da konačim u Vienna skinut će me golog - kako da im objasnim da ti sve keschirasch

Bruda moj dobri - kako je dobro tamo - to sam tek sad osjetio šta je život

Uhhhhh

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 08 maj 2026, 07:11

Čak sam čuo da EP BiH Velezu daje besplatno struju na stadionu, a EPHZ-HB Zrinjskom

😭🤣😭😭😭😭🤣😭

HercegovinaCali
Kontakt:

Post Postao/la HercegovinaCali » 08 maj 2026, 07:28

svrakino1921 je napisao/la:
08 maj 2026, 07:11
Čak sam čuo da EP BiH Velezu daje besplatno struju na stadionu, a EPHZ-HB Zrinjskom

😭🤣😭😭😭😭🤣😭
Kad saznaš za smisao sponzorskih ugovora, to će tek biti spektakl.
Zrinjski i Velež imaju sponzorske ugovore.
GOLEM SI MOSTARU!!

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 08 maj 2026, 08:41

Čestitke željezničarima na bureku u Beču, stvari po vas stvarno idu u pravom smjeru, napredak je očigledan.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 08 maj 2026, 08:42

svrakino1921 je napisao/la:
08 maj 2026, 07:06
NoDi80 je napisao/la:
08 maj 2026, 00:38
slika

slika
slika

slika

slika

Bruda schuti,ako saznaju moji Svrakindolci da konačim u Vienna skinut će me golog - kako da im objasnim da ti sve keschirasch

Bruda moj dobri - kako je dobro tamo - to sam tek sad osjetio šta je život

Uhhhhh
Kolega vise imate restorana i buregdzinica nego bodova

Zrinjaaaa
Kontakt:

Post Postao/la Zrinjaaaa » 08 maj 2026, 08:46

rodjak je napisao/la:
07 maj 2026, 23:46
07 maj 2026, 22:37
rodjak je napisao/la:

sta ti tacno ne odgovara u ovome sto sam napiso :roll: ili sta nije tacno .

ja razumijem da ima zvizdanja himni,pogotovo kad jedna reprezentacija igra protiv druge.Recimo bilo je zvizdanje u Skenderiji himni Srbije kad je bila kosaarka(2 razlicite drzave) gdje sam isto bio protiv takvog ponasanja i upucivao sam kritike zbog takvog ponasanja jer Srbija nije samo Vucic ili Seselj,Srbija je mnogo sira,recimo prva je ponudila besplatno vakcine u kovidu za gradjane BiH,prva pritekla u pomoc kad je bila poplava u Jablanici,znaci ima i dobrh stvari u komsiluku,nisu sve kriminalvci i zlocinci,i radi tih ljudi ne treba zvizdati himni Srbije jer je to i njihova himnsa.I inace sam pri stavu da se svacija himna ispostuje.
Ali ovdje se radi o nasim gradjanima,iz iste drzave i istog grada i gdje su rodjeni.Navijaci kojima je Covic predsjednik psuju i vrijedjaju drzavu ,da bi danas Covic u Sirokom izjavio da je Bosna i Hercegovina nasa domovina(hrvatskog naroda,sto i jeste :shh: )
Praviš se slijep pored očiju,lik ti je lijepo priložio videozapise gdje Katalonci i Baski zvižde kvazi svojoj himnoj odavno se zna da Španjolsku ne priznaju i žele da se odvoje…Kad tad i hoće !

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Giuseppe1, LondonBlues i 9 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []