FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kakvo pojacanje, ocekuje se odlazak nika @iskren na temu buduceg kluba igraca sa brojem 28 !!!
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
- ElCartel11
- Kontakt:
Čudno da nisu i Haretu produzili nesposobnjakovici.
Sretno Haretu u daljnoj karijeri
Sretno Haretu u daljnoj karijeri

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
znaci, vraca se Sabanovic iz Mladosti. Od mladih, moze se vratiti Sadiku, mozda i Hadzic (obojica iz DK)...
trebalo bi malo precesljati ligu, vidjeti sta ima da valja
Handicu hvala, nisam siguran da Ahmetovic poslije takve povrede i u tim godinama moze da se vrati kako treba
trebalo bi malo precesljati ligu, vidjeti sta ima da valja

-
- Kontakt:
Ne kontam. Bila je prica da se samo zna sta nam je cilj. Da li je to akademija i pomladjivanje ekipe, ili je to da se stalno borimo za titulu? Sad kada je to definisano, opet ne valja. Ocito da ce sad akademija biti u prvom planu, a rezultat i polozaj na tabeli ce to da trpi, jbg tako je. Nadam se da ce bar sad biti ozbiljnog dovodjenja u mladje kategorije i kupovina, perspektivnih, mladih igraca za relativno male pare.
Neko je dobro napisao da trebamo smanjiti ocekivanja i bice nam, puno, lakse...
P.S Sretno, Hare i hvala za sve
Neko je dobro napisao da trebamo smanjiti ocekivanja i bice nam, puno, lakse...
P.S Sretno, Hare i hvala za sve
Evo i oni tebe selame!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Mora on odobriti novac za trenera i SD-a, zato se njemu i saljeShategabri je napisao/la: ↑07 jun 2021, 14:25Eno kaže poslali Namu kandidate. Sad on to gleda i konta...a šta ja znam ko se razumije u taj fudbal....i onda nazove Sabrinu i kaže...de koga ti hoćeš, nemam ti ja pojma ovo meni sve isto.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 jun 2021, 14:24Ovakvu izjavu smo mogli i ocekivati.
Ono sto mene zanima je izbor trenera i SD-a. Imaju li oni kakav plan, da makar neki novac uloze u taj dvojac, koji bi nam svojim znanjem mogao donijeti tu europu.
Ako su kontali npr Rastellija, pa da nakon ove sezone napadnemo titulu, onda ok.
Ako nas ceka Segrt i Skoro( ispade da ipak nema nikakve veze, iako se mislilo drugacije ) onda nemaju nikakvog plana..
PS i budzet ima veze s ciljevima, ako oni kazu evo vam ovoliki i ovoliki novac, izborite europu, nemaju oni previse izbora.
Zasto je takva naredba dosla iz Vijetnama, treba pitati Nam-a i Vin grupaciju.
Gledao sam intervju Musije, cini mi se da je rekao da ce ovi sada igraci dobiti papire. Nedim H je slobodan znaci, on je jeftina varijanta, a sasvim solidan spic. Gledati ili njega ili Catakovica, pogotovo ako je istina da je momak trazio 6000 maraka, imamo te pare vala da yebe rak raka.
Evo ode Handzic. Hvala na svemu hare, jesam te pljvao, ali svakako si doprinio dosta klubu. Pogotovo cu pamtiti gol protiv Atalante![]()
Sretno![]()

U narednih dan - dva ocekujem trenera i SD-a, hajde bas da vidimo koga su skontali.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Laze Kasum,lazes i ti. Nista mi ne 'radimo' na stadionu. Mi na stadion nismo ulozili ni jednu jedinu marku. Pitanje je kad pocne najam teci ,hocemo li i to uplacivati ili ce i to u dug.Denchi je napisao/la: ↑07 jun 2021, 14:04Ako smo u finansijskom problemu, kako radimo na akademiji, kampu i stadionu? To je rekao Kasum da su nam prioriteti akademija i stadion...znaci sad laze?zagorski je napisao/la: ↑07 jun 2021, 13:45
Samo sto mi taj 'zaokret' ne radimo zbog toga sto stedimo pare za stadion vec zbog toga sto smo u finansijskom problemu. Covjek jasno kaze da nema para i da je problem prebacivanje novca (sto je tesko za povjerovati) iz Vijetnama u BiH. Dakle silom prilika prilagodavamo se u situaciji.
I sad kao treba ocekivati da ce on odvojiti,prebaciti,poslati,kakogod, 10 miliona i uraditi stadion.
Denchi nekada treba prihvatiti realnost,a ne pokusavati nekakvom demagogijom i zamotavanjem opravdati nesto sto nije moguce. Uostalom Kasum je otvoreno i jasno kazao sta je problem,a jos se dodatnih pojasnjenja moze izvuci ako se cita izmedu redova.
Nema novca? Ili je zaokret u planu i funkcionisanju kluba? Promjena prioriteta?
Ili pak treba ne citati izjave nego trazit da vincijev kod u tim izjavama?
Akademiju isto ne radimo stoji livada i par kontejnera i to godinama.
I nemojte se tjesiti da je dug -800 hiljada i par plata. To su plate od 4 mjeseca za sve igrace,to je preko milijon maraka i svaki mjesec dug raste za 300-400 hiljada. Mi klizimo prema bankrotu. Ili nedobijanju licence. Sa ovakvim dugovima prema igracima,Vico ce nas uhvatiti za muda i zavrtati dok oci ne iskoce !!
A inace pozdrav Haretu,njegovo igracko vrijeme je davno proslo. A nas je covjek-Mahalac,pitar i Sarajlija !! Svako dobro !!
Sve ih potjerati osim Kapetanovića.Madafaka je napisao/la: ↑07 jun 2021, 14:17Nema napretka dok ova bagra ne ode iz klubaShategabri je napisao/la: ↑07 jun 2021, 14:14Pa spoj iskustva i mladosti.
Samo oni bukvalno shvatili, pa ono daj par deda i onda nabacaj žutokljunaca.
Smiješan intervju, bez ikakvih egzaktnih pokazatelja što se poduzelo i šta dalje...
Prije svega morao je reći , ako se ide na fin. održivost gdje ide sa rezanjem troškova, NPR koliko administracija, koliko treneri,koliko igrači, koliko rezanje ugovora...itd... I opet napominjem, koliko daje Nam i prema tome skretati očekivanja...Ali u sa skresanim buđetom smo daleko najveći u Ligi, a on nama baca šuplju...ništa bolji kadar od siminhanke...
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
- NisamInSajder
- Kontakt:
Sretno Haretu. Zabio je relativno malo golova, ali vecina ih je bila jako vaznih.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
OtprilikeSanchez1987 je napisao/la: ↑07 jun 2021, 14:32Tu je i Sabra negdje sa informacijama,nije nista bolja..

Sretno Hareee 

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- NisamInSajder
- Kontakt:
Kakva oprema Makedonije za Euro. Vrhunski posao odradio Jako. 

Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Borba za Evropu u ovakvom jadu od lige 

Da se razumijemo Haris treba da ide isto tako i Hebib i jos mnogi.
Samo me ovo nekako podsjeca na onaj Jesicev period i rastjerivanje pola ekipe, mi ovdje likujemo nadamo se nekom stvarnom remontu kad ono bi kako bi. Slicno i sada,za par mjeseci ocekujem nostalgicne postove.
Samo me ovo nekako podsjeca na onaj Jesicev period i rastjerivanje pola ekipe, mi ovdje likujemo nadamo se nekom stvarnom remontu kad ono bi kako bi. Slicno i sada,za par mjeseci ocekujem nostalgicne postove.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Postavi slobodnoNisamInSajder je napisao/la: ↑07 jun 2021, 14:42Kakva oprema Makedonije za Euro. Vrhunski posao odradio Jako.![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vala ovi nisu za nostalgije ali nimalo ..zagorski je napisao/la: ↑07 jun 2021, 14:47Da se razumijemo Haris treba da ide isto tako i Hebib i jos mnogi.
- muhamedhulk
- Kontakt:
165 utakmica = 33 gola. Ljubi ga majka. Haj na baklavu, kani se lopte.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ješićev period, rastjerivanje igrača koji su osvajali trofeje, raskidi ugovora, i tri godine pakla su došli nakon kupa 2014, play - offa 2014 i titule 2015. Nama se sav ovaj horor dešava nakon titule 2020, play - offa 2020 i kupa 2021.Zanimljivo, ublehaš Dino Selimović je u martu 2016 izjavio isto što i Kasum, da je cilj Evropa.
Joj prvaci ste u teorijama zavjere hahahahahahah
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- NisamInSajder
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la: ↑07 jun 2021, 14:47Postavi slobodnoNisamInSajder je napisao/la: ↑07 jun 2021, 14:42Kakva oprema Makedonije za Euro. Vrhunski posao odradio Jako.![]()

Ove dresove su povukli iz upotrebe, pa ce igrati u starim. Ovi dresovi su solidni, meni mnogo bolje izgledaju nego stari, a trening majice i trenerke su top, ne mogu naci sliku za njih nigdje.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, bordobijeli, kogmagie46, N3R3D, rimljanin90, Rule_hz, ubipara i 108 gostiju.