Hajduk Split

Moze li Hajduk da skine Dinamo sa trona ove sezone ?

Da
81
25%
Ne
238
75%

Ukupno glasova: 319

badblueboylivno
Kontakt:

Re: Hajduk Split

Post Postao/la badblueboylivno » 22 sep 2010, 00:02

silenT. je napisao/la:nemam se ja šta napucavat nogom... Vukušić je NULA igrač...
šta mene briga lista strijelaca HNL-a kad čovjek daje golove Interu, Istri i ostalim retardima koje Hajduk melje sa 4-5 razlike.... momak za jednog špica ima previše nedostataka....
postavljanje NULA... prijem lopte NULA, skok NULA...
jedan klasični brz i borbeni špic, a sad da spominjem neku njegovu "kvalitetu više" mogu se samo nasmijat....
najkraći opis ovog igrača, narodski "trkopiš bez mozga" ...

Ahmad Sharbini i Ante Rukavina su 2 najbolja napadača u HNLu i ko misli drukčije je LUD....
također nisam htio hvaliti Duju Čopa, ali i on je vanzemaljac u odnosu na tatinog sina Vukušića.
a dobro, eto, kako ti kažeš

vidjet ćemo kroz koju sezonu ;)

ja sam pri tvrdnji da je Duje **** od ovce
Hayley <3

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 26 sep 2010, 14:20

Hajduk-Varaždin 2:0 (Vukušić i Čop) da vi gore budete sretni :D :D
Varaždin bio bolji, Subašić spašavao ali velike ekipe pobjeđuju i kad ne igraju dobro :) :)
A sada Anderlecht...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 30 sep 2010, 15:05

Sretno večeras, da uz pomoć punog Poljuda ostvarite pobjedu. :)
...što je više lome to je volim jače...

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 30 sep 2010, 18:49

Ne vjerujem u pobjedu večeras dok je god Špaco na klupi. Da je bar netko drugi na klupi umjesto njega. Počeo me nervirati na veliko. Nadam se da će biti smijenjen na zimu. Laprda gluposti iz dana u dan a tako star čovjek..
I kao trener griješi još od tekme s Dinamom, AEK-om, Rijekom. Nikako da posluša savjet.. Ili da prizna greške pa ih ispravi...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 30 sep 2010, 18:52

dubrava je napisao/la:Ne vjerujem u pobjedu večeras dok je god Špaco na klupi. Da je bar netko drugi na klupi umjesto njega. Počeo me nervirati na veliko. Nadam se da će biti smijenjen na zimu. Laprda gluposti iz dana u dan a tako star čovjek..
I kao trener griješi još od tekme s Dinamom, AEK-om, Rijekom. Nikako da posluša savjet.. Ili da prizna greške pa ih ispravi...
Ako i kad ode Špaco, Hajduk neće moći ni sanjati ovakav rezultat u Europi. ;)

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 30 sep 2010, 20:03

jacky09 je napisao/la: Ako i kad ode Špaco, Hajduk neće moći ni sanjati ovakav rezultat u Europi. ;)
Špaco nije nikakv ni čudotvorac ni mesija. Njegova taktika i igra je (za)ostala u prošlom stoljeću, točnije u osamdesetima. Trener jest pola momčadi, ali Poklepović je uteg hajduka. Jest da je on doveo Hajduk u skupine nakon 16 godina, ali nipošto to nije samo njegov doprinos (jer ipak je on trener pa kakav god da jest). Imao je više sreće nego pameti, a i poklopile su se neke s(p)retne okolnosti. On kao trener je trebao pokazati svoje znanje i iskustvo u prvoj utakmici u Bukureštu kad smo mogli i daleko povojniji rezultat izvuci, a ne se usrati prosječne ekipe. Svoje trenersko znanje i iskustvo je mogao dokazati i u drugom poluvremenu utakmice s Dinamom B.u Splitu kad je ekipa skroz potonula, u utakmici s Unireom u uzvratu kad centra nisu prešli u 60 minuta (bez obzira na prvu tekmu), u Ateni kad je vec u Dugopolju skinuo gace rekavsi da je prvenstvo bitnije, u takmci s dinamom Z. govoreci kako ga ne zanima Dinamova igra ni Dinamo i ne analiziravši uopće Dinamo, u utakmici s rijekom kad poštene šanse nisu napravili, u utakmici s Osijekom kad smo igrali na silu i visokim loptama, u zadnjoj s Varaždinom kad nas je prosječna ekipa veslala kako joj se prohtije.
Njegove fizičke i uopće pripreme (kako sa loptom tako i bez nje) su jedan veliki k*** od ovce!!! Njegovo analiziranje ekipe je ono što pročita u novinama o protivniku..ispricava se govoreci kako je ekipa još mlada i neuigrana, da igra s dječjim vrtićem..kakvim djecjim vrticem pobogu si Špaco?? Kolko to godina ima Vejic, Andrić, Subašić, Ibričić, Bulku, Brkljača??!!!! Pa i J.Buljat koji ima 24 sigurno nije ni dijete ni neki pionir..
Obrana je jedna velika kar.ina ali to mudri Špaco uopće ne vidi ili ne želi vidjeti.
Dalo bi se o njemu štošta još reći, ali drugo je poluvrijeme.
Najbolje trenere koje je Hajduk imao u zadnjem desetljeću su Vulić i Vučević. Nema kod njih milosti ni popuštanja.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 30 sep 2010, 20:53

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!
koji kraj, u 96.minuti!!!!!!!!!!

Vukušić!!!!!!!!!!111

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 30 sep 2010, 20:55

VUKUŠIĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!1111

SKAKAO SAM DO PLAFONA !!!!!!! CARRRRRRRRRRRRRRR !!!!!!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 30 sep 2010, 20:55

Joj odusevljena.... :) :)

Cestitke za ovu mladu ekipu hajduka,ostavili su srce na terenu i dosli do zasluzene pobjede....

iako ne volilim hajduk pretjerano(dinamo je dinamo :P :P )...veceras su ovi mladi momci zasluzili pobjedu borbom i zalaganjem na terenu...svaka cast
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 30 sep 2010, 20:57

MA I DINAMO I HAJDUK - SVI KO JEDAN !!!!!!

SRCE MI JE STALO KAD JE VUKUŠIĆ ONAJ ZICER PROMAŠIO, PA ONI UDARCI IBRIČIĆA......

.. ALI SVE SE VRATILO !!!!!!!!!!!!! VUKUŠIĆĆĆĆ ZVJER

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 30 sep 2010, 20:59

Čestitke od srca iz Sarajeva ! :D
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 30 sep 2010, 21:00

sjajna velika pobjeda hajduka , ali sve pohvale torcidi fenomenalna atmosfera i vidi se da cijela dalmacija zivi za hajduk . torca napravila kljucnu stvar sa onom dimnom zavjesom u tim trenutcima je hajduk rapidno padao ostali su bez snage i daha i zaista im je trebao onaj prekid da koliko toliko povrate bar malo snage jer su bili ugozeni da bi mogli izgubiti utakmicu i kad su vec u hajduku bili zadovoljni nerjesenim , ludiloooooooooooo

iskrene cestitke i sve najbolje u nastavku i euro lige i hnl

ziss
Kontakt:

Post Postao/la ziss » 30 sep 2010, 21:00

Kobi reko cudo dase desi :mrgreen:
Bravo za Hajduk

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 30 sep 2010, 21:00

Vukusicu brate moj, svaka ti dala, izvini za sve sto sam ti opsovao tokom meca za one promasaje :) :D

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 30 sep 2010, 21:01

ne mogu vjerovat, al fakat ne mogu. Koja drama. Još samo da je Mladen Delić prenosio.

Nema više vremena, nema više, 94:57, 94:58, VUKUŠIĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆ I GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLL!!!!!!!!!!!

nema kraja veselju... FANTASTIČNO, FANTASTIČNO!!!!!!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 30 sep 2010, 21:03

dubrava je napisao/la:ne mogu vjerovat, al fakat ne mogu. Koja drama. Još samo da je Mladen Delić prenosio.

Nema više vremena, nema više, 94:57, 94:58, VUKUŠIĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆ I GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLL!!!!!!!!!!!

nema kraja veselju... FANTASTIČNO, FANTASTIČNO!!!!!!
ma nisi ti gledo na obnu prenos...da vidis vugdalica..i Mladen Delic bi mu pozavidio... :lol: :lol: :mrgreen:

Nije on dobar zivota mi :mrgreen: 8-)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 30 sep 2010, 21:04

Jooj drane, u zadnjoj sekundi gol za ogromna 3 boda. Skakao sam k'o malo dijete.
Utakmica i nije bila baš nešto...
100% sportski i krajnje opušten potpis

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 30 sep 2010, 21:05

najezio sam se,sto kaze rino skako sam od srece ovo sam dozivio kao da je moj zeljo zabio go svaka cast majstori sa marijana
svoj ti pos'o !

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 30 sep 2010, 21:06

RiNo je napisao/la:Jooj drane, u zadnjoj sekundi gol za ogromna 3 boda. Skakao sam k'o malo dijete.
Utakmica i nije bila baš nešto...
I ja sam isto, svaka im cast!
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.