Malo me brinu ove povrede Sušić vec dugo ne trenira i sigurno ce ostaviti traga na formu, Ahmetovic mjesec out, Hebib od prije povrede, Handzic isto. Jako su nam bitni ovi igraci ako dodam da Rahmanovic nije unutra 100% mozemo doci do problema posebno sto su august i septembar bas zgusnuti liga, europa. Al vjerujem da ce Vinko to znati sve posloziti, kljuc je proci prvo kolo europe ostalo cemo lakse.
Ako je fanimo pojacanje onda vratite i rundu i usrefa taldziju, ugasite akademiju i da se nastavimo patiti
Ne kazem da je fenomenalan, ali bio bi dobar za rotacije
Koliko je kvalitet naše lige u kurcu skontaš tek kad pogledaš ovaj video i šta Fanimo radi većini odbrambenih igrača. Ovo su neistine stvarno, kao Mbappe ih šiša niko da ga isprati, ovi defanzivci ne znaju kud udaraju, braćo moja mila al se ismija
Da se razumijemo ne osporavam njegove kvalitete jer je i za mene sasvim ok igrač i potencijalno pojačanje za nas, ali opet.. što je previše previše je.
Pravi frajer od bekove smijuriju
Hajde ima kod nas i dobrih igraca, ali sto se tice bekova tu fakat skoro nista nema
Od lijevih bekova jedino Pidro i Sehic obecavaju, ostalo slabo..
Po meni fanimo nije los,odlican igrac za uc sa klupe.Ima brzinu i dribling,problem je sto u mladosti nije imao s kim igrat.Kod nas su dosta bolji igraci i bolje razumiju igru msm da bi se fino uklopio..
Fanima sam pratio na Kosevu i Grbavici.Strasno brz igrač, fizicki prejak.Kad mu daš loptu u for nema igrača u Premijer ligi koji će ga zaustaviti a da ga ne povali na zemlju.
Smijesne je nasa igrače pravio na Kosevu.Sreca nasa pa pa ga u Mladosti nije imao ko popratiti.
Ja ću te citirati da ce on bez problema uletiti u prvih 11 nakon par kola prvenstva.
Hajde ima kod nas i dobrih igraca, ali sto se tice bekova tu fakat skoro nista nema
Odličan je dribler i nevjerovatno eksplozivan u igri 1 na 1, u našoj ligi teško da ima beka da ga može ispratit kad se zaleti na odbranu.
E sad ovo ostalo mi je upitno, završnica, pas, inteligencija, odgovornost, taktičke stvari... ali eto valjda bude sreće pa da ga gledamo u našem dresu kako baca na guzicu protivnike.
Meni je i dalje najkritičnija pozicija desnog beka. Ostat na Hodziću/Šabanoviću koji su dokazali da im je klupa maksimum maksimuma i Hebiboviću koji se ne sjeća kad je zadnji puta igrao lopte je u najmanju ruku rizično.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Odličan je dribler i nevjerovatno eksplozivan u igri 1 na 1, u našoj ligi teško da ima beka da ga može ispratit kad se zaleti na odbranu.
E sad ovo ostalo mi je upitno, završnica, pas, inteligencija, odgovornost, taktičke stvari... ali eto valjda bude sreće pa da ga gledamo u našem dresu kako baca na guzicu protivnike.
Meni je i dalje najkritičnija pozicija desnog beka. Ostat na Hodziću/Šabanoviću koji su dokazali da im je klupa maksimum maksimuma i Hebiboviću koji se ne sjeća kad je zadnji puta igrao lopte je u najmanju ruku rizično.
Ne treba se zalijetati
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
Šta nam je frajer radio na Koševu pa to je strašno. Nama gori moramo pobjediti on u 90 min sprinta koda je tek ušao. Istok **** sve po spisku polomite ga. Uduplali igrače na njega, al mu niko ništa ne može. Ja nešto slično nisam vidio, ili se bas nešto naklatio na nas.
Mislim da tamo nije imao ko da ga isprati i da bi kod nas tek eksplodirao a da bi ekipa dobila na brzini sa njim u napadu.Po meni odlican igrac
Po onome sto sam upratio ima finu zavrsnicu i pas..
Ima jos par klipova koja sam pogledao i upratio sam da jako dobro prati igru i dosta puta je uvidio gresku protivnika i ko munja uzme loptu sve ih prosisa i zabije gol
Ma Husref mafijaš uzimao lovu od igraca, talio se ma strašno kešoljub. Psovao, otjerao trenera, akademce napadao nije im dao igrati, najgore nesto sto je FKS imao. Da valja vodio bi nekog a ne samo Sarajevo. Ko igrac ruta samo glavom znao igrati. S Rundom prijatelj uglavnom loš.
Jedan dio navijaca na ovom forumu vidi ovako našu legendu Husrefa.
Ja ti garantujem al 1000% garantujem, da svi sto pisu protiv Husrefa su ga volili i smatrali jednim od naveci najviaca igraca i trenera Sarajeva. Tek onda kad je on poceo blatit klub i pricat protiv njega mi vecina za razliku od vas smo stavili klub ispred pojedinca, vi ostali ste ostali uz jednog covjeka. Sutra da Sabrina isto uradi imat ce isti treetman
Nije tačno. Ja nikad nisam volio Husrefa i poslije Kukesija sam bio da mu se dozivotno zabrani pristup klubu. Više puta sam to javno isticao na ovom forvmu. Jošte se sećam pljuvačine kad sam napisao da on nije legenda. Ali, pluskvamperfekat.
Kad smo već kod lizanja, ja bih rađe Sabri polizao dvaput nego Husrefu ikako.
Samo da se ogradim ako Fanimo ne dodje, ja nemam nikakve infoemacije samo mi je cudno bilo da ovdje to niko ne spominje a na Infu se citavo jutro raspravlja Jel nam treba ili ne ,jer je neko rekao da ima informacije da je on zavrsen, pa dje su ti insajderi da nam to potvrde ili demantuju ?
Fanimo je dobar ako će to biti razmjena igrača to bi bio pun pogodak. Sad da ga placamo je mac sa dvije ostrice, al eto svakako po mom misljenju niko nema zagarantovano mjesto u prvih 11 osim Kovačevića.. borite se, kopajte teren za prvu postavu
Kod Vinke niko nema zagarantovano mjesto u prvih 11
Kovacevic voli da se zayebava s loptom pa bi i on mogao malo da osjeti kako se grije klupa
Ali fakat nije normalan,kad se sjetim kupa prosle godine krenuo driblati igraca pa ga morao rusiti jer mu je uzeo loptu
Ali se mangupski izvukao odbranjenim penalom
Golman mora biti takav. Jednostavno mora imati tu dozu pozitivnog ludila i ogromno samopouzdanje. Bez toga, golman ne biva.
Samo da se ogradim ako Fanimo ne dodje, ja nemam nikakve infoemacije samo mi je cudno bilo da ovdje to niko ne spominje a na Infu se citavo jutro raspravlja Jel nam treba ili ne ,jer je neko rekao da ima informacije da je on zavrsen, pa dje su ti insajderi da nam to potvrde ili demantuju ?
Da si ti živ i zdrav spominjao se prije mjesec i sad ovo prije par dana stranice se ispisale o njemu a i priča se generalno samo van teme.. izgleda da i ti prezireš sunce kao i ja
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fanimo je dobar ako će to biti razmjena igrača to bi bio pun pogodak. Sad da ga placamo je mac sa dvije ostrice, al eto svakako po mom misljenju niko nema zagarantovano mjesto u prvih 11 osim Kovačevića.. borite se, kopajte teren za prvu postavu
Kod Vinke niko nema zagarantovano mjesto u prvih 11
Kovacevic voli da se zayebava s loptom pa bi i on mogao malo da osjeti kako se grije klupa
Ali fakat nije normalan,kad se sjetim kupa prosle godine krenuo driblati igraca pa ga morao rusiti jer mu je uzeo loptu
Ali se mangupski izvukao odbranjenim penalom
Golman mora biti takav. Jednostavno mora imati tu dozu pozitivnog ludila i ogromno samopouzdanje. Bez toga, golman ne biva.
Da si ti živ i zdrav spominjao se prije mjesec i sad ovo prije par dana stranice se ispisale o njemu a i priča se generalno samo van teme.. izgleda da i ti prezireš sunce kao i ja
Ma znam da se spominjao onako ali eto i tamo je to napisao lik koji inace nije nikakav insajder pa me zanimalo ima li ovdje neko jos slicnih informacija (svjezih ,ne onih od prije mjesec ) ali ocito je da niko pouzdano nista ne zna, ne samo u vezi njega nego uopsteno oko pojacanja
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 22 jul 2020, 15:18, ukupno mijenjano 1 put.
Bilo bi "ludilo brale" kad bi u Krupi istrčali sa Andrejem i Đanijem u vezi.
Nekako mi spona Miličević - Mustedanagić izgleda sporo i previše ide u širinu.
Mimo prijateljskih tekmi, ko je gledao FKS protiv Tuzle, mogao je uočiti da Miličević šalje loptu uvijek na stranu, nikako okomito. Tako smo i gol primili. Yebeš DMF-a ako se napadač mora vraćat po hloptu.
Bilo bi "ludilo brale" kad bi u Krupi istrčali sa Andrejem i Đanijem u vezi.
Nekako mi spona Miličević - Mustedanagić izgleda sporo i previše ide u širinu.
Mimo prijateljskih tekmi, ko je gledao FKS protiv Tuzle, mogao je uočiti da Miličević šalje loptu uvijek na stranu, nikako okomito. Tako smo i gol primili. Yebeš DMF-a ako se napadač mora vraćat po hloptu.
e tu se slazem s tobom. milicevic kad je dmf nikako ne ide, jer je nekako ahmet tu na centru slabo produktivan. vise mi je milicevic u kombinaciji sa handzetom onda, jer se handze nekako redovnije odvazi na sut ( primjer mladost, velez, tuza city)
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"