NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
Re: NBA 2019/2020
al kakav je ovo gameplan Minnesote gdje KAT uzme samo 15 suteva protiv G-League igrača 

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
moja greska,zaboravih na prve dvije sezone jamesa ,sa 18 i 19 godina,tad nije igrao u play offu
koliko ono harden ima titula prvaka lige?
još bolje,koliko ono finala lige ima harden,osim obog u thunderu kad je bio rezerva?
na kraju,to neko poredi karijeru jamesa i hardena u smislu ko je bolji igrač???
još bolje,koliko ono finala lige ima harden,osim obog u thunderu kad je bio rezerva?
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ne.Samo zelim da se shvati da harden nije (toliki) luzer,ipak nikad nije propustio PO to je veliko dostignuce.Ko je bolji igrac,mislim da to ne moze ni alem diskutovatifilip13 je napisao/la: ↑17 nov 2019, 12:35moja greska,zaboravih na prve dvije sezone jamesa ,sa 18 i 19 godina,tad nije igrao u play offu

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- camparinho
- Kontakt:
Cam Reddish godinu prerano usao u ligu. Pametnije bi mu bilo da je ostao jos jednu godinu na Dukeu podigao si ime. Znam da nije velik uzorak utakmica ali suta 25% iz igre. Stvarno premalo. Na Dukeu bi imao sansu bit prva zvijezda i jos se poboljsati i spremiti za ligu. Realno su ga previse zasjenili RJ i Zion, a ni mladji Jones nije uopste los bio prosle godine.
Clutch city be safe rage hard!
Loši Spursi.Uhhh,kakvo iznenađenje.
Samo za dotičnog top4 kolegu sa foruma
Pozz.
Sunsi i Heat za sada najugodnija iznenađenja.
Pa to nikad nije prolazilo,zašto bi imbecilima iz Knicksa!?
Malo je falilo da se poleti u klasičnom navijač Lakersa stilu.
Samo za dotičnog top4 kolegu sa foruma

Neće.
Pozz.
Koliko još moramo čekat?Ovo je horor živi šta lik radi.Ruku pod ruku sa Boylenom,a Walton im preko ramena gleda.
Sunsi i Heat za sada najugodnija iznenađenja.
Rekoše pametni potezi jer trejdat će ih za pickove do deadlinea

Jel?

Malo je falilo da se poleti u klasičnom navijač Lakersa stilu.
lumani je napisao/la: ↑17 nov 2019, 10:03Harden nema tijelofilip13 je napisao/la: ↑17 nov 2019, 08:19Valencia je napisao/la: ↑17 nov 2019, 06:30
Ako proradi hemija izmedju njega i Lenarda, a mislim da hoce, bice ih tesko zaustaviti. Odbrana i napad, ne zna se gdje su jaci. I ostatak ekipe je izuzetno izbalansiran.
PS
Ne znam kako ljudi mogu porediti Hardena i Duranta sa Lebronom u bilo cemu?
Lebron je fizicki cudo prirode, mentalno nesalomiv, izuzetno inteligentan - a iz toga proizilazi sve ostalo. Harden nema tijelo, nema mentalitet i nema inteligenciju kao Lebron - zbog toga ne moze biti bolji ofanzivno od njega. Ne moze ni Durant. Jedino je dilema oko Lebrona i Dzordana. Tu se prica svede na ukus. Dzordan je umjetnik - Lebron fizicki monstrum.
Harden nije klasa Duranta ili Lenarda. Makar do sada nije bio. Kada je najpotrebnije, kada si pobjednik ili pokojnik, on nema snagu, mentalitet i inteligenciju odigrati kao Lenard ili Durant.![]()
![]()
Harden nema tijelo, nema mentalitet i nema inteligenciju kao Lebron
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Mogao je imati 30-7-7 u onim Cavsima iz prvog mandata gdje rasirenog parketa, strech cetvorki i slicnih stvari nije bilo ni u tragovima kao mnogo siroviji igrac al eto ne bi mogao imat brojke slicne Hardenovim u MDA sistemu. Sistemu koji svakog ball dominant igraca cini da izgleda 20-30% bolje.camparinho je napisao/la: ↑17 nov 2019, 10:36Harden i KD su prije svega bolji suteri prema svim parametrima nije ni uporedivo. Harden nije poznat po clutch igri i vjerovatno nikad i nece biti, ali podjsetite me kad je zadnji put Lebron krenuo na kos da iznudi faul. Ne radi to jer ni on ne vjeruje u svoja slobodna sto je sasvim ok, radi dosta drugih stvari. KD je cak na drugom nivou njega ne treba ni stavljati u kontekst sa ovom dvojicom. Poredite Hardenov playmaking sa Lebronovim, a Harden je uz sebe imao u 6 od 11 sezona ball-dominant playmakera u vidu Paula i Westbrooka, gdje je u sezonama sa OKC bio 6. igrac znaci nije ni bio glavna zvijezda ekipe. Dok je jedini pravi playmaker bio Kyrie u godinama Lebrona i od druge sezone je lopta konstantno bila u njegovim rukama. Moj glavni argument je da ja ne mislim da bi mogao Lebron raditi u ovom sistemu D’Antonia. Prije svega manjka mu sut za 3 poena i ta vrsta preuzimanja. Kickout na tricu i bacanje lobova Capeli ne mislim da bi bio problem, ali i dalje mi ne ulijeva sigurnost samo to. Mene se napalo kao da sam rekao da nije nikakav igrac u napadu ili sta vec. Moj komentar uopste nema veze sa tim. Drugi ili treci najbolji ikad bez sumnje, ali da bi funkcionisao u ovom napadu npr moras imati sut. Cak je i Carmelov prime kad uporedis sa Lebronovim napadacki dominantniji. Na ulazu mu mozda rijetko ko moze prici, kao i na pronalasku igraca. Mada mu ostalo sve kaska.
Ps. Ne poredite ga sa Jordanom kao napadacem nece mu prici ni za tri zivota, dzabe dusu grijesite.
LeBron je ofanzivno dominantniji i od Hardena i od KDa. LeBron u PO modu naravno. Pogledaj samo posljednje izdanje PO Brona iz 2018. pa da vidis sto nema neki arsenal.
Onaj prime Bron iz 2012-13 sezone je pak neuporediv sa ovom dvojicom. Tad je izgledao kao da moze dati kos bukvalno kad god pozeli i na ulazima bio dominantniji od Giannisa danas. Poredjenje s prime Melom je smijesno.
Pa ovo sto Houston igra uopste vise nije klasicni "D'Antoni system" ,ne smije on pisnuti Hardenu a jos manje bi smio Lebronu da je on tu to kao prvo, kao drugo jedino sto je ostalo od njegovog stila igre u Houstonu je ispucavanje trojki u rekordnom broju i nista vise
Sumnjam.Al da su Lakersi ostali sa najslabijim mladim igračem u onom trejdu sa Pelicansima prošle sezone je bilo jasno pojedinima,a danas je valjda jasno svakom.

AshburtonG je napisao/la: ↑07 nov 2019, 00:02Realno koga boli qurac, da li covjek uopce i igra RS, ako ce igrat na nivou kako je igrao prosli PO. Ne kontam zasto je to bitno uopce? Covjek zeli osvojit sto vise prstenja, nikad nije spominjao nikakve statistike. Ako je fransiza sigurna da ce doci do povoljne pozicije i sa tim cestim odsustvima,ne vidim problem, cak bi bilo i preporucljivo da svaka fransiza odmara najbolje igrace, pa da eksplodiraju kad je najbitnije.

Podrška Kawhiju.
Volio bi ga vidjet u Bullsima.I volio bi da se Bullsi riješe LaVinea za neki dobar paket jer sa njim nema pobjedničke košarke.Bar ne sa njim kao prvom-drugom opcijom.SaltCityAttack je napisao/la: ↑07 nov 2019, 03:41Slijedece godine treba ganjati Davisa a veoma je moguće da se vrsti kući u chicago ne zbog toga sto se juče nešto to spominjalo nego jer kako sam informisan preko lika koji je pivezan sa situacijom Davis je rekao čovjeku koji mu se brinuo za karijeru kroz dijetinstvo i koji mu je jako važan u životu , da on uopšte nije dao nikakvu sigurnost da će potpisati za Lakerse .. on je ustvari veoma zainteresovan da se vrati kući u Chicago ako chicago budu bullsi spremni na to .. vjerujem da jesu čim nisu potpisivali nikog Više od godinu dana .. Davis je veoma realna opcija ma koliko god to nekome izgledalo necjerovatno. Ali Davis ima takvu želju .. vjerujem da će njemu biti važno i to da Bullsi imaju na okupu tu mladu perspektivnu ekipu i prostor da se još neko pridruži ..bilo bi zanimljivo odbrana pod košem Davis i Carter![]()
Al sumnjam da ćemo Davisa gledat u Bullsima dok GarPax kombinacija vodi franšizu (u ponor).
1.Dončićhuupmil je napisao/la: ↑08 nov 2019, 21:43A mogu li upucenije da upitam kako gledaju na prethodnu ruki klasu.
Trae, Luka stoje na vrhu, a iza kako redati dalje. Ne znam da li me pogled vara ali SGA iz LACa prosle godine sada OKC,
Ima za mene izgednu perspektivu kao ozbiljan glue igrac odmah ispod nivoa fransiznog igraca. Mozda cak kao 3 igrac ruki klase
2.Young
3.JJJ
4.Ayton/WCJ
5.Bagley/SGA
Tako nekako.
Kad će se počet više radit akcije za njega?Tracy3McGrady je napisao/la: ↑08 nov 2019, 22:34Polako ali sigurno postaje nas najbolji igrač. Nije da nismo ik17 i ja predvidjeli to još od njegove prve SL tekme. Igra na obje strane parketa, a u napadu ima još puno potencijala za napredak. Slijedeće godine će biti na nivou J. Butlera aBd
Caruso>Rondo.
Contract year stats je jedan od najvecih mitova u ligi.camparinho je napisao/la: ↑09 nov 2019, 12:23Koliko je ostalo Triatanu Thompsonu na ugovoru? Je li contract year stats ili stvarno igra ovoliko dobro ?
Šta si to vidio u Pooleu da ti obecava hajde majke ti Chini?Chinaglia je napisao/la: ↑09 nov 2019, 13:28gsw ce bit contender naredne sezone ako s klupe dobiju pomoc, jezgro steph-klay-dray je vec osvojilo titulu, tako da u njih ne treba sumnjat, a eric paschall i jordan poole obecavaju, pogotovo ovaj prvi za kog vec sad kazu da je novi dray s boljim sutem... vidjecemo hocel sta napravit na draftu, jer ne vjerujem da ce gsw ganjat playoff ove sezone
da, za dangela ce takodjer dobit nesto, ako tu dobiju nesto dobro, eto njih nazad

Paschall je obrambena rupetina.Upitno i da li će on ikad biti kvalitetan NBA starter.Nesto kao Japanac iz Wizardsa.
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 17 nov 2019, 14:02, ukupno mijenjano 3 puta.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Samo treba vas bronsexualce nervirat

Nego evo pitanje za tebe ovo me dugo zanima a niko na youtubeu il na netu nije napisao razlog za ovu pojavu.Zbog cega igraci najlosiji procenat pucaju sa distance 3-10 feet(1-3 metra)odnosno prostora izmedu obruca i poludistance
#Punoljetstvo
- camparinho
- Kontakt:
Harden > kosarka don't @ me popeli ste mi se vise sa nemogucnoscu citanja fanovi lebrona. zalijepite se na jednu recenicu ne citate dalje
HARDEN ZA SL LOGO NBA ! HARDEN JE NAJBOLJI IKAD NIJE NIKAD IZGUBIO I NE MOZETE MI DOKAZAT DA JESTE ! KAD CE GA NEKO VEC PROCI U PLAY OFFU?
HARDEN ZA SL LOGO NBA ! HARDEN JE NAJBOLJI IKAD NIJE NIKAD IZGUBIO I NE MOZETE MI DOKAZAT DA JESTE ! KAD CE GA NEKO VEC PROCI U PLAY OFFU?
Clutch city be safe rage hard!
D.White je bolji igrač.Ponovio bih još jednom čisto eto tako bezveze.
Ima previše btb utakmica.Još uvijek.Iako smanjuju brojku iz sezone u sezonu.
Donnie Darko je napisao/la: ↑10 nov 2019, 16:32posto primaju para koliko primaju, mislim da je jedino pošteno da igraju 365 utakmica godišnje

Graham>Rozier.
M.Jordan nešto o load managementu priča,lik koji veze sa vezom nema u vođenju franšize.Koliko je ono platio Roziera?

Hehe
Kuzma ROY naš

Future MVP

Kakav lik 

- BosniaBoston
- Kontakt:
#Punoljetstvo
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Sto je najgore,fakat misli da zna.Dodje,iscitira Boga oca i postavi svje stavove kao aksiome.Strasno.
Dvije riječi: Terence Davis

Mislim da sam ga naveo ovdje prije sezone kao jednog od nedraftiranih igrača koji su bez problema mogli biti birani pri kraju prve runde.
Ako će bacat pickove kao što su na Huntera pitanje kad će skupit dobru ekipu oko njega.
Uhh,iznenađujuć podatak.Al nije mi jasno,rekao kolega Spurs da je napredovao pod Popom.
Pa i nije nešto pretjerano iznenađujuće.Grayson Allen je smeće,Melton je propustio cijeli kamp i početak sezone (a i više je jedinica nego dvojka),a Gudurić je vrhunske šuterske brojke imao u Europi.
Ako uzme prsten onda je vrhunski igrač,ako ne onda je smeće

Čovjek je jedan od najboljih ikad na svojoj poziciji.
Jer se vracao nakon ozljede.A i realno ne treba mu davat puno više od toga kad imaš za razvijat jednog igrača kao što je B.Clarke koji je odličan fit sa JJJ-om.
Ima 27 godina jbt

Malo mu fali Basketball IQ.SaltCityAttack je napisao/la: ↑15 nov 2019, 02:44Ubi White ponovo već 4 trojke odličan momak sa njim smo uboli pravo .. očekujem od njega da u budućnosti povede ovu ekipu i da privuče nekog free agenta u Bullse
Hoćemo li prije dočekat Gafforda u rotaciji ili otkaz Boylenu?
Kendrick Nunn effect

Šta će im Crowder i Carroll kraj Klebera?dscile je napisao/la: ↑15 nov 2019, 13:33Sposobna fransiza ce okruziti svoju zvijezdu sa dobrim igracima koji odgovaraju njegovom stilu igre. Luki i Dallasu bi sada savrseno legao igrac tipa Carroll iz Spursa, Crowder ili slicni. Cisto da pegla odbranu i da je u stanju pogoditi neki sut za tri, sto je vise od onoga sto vecina saigraca trenutno moze uraditi.
Ili si mislio njih dvojica kao trojka?Jer treba im neka poštena,ovo što imaju je G liga nivo.
Nisi li se vec dovoljno obrukao za ovu sezonu?Rekoh ti odavno da gledaš na Spurse preružičastim naočalama.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑17 nov 2019, 14:39Sto je najgore,fakat misli da zna.Dodje,iscitira Boga oca i postavi svje stavove kao aksiome.Strasno.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma sve ti znas.Samo nastavi. 

- AshburtonG
- Kontakt:
Kakav lik. Otvorio forum, citirao boga oca i pri tome svoja misljenja predstavio kao neoborive fakte. Avangarda

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.