Ako svicaraci pobjede kanadu 2 0 a mi Katar 7 0 mi smo drugi. Pobjeda svicarske sa 2 3 razlike uopste nije nemoguca Ali mislim da I mi mozemo natrpati Katar pod uslovi da sunjic I tahirovic ne igraju
Kanada je bolja reprezentacija od Svicarske.
Bar u ova 2 kola.
Ako svicaraci pobjede kanadu 2 0 a mi Katar 7 0 mi smo drugi. Pobjeda svicarske sa 2 3 razlike uopste nije nemoguca Ali mislim da I mi mozemo natrpati Katar pod uslovi da sunjic I tahirovic ne igraju
Kanada je bolja reprezentacija od Svicarske.
Bar u ova 2 kola.
Bez konea su 20 posto slabiji. I svicarci bi da budu prvi
Nije los poraz ukoliko se uspijemo plasirat u naredni krug. Malo da nas prizemlji i da se izvuce neka pouka. Ne mijenja nas plan ni sekunde a to je da ne izgubimo od Kanade i da ganjamo pobjedu protiv Katara. Jedino steta sto primismo bas 4 komada al Boze moj.
Umjesto njih dvojice samo treba staviti Misimovica i Pjanica. I treba jos Demirovica izbaciti i staviti Besica.
Lake sale mozemo natrpati Katar.