FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Imam insajdersku da nece niko vise doci osim napadaca i desnog beka i mozda veznjaka...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Imam ja bolju, da niko neće doći
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Meni realno dragu da niko nista ne zna. to samo dokaz da klub radi kako treba.
-
- Kontakt:
Ja nikad nisam skontao na koji nacin se mi finansiramo odnosno koliko Nam da ciste love. Nije ovo da nesto kritikujem nego cisto kao navijaca me interesuje stvarno se cesto zapitam zasto ulaze i na koji nacin. Mozda je glupo pitanje al stvarno bi volio kad bi neko pojasnio.
-
- Kontakt:
bordobijeli je napisao/la: ↑22 jul 2020, 15:40Ja nikad nisam skontao na koji nacin se mi finansiramo odnosno koliko Nam da ciste love. Nije ovo da nesto kritikujem nego cisto kao navijaca me interesuje stvarno se cesto zapitam zasto ulaze i na koji nacin. Mozda je glupo pitanje al stvarno bi volio kad bi neko pojasnio.
Koliko tacno daje mislim da niko ne zna. Ali daje dovoljno za najveci budzet u ligi, servisiranje tekucih obaveza a spreman je ulagati i u stadion...
Zasto ulaze? Jbg investira. Da li ce mu se vratiti kroz marketing, promociju, direktno u novcu...ili nikako...i to niko nmze garantovati. Svaka investicija donosi rizik.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Milić je na stoperu. tonbe. Na dmf-u je okretan ko tamić.AngelDiMaria je napisao/la: ↑22 jul 2020, 15:27e tu se slazem s tobom. milicevic kad je dmf nikako ne ide, jer je nekako ahmet tu na centru slabo produktivan. vise mi je milicevic u kombinaciji sa handzetom onda, jer se handze nekako redovnije odvazi na sut ( primjer mladost, velez, tuza city)VenamaHrabrih je napisao/la: ↑22 jul 2020, 15:17Bilo bi "ludilo brale" kad bi u Krupi istrčali sa Andrejem i Đanijem u vezi.
Nekako mi spona Miličević - Mustedanagić izgleda sporo i previše ide u širinu.
Mimo prijateljskih tekmi, ko je gledao FKS protiv Tuzle, mogao je uočiti da Miličević šalje loptu uvijek na stranu, nikako okomito. Tako smo i gol primili. Yebeš DMF-a ako se napadač mora vraćat po hloptu.
Krupa će, bezbeli, igrat ko Sloboda u pripremnoj. Mali teren, plastika, postaviće se 451 i gušiće sredinu. Treba ih izvuć na našu polovinu i razbijat po bokovima. Ili odmah pritiskati zadnju liniju i tjerati golmana da ispucava loptu. Bude li Mili igrao dmf-a i ako se odlučimo za proigravanja kroz sredinu sa posjedom, bojim se da ćemo ih teško deflorirat. Što kažeš, ili šutevi sa distance, ili brzi prodori s boka sa oštrim loptama u šesnaest. Nešta će se i u gol odbit
Ulaze da bi dovodio Vijetnamce, al oni kod nas nece doci dok ne budemo igrali grupe LE.znaci mora nas dici na veci nivo da bi poceo da ostvaruje svoj plan.
Cilj mu je da Vijetnamski igraci nastupaju u Evropi i da sticu iskustvo i da napreduju kako bi njihova reprezentacija bila bolja. Eto ukratko.
Cilj mu je da Vijetnamski igraci nastupaju u Evropi i da sticu iskustvo i da napreduju kako bi njihova reprezentacija bila bolja. Eto ukratko.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Jos samo 10 dana do ludila...
IGRAJ SARAJ'VO NEMA VEZE...
IGRAJ SARAJ'VO NEMA VEZE...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
pa upravo to, nemaš 2 defanzivno dobra beka u cjeloj ligi, znači zato ti treba ovakav igrač koji rješi protivnika i prolazi, pravi višak u napadu....sad zamisli kakva su krila u ligi kad ovako prolaze možda isto svega 2-3 krila....bodi123 je napisao/la: ↑22 jul 2020, 14:25
Koliko je kvalitet naše lige u kurcu skontaš tek kad pogledaš ovaj video i šta Fanimo radi većini odbrambenih igrača. Ovo su neistine stvarno, kao Mbappe ih šiša niko da ga isprati, ovi defanzivci ne znaju kud udaraju, braćo moja mila al se ismija![]()
![]()
Da se razumijemo ne osporavam njegove kvalitete jer je i za mene sasvim ok igrač i potencijalno pojačanje za nas, ali opet.. što je previše previše je.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
ja ba i Kešoljuba smo iz Mladosti uzeli

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
mashallah
fin broj krila
10
okruglo

ima nosača aviona sa manje krila

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Od tih 10, samo Jukić i Tatar su solidni, mada imaju nedostataka. Cruz, Milanović nisu za FKS, dok juniori još nisu, a možda budu u budućnosti
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
-
- Kontakt:
Hvala. Ma nisam ni mislio da znamo tacne brojke, nego kako se pise o ovim pojacanjima i kontam koliko para imamo i na koji nacin sve to ide. Da li daje recimo na pocetku godine neki budzet uracuna tu sve plate, troškove, akademiju, pojacanja a onda nasi na osnovu toga plan prave ili Hadzija kaze treba nam taj igrac pošalji parebelosevic28 je napisao/la: ↑22 jul 2020, 15:44bordobijeli je napisao/la: ↑22 jul 2020, 15:40Ja nikad nisam skontao na koji nacin se mi finansiramo odnosno koliko Nam da ciste love. Nije ovo da nesto kritikujem nego cisto kao navijaca me interesuje stvarno se cesto zapitam zasto ulaze i na koji nacin. Mozda je glupo pitanje al stvarno bi volio kad bi neko pojasnio.
Koliko tacno daje mislim da niko ne zna. Ali daje dovoljno za najveci budzet u ligi, servisiranje tekucih obaveza a spreman je ulagati i u stadion...
Zasto ulaze? Jbg investira. Da li ce mu se vratiti kroz marketing, promociju, direktno u novcu...ili nikako...i to niko nmze garantovati. Svaka investicija donosi rizik.

-
- Kontakt:
Drug, mi i Olimpija skoro isti koeficijent.

Je li ta info ovo od **, ili nešto tvoje?
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Fanimo pravi igrac i krilo koje ima predispozicije jako dobre sto se tice brzine i driblinga ni nemamo nijedno brzo krilo tako da ce se on uklopiti aBd jako dobro red je da pogodimo s jednom igracem iz Mladosti, al poredjenje igraca Sisic,Kuzmanovic,Andjusic s Fanimom je veliko neznanje oko fudbala
SARAJ'VO ZIVOT JE MOJ !!!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma da malo dignem temu

Znas i sam sta sam ti pisao u pp u vezi Fanima

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Evo pokušaću ja, onako kako sam sam skonto, iako sam qarina za ekonomiju. Daklem, čisto laički;bordobijeli je napisao/la: ↑22 jul 2020, 15:40Ja nikad nisam skontao na koji nacin se mi finansiramo odnosno koliko Nam da ciste love. Nije ovo da nesto kritikujem nego cisto kao navijaca me interesuje stvarno se cesto zapitam zasto ulaze i na koji nacin. Mozda je glupo pitanje al stvarno bi volio kad bi neko pojasnio.
Zamisli da otvaraš kafić i treba ti početni kapital. Obratiš se banci (Namu). Banka ti da odrrđena sredstva. E sad ti, damping cijenama, ili nečim drugim privučeš puno svijeta u kafić. Zarada ti nije neka, ali imaš veliku količinu novca koji cirkuliše kroz kafić. Na osnovu prometa, banka ti daje novi kredit jer prethodni uredno servisiraš. Kamate su manje, a samim tim protok novca i zarada se povećava. U osnovi je jedino bitno da lova cirkuliše. Većim brojem gostiju, kafić dobiva na popularnosti pa se time i reklamira. Banka je spremna dati beskamatna sredstva kojim ti povećavaš protok istih. Nakon toga, banka, kao garant tvog poslovanja, uzima dio zarade, s tim da servisira dio ili cjelinu tvojih troškova, a garant je tvoga poslovanja. Banka je internacionalni subjekt i dio tvoje zarade, recimo, uplaćuje u humanitarne svrhe u treću zemlju. Na osnovu toga biva oslobođena poreza i onda posluje bez dažbina. Npr. Ako je porez 17%, a banka da 10% u humanitarne svrhe, samo na osnovu povrata istog ima godišnju zaradu od 7%, bez ostalih prihoda. Analogno tome i tebi sljeduje dio kolača, bez obzira što ti, mećimo, prikazuješ gubitke. Kako rekoh, najvažniji je protok love.
Neka mi optoste ekonomisti. Zaista pojma nemam o tome. Samo iznosim svoje shcatanje Namovog ulaganja.
Trenutno korisnika/ca: amypitar, bhfanatic14, Bilosta, bordobijeli, Napapijri, rimljanin90, skoJaa, Varijantas8 i 75 gostiju.