Inijesta je napisao/la: ↑17 maj 2021, 16:47
O kakvoj vi krizi kod nas pricaate? korona pocela prije godinu i vise, nasim isplacena sve ijedna marka za proslu godinu, jel kriza ako Hebib ima 9 milja ako Krste ima 10 ako Milanovic( koji je placen 70 milja €) ima 7 milja, ako Tino drka mudo za 25 milja, ako Mesanovic strasni spic koji zabije 2 gola ima 20 milja mjesecno, ako Sabrina ima vise nego el Bake u predsjednistvu platu, ako uhljebi brata od partnerke kao “ direktora kampa” za platu 5 milja i da ne nabrajam dalje...
Nije to nikakava kriza to je neracionalno potrosen budjet, plata jednog naseg igraca je ko 3 Velezova ili od Listice, a i slijepac vidi koliko doprinose nasi preplaceni debili od igraca a koliko drugim ekipama njihovi za puno manje plate
Sabrina je po mom misljenju dosta stvari dobrih uradila i mangupskih al se ocigledno okruzila nesposobnim uhljebima koji su na “ volonterskoj” osnovi radili “srcem za Klub “standardno nase balijsko, uhljebi ovog uhljebi onog, pa onda taj isti ugradi sebi tal u auta u transfere igraca i sl ...kako su radili polahko izlazi na vidjelo i izaci ce, a pare koje smo mi od Nama imali ne da smo ttebali dominirat nego ispisat se po svima, taman svaku tekmu da nam je sudio licno Vico, al kako ces dominirat s navedenim polovnjacima igracima koje imamo a koji imaju bogovske plate
Sta je rijesenje? Za mene licno ovo je idealna prilika da se sredi dostA stvari u Klubu
Prvo i osnovno sve otjeras i dovedes ljudi sa drugacijom vizijom i planom
To bi znacilo da ovi polovnjaci od igraci ni u kom slucaju ne bi smjeli imati platu vecu 4-5 milja, neko ime koje odskace npr Rahman Tatar 7-8 milja plafon i to je to , novce usmjerit na akademiju, nama budjet i ne treba biti 10 miliona i duplo veci od ostalih da bi mi imali neku dominaciju, listica nema igraca trenutno sa platom preko 4 milje pa igraju momci najbolje od svih, potreban je sposoban i strucan SD i bez talova
I da mi se ne nakaci neko sa pricom o iskoraku u evropi
To nikad dozivjet necemo nit je cilj vlasniku a nismo ni sposobni, i ko spomene iskorak u evropi treba mu odmah samar spucat i sve zube izbiti